mama_natki 11.01.06, 16:02 czy ktos moze wie czy istnieje takowy w legionowie lub okolicach? zawsze w grupie łatwiej,bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: klub odchudzania 11.01.06, 17:38 jak dobrze,że padło takie pytanie...ja też szukam chętnych do Odpowiedz Link Zgłoś
malgocha8 Re: klub odchudzania 25.02.06, 16:05 grupowy sex to predzej a tak wogóle nie nie żreć tyle i juz odchudzanie załatwione czy w grupie czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: klub odchudzania 11.01.06, 17:48 ja jestem na nieustajacej diecie chetnie poruszalabym sie, ale wole sporty na lonie natury od pocenia sie na sali gimnastycznej... rolki i rower, biegac nie lubie ;) wiem ze dwa dni w tyg w klubie scena cwiczyla grupa dziewczat... zajecia kolezenskie niekomercyjne... skadka tylko na sale ale nie wiem czy to sie jeszcze odbywa... Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: klub odchudzania 11.01.06, 20:22 Odbywa się :) We wtroki o 19.15 i w czwartki o 18.30. Ale uprzedzam - jest nas już kilkanaście sztuk i zaczyna być ciasno :) WAŻNE: naprawdę jesteśmy w różnym wieku.. i lat kilkanaście i kilkadziesiąt (kilka pań na 100 % przekroczyło 40-stkę, a jak "wywijają" ho, ho !) Tak czy inaczej zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: klub odchudzania 11.01.06, 20:55 a jak się tam dostać? czy wystarczy poprostu przyjść ?,czy tez jakieś zapisy?a moze jakiś kontakt.. Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: klub odchudzania 11.01.06, 21:39 Wystarczy przyjść :) najlepiej na poczatku nowego miesiąca, albo - popatrzec jak to wygląda pod koniec miesiaća :) (obowiazują miesięczne karnety, chociaż opłata jest symboliczna) Po szczegóły odsyłam do prowadzącej - namiary podałam Pani na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: klub odchudzania 23.02.06, 20:45 Minął ponad miesiąc, pojawiły się nowe twarze na zajęciach :) Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: klub odchudzania 23.02.06, 21:05 wybieram sie po raz pierwszy,dopiero w przyszłym tygodniu..Jak jest z miejscami?Czy mozna jeszcze się załapać?? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: klub odchudzania 23.02.06, 21:10 no to "Akcja Plaża" rusza na całego:) powodzenia i trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: klub odchudzania 23.02.06, 23:16 stresujecie mnie.... no cóż jakieś 4 może 5 kg można by zrzucić.... ;o((( dla mnie odchudzanie to czarna magia, mam słaby charakter, a lodówka jest mi przyjacielem... ostatnio zauważyłam jakiś klub na batorego ? ktoś wie coś o nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: klub odchudzania 24.02.06, 08:38 :) ja na przykład chodzę nie tyle celem zrzucania kilogramów (choć nie można ukryć że by się przydało) :), raczej dla poprawy samopoczucia i kondycji :) od jakiegoś czasu nie dostaję już zadyszki wdrapując się na moje 3 piętro, nawet z zakupami :) Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: klub odchudzania 24.02.06, 08:35 zapraszamy :) zajęcia we wtorki i czwartki w dwóch grupach (bo sie nas nagle więcej zrobiło :) ) 18.30 lub 19.15 w przyszłym tygodniu wyjątkowo zamiast wtorku - środa, bo we wtorek w klubie jakaś impreza zamknięta :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: klub odchudzania 24.02.06, 11:26 clakierku :o), napisz do mnie proszę co, gdzie i za ile.... a można Was podglądnąć ;o) jakoś stresuje mnie ten temat, a samemu to żadna frajda ćwiczyć, jakaś grupka ludzi przyjaźnie nastawionych mogłaby być tzw. grupą wsparcia ;o))) wiesz i chciałabym i wciąż odkładam.... a bikini założyć trzeba będzie już całkiem niedługo.... ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
babybest Re: klub odchudzania 10.04.06, 13:03 Godny polecenia klub fitnes jest na ul. Reymonta, prowadzi go kobieta która kiedyś tańczyła w grupie Volt u Egurroli (jeżeli coś Ci to nazwisko mówi;) Chodze juz tam prawie 2 lata i zauważyłam że moja sylwetka się zmieniła, np. na moim brzuchu są ładnie zarysowane mięśnie, o poprawie kondycji już nie wspomne:D Chodzę 3x w tygodniu po godzinie. Kobiety które tam chodzą są w różnym wieku.. są i 20-latki jak i 40-50 latki:) są grube i przerażliwie chude. Szczerze mówiąc tak się uzależniłam od tego klubu, od atmosfery jaka tam panuje, że nie potrafiłabym zrezygnować z ćwiczeń. Szczerze polecam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
grubba2 Re: klub odchudzania 06.05.06, 16:28 czesc! czy te zajecia sie jeszcze odbywaja? :-) rozumiem ze sa w scenie 210 ?;- ) no i ile sie placi z gory dziekuje za odp :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
veronka5 Re: klub odchudzania 07.05.06, 21:47 tak,nadal się odbywają...dowiedzialam się dzisiaj wszystkiego od kolezanki która tam chodzi...Ja zamierzam wybrać się tam pierwszy raz we wtorek :-)a co do oplat-to uwazam ze malutkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grubba2 Re: klub odchudzania 08.05.06, 08:30 :) no a o ktorej te zajecia sa? :) no i czy w scenie 210 czy 411 ?:P tez na pewno przyjde nio i ile mam wziac pieniedzy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
veronka5 Re: klub odchudzania 09.05.06, 00:16 18.30 i 19.15,zajęcia trwają 45 minut,koszt jednorazowy to 5 zl-z tego co mi wiadomo :-) aaa....scena 210 Odpowiedz Link Zgłoś