julitta.only 31.10.12, 13:39 wiecie ile adaś kasuje za 1 stronę usługi skanowania-4 pln, szkook Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaher-2 Re: u adasia najtaniej 31.10.12, 14:21 To jeszcze nic. Ja za taka sama usługę biorę kratę browara. Mógłbym brać więcej ale mi nie zależy bo nie jestem pazerny. Konkurencji nie mam na lokalnym rynku żadnej i jest mi z tym dobrze. Być może Adaś też nie ma i też mu z tą ceną dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: u adasia najtaniej 31.10.12, 14:24 Ja się dziwię, że nie bierze za to 10zł W końcu jest monopolistą na rynku legionowskim. aż dziwne, że w tak dużym mieście powiatowym nie dorobił się konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_sikorski Re: u adasia najtaniej 31.10.12, 15:04 jawna reklama;) nie jestem pewien na 100% czy mają skaner ale całkiem tanio liczą sobie za ksero. chodzi o punkt ksero między kościołem Najświętszego Ciała i Krwi Chrystusa a cukiernią, na wysokości przystanku, po schodach w duł. Odpowiedz Link Zgłoś
smbmario Re: u adasia najtaniej 01.11.12, 07:41 Ten stragan Adasia okropnie wali po oczach. Szpeci to miasto. Od dawna bojkotuje Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: u adasia najtaniej 01.11.12, 22:32 trochę jest antyreklamą dla pracowni reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś