madziulec 02.09.04, 10:21 Nie wiem z czego to wynika - czy w Legionowie malo popularne jest korzystanie z komputera? Czy moze nikt nie chce sie przyznac, ze jest stad???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patriszia a może... 02.09.04, 12:19 ...nie wszyscy wiedzą że istnieje forum o Legionowie i akurat na Gazecie? sama nie dawno się dowiedziałam i też przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: a może... 02.09.04, 18:35 pewnie ze jak chca to znajda, ale widocznie nie wszystkim sie chce albo maja inne zainteresowania na forum gazety miejscowej jakis czas temu bylo sporo postow ale teraz znow sie zrobilo bardzo niemrawo a internautow teoretycznie w legionowie nie brakuje i cay czas przybywa: - sieci radiowe to prawdopodobnie liczba ok 400-600 uzytkownikow - telekompromitacja z neo tez kilka setek - siec osiedlowa na piaskach cos pod 150-180 osob - siec osiedlowa na sobieskiego ok 70-80 osob - telekompromitacja z sdi jakies niedobitki - sferia w czesci miasta juz funkcjonuje - skazancy z modemow - 6 kafejek internetowych to juz jakas w miare pokazna sila a tu prawie pustki pozdrowka Peter Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: a może... 02.09.04, 20:49 Udaja "warsiawioakow" i sie nei przyznaja, ze sa legionistami?????? Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: a może... 02.09.04, 20:56 madziulec napisała: > Udaja "warsiawioakow" i sie nei przyznaja, ze sa legionistami?????? prosze mnie tu od kibicow legii nie wyzywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: a może... 03.09.04, 09:18 Ja sama o sobie tak mowie ;-)))) a z kibolami niewiele mam wspolnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia mała anegdotka 07.09.04, 09:10 jak pojadę do rodziny pod Lublin to nigdy się nie spytają co słychać w Legionowie tylko zawsze o Warszawę pytają :) Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: mała anegdotka 07.09.04, 11:04 moze by tak urzad miasta zaprzegnac do promowania forum, a niech ktos zaatakuje urzad:)od razu pani rzecznik przejdzie do kontry i bedzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia to w UM wiedzą co to jest internet 07.09.04, 11:40 i środki masowego przekazu? inna sprawa że legionowskiej telewizji nie oglądam bo żadko kiedy jest tam coś ciekawego ale kończą się bloki sołdzielni legionowskiej kończy się telewizja więc wszystkie domki i wojskowe osiedle są bez wiadomości, radia nie mamy, najwyżej że RDC bo to jest radio mazowieckie albo radio praga północ. chyba tylko w ten sposób większa ilość osób by się dowiedziała jakie zdanie UM ma w danej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: to w UM wiedzą co to jest internet 07.09.04, 12:17 a myslisz ze Pani rzecznik tutaj nie pisze na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: mała anegdotka 08.09.04, 08:33 Moze sami zareklamujemy forum? Na poczatek moze na pl.regionalne.warszawa? Chyba ze macie inne pomysly gdzie moze sie spotykac troche Legionowiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: mała anegdotka 08.09.04, 13:50 a w ogole zapraszam jakby co na dalszy ciag akcji... niby miejscowa wspomniala ze pracowalismy w niedziele, ale nie byliby soba, gdyby cos nie schrzanili- sprzatamy w ta sobote od 9... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki pomylkowo wyslalem... 08.09.04, 13:53 zaproszenie na akcje wyslalem nie na ten watek..a co do reklamowania forum.. wklejcie do swoich podpisow adres forum zapraszam do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: malo nas tutaj 07.09.04, 13:43 :) Elo.Ja dopiero dziś zauważyłam to forum. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omen33 Jest "echo" może tam warto??? 08.09.04, 11:02 Zapraszam na formum "Echa Legionowa i Jabłonny" myślęm, że miesjcowej gazecie będzie łatwiej wypromowac takie forum!!! www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/forum/forum.pl?tree&000004 Można na forum wejśc też z głównej strony! nie wiele sie tam dzieje ale ktoś coś tam próbuje. Jak bedzie wiecej osób to bedzie pretekst żeby popędzidzić admina żeby zajęli się promowaniem forum Legionowa w gazecie!!! napiszcie co wy na to! Jak oceniacie szanse!!!!!????? P.s. Poza tym na pewno jestbardziej czytelne od gazety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Jest "echo" może tam warto??? 08.09.04, 14:24 Szczerze to forum, o ktorym piszesz, jest jeszcze bardziej martwe niz to tutaj bylo kiedykolwiek. Chyba jednak wiecej osob trafi na Gazete. Ja osobiscie pierwszy raz slysze o czyms takim jak Echo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Jest "echo" może tam warto??? 09.09.04, 15:42 W samym srodku Legionowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
omen33 Re: Jest "echo" może tam warto??? 09.09.04, 16:52 Pytam bo możesz to normalnie zglosic do nich, czyli do echa ze do ciebie nie dociera gazeta!!! Nie ma problemu jedna interwencja i dziala i juz dochodzi!!! swoją drogą mysle ze na lamach tej gazety jestesmy w stanie wiecej zdzialac niz w wyborczej stolecznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia centrum legionowa? 10.09.04, 00:16 a według ciebie gdzie to jest? kiedyś to ponoć był rynek/oligoceńska. teraz ponoć to targowisko Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: centrum legionowa? 10.09.04, 09:10 Dla mnie Centrum to Rynek (3 min piechotka z domu :-) W kazdym miescie Centrum to powinien byc Rynek... A co do samego Echa, to jednak faktycznie gdzies to juz widzialem. Szczerze watpie aby mieli taka sile przebicia zeby przyciagnac ludzi na forum. To juz lepiej sie przesiasc na forum Miejscowej i poprosic ich zeby zaczeli wspominac w gazecie, ze cos takiego istnieje. Z reszta mysle, ze nie tedy droga. Ja bym proponowal poszukac ludzi ktorzy juz sa w sieci (czyli na innych forach czy grupach dyskusyjnych) niz promowac forum przez papierowa gazete. Odpowiedz Link Zgłoś
omen33 Bedzie forum w gazecie!!! 10.09.04, 11:32 Zapewnili w mnie w echu ze bedą promowac w gazecie forum! co do płatnych gazet miesjcowych ktos z was to czyta?? Z tego co jest napisane na stronie echa to maja duzy nakald jak na nasz teren wiec mysle ze maja szanse osisgnac efekt o ktory nam chodzi! Zobaczymy redakcja obiecala ze bedzie cos o forum w nastepnym wydaniu, zobaczymy czy dotrzymaja slowa! Odpowiedz Link Zgłoś