malgorzata-gorska 27.05.14, 13:01 Czy są planowane jakieś atrakcje: koncerty, festyny z okazji Dnia Dziecka w Legionowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_35 Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 13:28 W tym terminie odbywać się będą Dni Legionowa w Arenie i dookoła: www.legionowo.pl/pl/strefa-mieszkanca/aktualnosci;kategoria-wszystkie;id-5509 Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 15:00 nie wiem czy kościół garnizonowy czegoś nie organizuje. trzeba by zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 16:42 może i dobrze, podobno pomysły miał do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 15:11 Widzę że Hotel Warszawianka w Jachrance ma całą ofertę weekendową nadzień dziecka przygotowaną i jest sporo atrakcji. Może będzie możliwość skorzystania z atrakcji płacąc tylko za jakiś dzienny pobyt, czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
bimm Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 20:16 W tym dniu są aż 4 imprezy - Legionowo, Serock, Nieporęt i Wieliszew. W tym ostatnim to na plakacie reklamują się, że atrakcje z okazji dnia dziecka za free. W Serocku napisano, że też jest mnóstwo atrakcji dla dzieci - ale nie widać czy płatnie czy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
bimm Re: Dzień Dziecka 28.05.14, 17:28 Faktycznie, ale dopiero dziś zobaczyłem w jednej z gazet. To się będzie działo. Cały powiat na imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
super-kluska Re: Dzień Dziecka 12.03.15, 12:02 Faktycznie w Hotelu Warszawianka w Kiddos będzie dużo atrakcji www.warszawianka.pl/PL/mali_rzadza_dzien_dziecka.html. Z tego co wiem to w majówkę mają też otwarcie sezonu więc będzie impreza plenerowa. Odpowiedz Link Zgłoś