e-legionowo 07.09.05, 18:49 czegos dzis szukalem jedenej ulicy w Legionowie i wszedlem na strone UM ze zdziwieniem zobaczylem elektroniczna wersje mapy i gdyby byla aktualna to wykonanie uwazam za bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike56 Re: Elektroniczny plan Legionowa 08.09.05, 08:25 e-legionowo napisał: > czegos dzis szukalem jedenej ulicy w Legionowie i wszedlem na strone UM > ze zdziwieniem zobaczylem elektroniczna wersje mapy i gdyby byla aktualna to > wykonanie uwazam za bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
jan.grabiec Re: Elektroniczny plan Legionowa 08.09.05, 12:39 Plan jest aktualny - maj 2005, uwzgledniona jest nawet lokalizacja nowego ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Elektroniczny plan Legionowa 08.09.05, 16:17 jan.grabiec napisał: > Plan jest aktualny - maj 2005, uwzgledniona jest nawet lokalizacja nowego ratus > za. a co z rondem przy SP2 ? bo ja nie zauwazylem go na tym planie a chyba powinno byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Elektroniczny plan Legionowa 09.09.05, 22:06 To juz ciekawsze i lepiej zrobione sa mapki gminy Wieliszew i Nieporet :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Elektroniczny plan Legionowa 10.09.05, 10:55 mariolkka napisała: > To juz ciekawsze i lepiej zrobione sa mapki gminy Wieliszew i Nieporet :) Też tak uważam. Niezaprzeczalną ich zaletą są wyszukiwarki obejmujące całe gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
areku96 Re: Elektroniczny plan Legionowa 11.10.05, 13:20 Licha strasznie ta mapka jest! o wiele lepsza i sprawniejsza jest wieliszewa gdyby tylko mozna bylo przesowac ja w latwiejszy sposob!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Elektroniczny plan Legionowa 11.10.05, 20:31 Kiedys na stronie Legionowa byla mapka w fomracie jpg. Krotko, ale za to pokazywala spory kawalek okolicy. Tutaj mam kopie: www.forty.hg.pl/legion/img/mapa_um_legionowo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś