aanetawie_leg 11.02.12, 10:55 Witam, Poszukuje osób które widziały sprawcę stłuczki zaparkowanego samochodu w piatek pod stacją PKP Legionowo? Po powrocie z pracy zastałam rozbity samochód. będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam serdecznie Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurapesymista Re: STlUCZKA PKP 11.02.12, 11:03 Sprawdź, czy nie ma tam monitoringu. Może coś się nagrało... Odpowiedz Link Zgłoś
aanetawie_leg Re: STlUCZKA PKP 11.02.12, 11:11 To jest po drugiej stronie torów, po tej stronie osiedla wojskowego. Dzięki postaram się sprawdzić monitoring. Odpowiedz Link Zgłoś
stankowa2 Re: STlUCZKA PKP 12.02.12, 16:29 Widziałem oba samochody o godz.12.50. Oba były srebrne kompakty. Ten co zsunął się z rampy to zdaje się Honda Civic lub Opel Astra. Zatarasował całkowicie przejazd w kierunku wiaduktu. Puknął w ten stojący wzdłuż drogi, swoim prawym przodem ale lampy nie miał rozbitej, jeśli coś pękło to może jego zderzak. Co do numerów rejestracyjnych to nie pomogę gdyż nie zerknąłem. Dziwne tylko że ktoś nie miał odwagi zostawić karteczki z telefonem kontaktowym. Odpowiedz Link Zgłoś
aanetawie_leg Re: STlUCZKA PKP 13.02.12, 07:36 Witam, Bardzo dziękuję, jednak mój to granatowy passat kombi niestety ktoś musiał uderzyć z dużą siłą ponieważ rozbity jest cały zderzak skrzywiona belka i wybite lampy to niestety nie było tylko zsunięcie samochodu.. Niestety ktoś zachował się okropnie bo nie dość ze robił pół przodu samochodu to nie raczył zostawić zwyklej kartki. to nie jest zarysowanie tylko robicie przodu samochodu. Brak słów dla osoby która zachowała się tak bezczelnie! gdyby jednak ktoś coś zauważył bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: STlUCZKA PKP 15.02.12, 10:05 Luz, Mi ktos uwalil lusterko za ktore zaplacilem 400zl. Niby nic ale wiem kto i kiedy i mimo iz zostawialem za wycieraczka informacje dwukrotnie kierowca nie zrozumial z tego nic. Co wiecej, jest to kierowca ktory regularnie lamie zasady zdrowego rozsadku. Dzien w dzien widze jak parkuje i mnie krew zalewa. Nawet nie mozna wezwac strazy miejskiej bo to zasadniczo nie jest parking wiec totalna samowolka. Mozna popatrzec: srebrna cytryna na WPU z lusterkami na tasme klejaca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanetawie_leg Re: STlUCZKA PKP 15.02.12, 11:03 srebrna cytryna... hmm.. a nie ma tam gdzieś rozwalonej części bo podobny kolor znalazłam na pozostałych częściach mojego samochodu. Jakbym dorwała taka osobę która wyprawia cuda i nie szanuje cudzych rzeczy mimo, że jestem kobieta zrobiłabym piękne ślady na policzku!!! Przecież to niemożliwe, że na takie osoby nie ma sposobu... Odpowiedz Link Zgłoś