humex 12.03.13, 13:33 Powiedzcie, gdzie w Legionowie warto iść na zumbę. Czy ktoś był i może coś na temat instuktora, ceny, poziomu zajęć się wypowiedzieć. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopczyniak Re: zumba Legionowo 21.03.13, 13:04 Moja żona chodzi do Areny. Ja tam kiedyś chodziłem na siłowine. Bardzo dobre miejsce, miła atmosfera i obsługa. Cena za 1 zajęcia na zumbie to chyba około 30 zł. Ale trzeba się zapisać i kupić karnet, minimum chyba 4 zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.oli Re: zumba Legionowo 22.03.13, 22:34 W czwartki w Scenie 210 są zajęcia z Oliwierem Zalewskim. Atmosfera świetna, ale tak dużo chętnych że aż trochę ciasno ;) Bezpłatnie dla posiadaczy karty Multisport, ew. 20 zł. Co do Zdrofitu to zdecydowanie nie polecam Bartka. Jego zajęcia to nie są typowe zajęcia zumby, ale bardziej "sexy dance"; nie na darmo nazywany jest panem Pachwinką :) Odpowiedz Link Zgłoś
segowia0 Re: zumba Legionowo 07.04.13, 21:29 Na początek proponuję XBOX, można się nieźle zmachać face to face z kamerą konsoli komputerowej. A na poważniej to slyszalem, że w Zdroficie jest naprawdę warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś