Dodaj do ulubionych

nowe forum

07.01.05, 20:05
zapraszam na nowe forum legionowskiej masy krytycznej

wkk.waw.pl/forum/viewforum.php?f=5
jako ze poprzednie juz troche czasu nie dziala, pozwolilem sobie uruchomic
nowe, dzieki zyczliwosci kolegi z w wkk [ www.wkk.waw.pl ] , ktory zrobil mi
forum, na swoim serwerze, dzieki mu za to.

moze na tym forum bedzie troche wiecej tematow, moze jesli nie teraz to w
lato ?? :D

--
JeżU
www.masalegionowo.prv.pl
Obserwuj wątek
    • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 10:54
      stare nadal dziala pod adresem masa.legionowo.org/forum
      • psychomaszyna Re: nowe forum 21.01.05, 10:58
        Może ustalicie, które jest obowiązujące, bo powstalo zamieszanie...
        • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 11:03
          pierwsze, ale ja nie zabronie przeciez nikomu zeby swoje fora tworzyl ;)
          • psychomaszyna Re: nowe forum 21.01.05, 11:15
            Jakiś rozłam w szeregach Masy Krytycznej?
            • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 11:25
              nie, jezu nie mogl scierpiec, ze masa grudniowa nie zostala "odwolana"; zaczal
              mnie obrazac jak to ma w zwyczaju (co widac na tym forum i jego stronach -
              wszelakie przeklenstwa ;) i wymyslil sobie, ze jego strona bedzie od tej pory
              oficjalna ;)
              • psychomaszyna Re: nowe forum 21.01.05, 11:35
                Ja na www.legionowo.com.pl utrzymuje link do masa.legionowo.org
                Jakbym mógł w czymś pomóc - daj znać
      • roberttak Re: nowe forum 21.01.05, 13:00
        nie nadal tylko dopiero, conajmniej dwa tygodnie miales awarie
        • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 14:12
          no i? nadal - w sensie ciaglosci istnienia
          • roberttak Re: nowe forum 21.01.05, 14:57
            dobra masz racje jest fajny i wogole, juz dowartosciowales sie ?
            przypomne ci tylko ze na zaden z moich argumentow nigdy przenigdy nie
            odpowiedziales, a takich rozmowcow obrazam i zwykle jeszcze cos oprocz tego.
            • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 15:12
              roberttak napisał:

> dobra masz racje jest fajny i wogole, juz dowartosciowales sie ?
              > przypomne ci tylko ze na zaden z moich argumentow nigdy przenigdy nie odpowiedziales,

oczywiscie, ze odpowiedzialem, conamniej dwa razy (tutaj widzimy zastosowanie slowa 'troll' - sianie propagandy ;)

> a takich rozmowcow obrazam i zwykle jeszcze cos oprocz tego.

no powiedz jezu, co poza obrazaniem ludzi jeszcze robisz? bijesz? pachnie mi to mlodzieza wszechpolska :)
              • roberttak Re: nowe forum 21.01.05, 15:22
                a mi tu pachnie PO-PiSowcem, myslisz ze jestes lepszy bo nazwiesz mnie trollem
                albo powiedz ze naleze do mlodziezy wszechpolskiej, to juz wiem kto wypisywal
                to samo na innym forum,
                • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 15:54
                  roberttak napisał:

> a mi tu pachnie PO-PiSowcem, myslisz ze jestes lepszy bo nazwiesz mnie trollem
                  > albo powiedz ze naleze do mlodziezy wszechpolskiej, to juz wiem kto wypisywal
                  > to samo na innym forum,

na innym forum tez sie na Tobie poznali? :P nie napisalem Ci, ze nalezysz, a ze zachowanie jest podobne, skoro piszesz, ze "takich rozmowcow to obrazasz i cos jeszcze" - oni tez obrazaja osoby o innych pogladac i "cos jeszcze" (bija ;)

hint: "troll" nie jest obrazliwe, powszechnie sie uzywa w internecie stwierdzenia "trollujesz"
                  • roberttak Re: nowe forum 21.01.05, 16:04
                    czyli jestes sm skoro sie sam bijesz bo ja nic o biciu nie mowilem o ile dobrze
                    sobie przypominam

tak jak dla nie ktorych nazywanie kogos lolem jest obrazliwe a dla innych nie
                    tak samo jest z trollem

a co znasz tylu ludzi z mlodziezy wszechpolskiej osobiscie ??

a wiec twoje zachowanie jest podobne do zachowania Andzeja L. i premiera
                    Leszka M.
                    --
                    JeżU
                    www.masalegionowo.prv.pl
                    • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 16:23
                      roberttak napisał:

> czyli jestes sm skoro sie sam bijesz bo ja nic o biciu nie mowilem o ile dobrze
                      >
                      > sobie przypominam

wiec co oznacza "obrazam ich i cos jeszcze"?

> tak jak dla nie ktorych nazywanie kogos lolem jest obrazliwe a dla innych nie
                      > tak samo jest z trollem

(przypomina mi sie Twoje stwierdzenie "nie moge drukowac czarnobialych plakatow,
                      bo nie mam kolorowego tuszu" :)

> a co znasz tylu ludzi z mlodziezy wszechpolskiej osobiscie ??

nie musze, i nie chce

> a wiec twoje zachowanie jest podobne do zachowania Andzeja L. i premiera
                      > Leszka M.

ale odjechales ;)
                      • roberttak Re: nowe forum 21.01.05, 16:30
                        frajer napisał:
                        > (przypomina mi sie Twoje stwierdzenie "nie moge drukowac czarnobialych
                        plakatow
                        > ,
                        > bo nie mam kolorowego tuszu" :)

tak to jest prawda poniewaz, nie wiem jak to sobie wyobrazasz ale majac
                        idealnie czarny tusz, drukarka proboujac wydruokwac jasno szary kolor nie jest
                        w stanie tego zrobic, ciemnoszary drukuje jako jasnoszary, pouczyl bys sie na
                        plastyce jak powstaja kolory, z samego czarnego nie zrobisz fioletowego

> > a co znasz tylu ludzi z mlodziezy wszechpolskiej osobiscie ??
                        >
                        > nie musze, i nie chce

no to wlasnie pokazales, lepiej poszukja talibow w chlewkach, albo chociaz ich
                        helikopter

> > a wiec twoje zachowanie jest podobne do zachowania Andzeja L. i premier
                        > a
                        > > Leszka M.
                        >
                        > ale odjechales ;)

przepraszam no skoro ja jestem lub zachowuje sie jak wszechpolak to tez cie
                        powyzywam w koncu jestem chamem i wogole niekulturalny

> wiec co oznacza "obrazam ich i cos jeszcze"?
                        i ingoruje co nastepuje w tej chwili
                        • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 16:54
                          > frajer napisał:

Twa kultura ;)

> tak to jest prawda poniewaz, nie wiem jak to sobie wyobrazasz ale majac
                          > idealnie czarny tusz, drukarka proboujac wydruokwac jasno szary kolor nie jest
                          > w stanie tego zrobic, ciemnoszary drukuje jako jasnoszary, pouczyl bys sie na
                          > plastyce jak powstaja kolory, z samego czarnego nie zrobisz fioletowego

SOA#1 ("u mnie dziala") ;))))

> > a co znasz tylu ludzi z mlodziezy wszechpolskiej osobiscie ??
                          >
                          > nie musze, i nie chce

> no to wlasnie pokazales, lepiej poszukja talibow w chlewkach, albo chociaz ich
                          > helikopter

co ma to co wyzej napisales z moja niechacia do ich poznania?

>>> a wiec twoje zachowanie jest podobne do zachowania Andzeja L. i premiera
                          >>> Leszka M.
                          >>
                          >> ale odjechales ;)

> przepraszam no skoro ja jestem lub zachowuje sie jak wszechpolak to tez cie
                          > powyzywam w koncu jestem chamem i wogole niekulturalny

owszem

>> wiec co oznacza "obrazam ich i cos jeszcze"?
                          >i ingoruje co nastepuje w tej chwili

good ;)
                        • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 17:36
                          roberttak napisał:

[..]

jeżu napisał (42.pl/url/avI):
                          "zaklika to sciema, nie wywiazuje sie z wiekszosci programu, podejmowala sprawy
                          takie jak kazdy co wybory, teraz sie dorabia i zapomniala o wszystkim. "

to tak na koniec; z tego wynika, ze ciagle bredzisz (dla osob, ktore nie znaja
                          pani Zakliki - to osoba, ktora _aktywnie_ dziala w "Koalicji na rzecz
                          Przyjaznego Transportu")
                          • corka.grabarza Re: nowe forum 21.01.05, 17:52
                            ludzie! porombalo wasz?
                        • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 20:15
                          roberttak napisał:

jestes, jestes - chcialem zaktualizowac strone
                          pl.wikipedia.org/wiki/Masa_Krytyczna i co widze? link masa.legionowo.org
                          wywalony przez Ciebie.
    • polokokt Re: nowe forum 21.01.05, 13:16
      na tych Waszych zjazdach tez tyle osob co i na forach, bo na jednym poza
      informacjami moderatora nie ma NIC a na drugim najswiezsza informacja chyba z
      listopada 2004?
      pozdrawiam
      • roberttak Re: nowe forum 21.01.05, 13:24
        na jedynm to jest moje sa tylko moje posty, na drugim czyli nie mojim ponad 50%
        to moje posty,

w cieplejsze miesiace bylo okolo 90 osob

jak chcecie poczytac, popisac, to wiecej ludzi jest na www.masaw.pl i tam forum

zreszta jak ostatnia masa byla 26 listopada to sie nie dziw
    • domelu Re: nowe forum 21.01.05, 14:39
      roberttak napisał:

[..]
      > to ze nie odwolano grudniowej to nie tylko ta przyczena, moje argumenty
      > oczywiste i moralne nie przekonaly cie, a to ze cie obrazilem,

tylko dla _Ciebie_ byly oczywiste. rozumiem, ze jesli ktos ma odmienne zdanie od Twojego, to nalezy go zbluzgac? gratuluje

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka