marggo 03.01.06, 16:28 Czy gdzieś w Legionowie lub bliskich okolicach jest lodowisko?! Czy ktoś się orientuje?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia69 Re: Lodowisko 03.01.06, 16:30 glownie na drogach i chodnikach brak tylko wypozyczalni lyzew... Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Lodowisko 03.01.06, 20:30 najblizsze to zamarzniety Zalew Zegrzynski (w tamta zime jak ladnie scisnal mroz byl odsniezony lod i mozna bylo sie poslizgac, ale trzeba miec swoje lyzwy), lodowisko na Torwarze, Stegnach i pod PKiN Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marggo Re: Lodowisko 03.01.06, 22:37 Dzięki. To, ze do wyboru mam Stegny, Torwar i lodowisko pod Pałacem to wiem...W W-wie jest jeszcze kilka - przy stacji Imielin, czy na Ochocie, ale myślałam, że może gdzieś tutaj w okolicy cos jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: Lodowisko 04.01.06, 18:23 W tegorocznym budżecie miasta są pieniądze na projekt otwartego lodowiska (czynnego okresowo) www.bip.legionowo.pl/pliki/budzet2006////206zal12.pdf (w dziale 926) więc może za rok sobie pojeździmy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Lodowisko 10.01.06, 02:41 marggo napisała: > Czy gdzieś w Legionowie lub bliskich okolicach jest lodowisko?! Czy ktoś się > orientuje?! jak chcesz sie troche poslizgac a masz wlasne lyzwy to jest zrobione lodowisko przy bloku 35 na os. Jagiellonska, tuz obok żlobka Odpowiedz Link Zgłoś