Dodaj do ulubionych

Dzień Dziecka

27.05.14, 13:01
Czy są planowane jakieś atrakcje: koncerty, festyny z okazji Dnia Dziecka w Legionowie?
Obserwuj wątek
    • mag_35 Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 13:28
      W tym terminie odbywać się będą Dni Legionowa w Arenie i dookoła: www.legionowo.pl/pl/strefa-mieszkanca/aktualnosci;kategoria-wszystkie;id-5509
      • zdebeq Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 15:00
        nie wiem czy kościół garnizonowy czegoś nie organizuje. trzeba by zapytać
        • grandpress Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 15:11
          animator chyba im odpadł :(
          • zdebeq Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 16:42
            może i dobrze, podobno pomysły miał do dupy.
        • polokokt Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 15:11
          Widzę że Hotel Warszawianka w Jachrance ma całą ofertę weekendową nadzień dziecka przygotowaną i jest sporo atrakcji. Może będzie możliwość skorzystania z atrakcji płacąc tylko za jakiś dzienny pobyt, czy coś takiego?
    • bimm Re: Dzień Dziecka 27.05.14, 20:16
      W tym dniu są aż 4 imprezy - Legionowo, Serock, Nieporęt i Wieliszew. W tym ostatnim to na plakacie reklamują się, że atrakcje z okazji dnia dziecka za free.
      W Serocku napisano, że też jest mnóstwo atrakcji dla dzieci - ale nie widać czy płatnie czy za darmo.
      • mieszkanieczbloku Re: Dzień Dziecka 28.05.14, 07:13
        Dodaj jeszcze Jabłonnę ;)
        • bimm Re: Dzień Dziecka 28.05.14, 17:28
          Faktycznie, ale dopiero dziś zobaczyłem w jednej z gazet. To się będzie działo. Cały powiat na imprezach.
    • super-kluska Re: Dzień Dziecka 12.03.15, 12:02
      Faktycznie w Hotelu Warszawianka w Kiddos będzie dużo atrakcji www.warszawianka.pl/PL/mali_rzadza_dzien_dziecka.html. Z tego co wiem to w majówkę mają też otwarcie sezonu więc będzie impreza plenerowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka