justysia_81 19.08.05, 23:37 gdzie w legionowie lub warszawie znajde fryzjera , ktory w profesjonalny sposob nie niszczac mi wlosy zrobi trwala i dobrze ostrzyze? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo99 Re: trwała 20.08.05, 08:22 ja uparcie polecam p.Tomka Krauze. Ich zakład fryzjerski znajduje się przy ul. Piłsudskiego /naprzeciw kościoła garnizonowego/. tel. 774.29.92 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: trwała 20.08.05, 17:11 temat byl poruszany chyba z 5 razy wiec prosze poszukac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: trwała 29.08.05, 15:30 właśnie u Krauzego (kilka lat temu, ale zawsze) jakaś niedouczona panna spieprzyła mi trwałą, wyglądałam jak chory pudel. pan Krauze zaś powiedział, że widocznie nie umiem się czesać - więc nie były to wyżyny dobrego wychowania ani sensowne podejście do klienta. niezmiennie polecam salon Prestige, 3 maja 22e, p. Marta. tel. 793 06 34. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: trwała 02.09.05, 09:47 niezmiennie powtarzam, że i p. Marcie zdarzyło się niemiło potraktować stałą klientkę... co do jej umiejętności fryzjerskich raczej nie mam zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: trwała 02.09.05, 09:52 Pytanie było o zdolności fryzjerskie. Co do traktowania stałych klientek - Ty ganisz (czy raczej Twoja mama), ja chwalę. Jeden do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: trwała 02.09.05, 11:09 Ty pisałaś o wyżynach dobrego wychowania p. Krauzego...cóż to też nie na temat umiejętności fryzjerskich. jeden jest zadowolony, drugi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: trwała 02.09.05, 11:15 Najpierw napisałam, że usługa została wykonana wadliwie. Już samo to nie zachęca do zaglądania do zakładu celem trwałej właśnie. Zachowanie właściciela to tylko dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: trwała 02.09.05, 11:21 nie wypowiem się w tym temacie, bo nie robiłam trwałej ani u p. Marty, ani u p. Krauzego. chodzi mi o to, że czasami jednak samo zachowanie zniechęca do ponownego odwiedzenia, nawet dobrego zakładu i skorzystania z usług fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
agata2710 Re: trwała 01.09.05, 12:09 hej odpowiadam wszystkim ze najlepszy fryzjer damski to Mariusz, pracowal w Laurencie ale otworzył swój zakład na reymonta na tyłach byłej kliniki medic, dobry chłopak,zawsze jestem zadowolona, zmieniam dosc czesto fryzjera ale on jest rewelacyjny.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś