Dodaj do ulubionych

Gdzie na basen ?

23.01.07, 19:56
Napiszcie proszę gdzie chodzicie na basen i ile płacicie. Ja wiem o basenie
przy skrzyżowaniu toruńskiej z łojewską(o ile dobrze pamiętam. Planuję w ten
weekend trochę się popluskać :) Z góry dzięki- Pozdrawiam Acha napiszcie też
proszę czy trzeba wcześniej rezerwować miejsca.
Obserwuj wątek
    • anula971 Re: Gdzie na basen ? 23.01.07, 20:57
      warszawianka na puławskiej, 15 zł za godzinę w tygodniu, 18 w weekend, super
      jest, dzieci do lat czterech nie płacą, nie trzeba rezerwować
      • mamaemilka1 Re: Gdzie na basen ? 23.01.07, 21:58
        dziwne ja chodze dość często na Warszawiankę i płacę 18 w zwykły dzien a 22zł
        w weekend
        • roxy361 Re: Gdzie na basen ? 23.01.07, 22:53
          wybierz sie do Jachranki do Warszawianki cen nie znam ale podobno jest super.
    • lewu Re: Gdzie na basen ? 24.01.07, 12:11
      Basen przy Domu Ogrodnika - Jabłonna. Godziny popołudniowe (weekendy również
      przedpołudniowe), pływanie 45 minut lub wielokrotność, cena ok. 7-8 zł (dane
      sprzed 2 lat), dla dzieci i studentów zniżka, chyba są równiez karnety. Basen
      nieduży, bez atrakcji, woda chlorowana, z czystością... bywa różnie. Plusem
      jest to, że mało osób - zdarzało mi się pływać samotnie ;)

Basen przy Szkole nr 6 (ul. Królowej Jadwigi), tel. 774 40 31, cenowo trochę
      droższy niż Jabłonna. W tygodniu czynny rano (godz. 6) i po południu - od 16 do
      22, ale wolne wejścia trzeba sprawdzić wcześniej. Basen spory, woda chlorowana,
      ogólnie pozytywne odczucia.

Basen w CSP ul. Zegrzyńska. Niestety nie pamiętam cen, ale były atrakcyjne -
      wejścia tylko na karnet, ale tam podobało mi się najbardziej. Duży, głęboki
      basen.

Proszę o relację z Poloneza (Toruńska/Łojewska) - z naciskiem na warunki dla
      małych dzieci (2 latka).
      Zamierzam się wybrać do Jachranki, tylko jakoś ciągle nie po drodze.
      • aw271 Re: Gdzie na basen ? 24.01.07, 14:11
        Basen Polonez(Toruńska/Łojewska) jest świetny dla maluchów, woda ozonowana. Pół
        godziny 8 złotych dla dorosłych, dzieci płacą połowę(do 4 lat nic). Drogo!
        Podliczą Cię jak nie zdążysz się ubrać w 15 minut(wysuszyć, przebrać), każda
        następna minuta kosztuje, chyba 35gr. Podsumowując pływasz pół godziny, a potem
        musisz się wyrobić z ubieraniem w 15 minut, inaczej dopłacasz.
        Plusy: wchodzisz o dowolnej porze, do dyspozycji jacuzzi, basenik dla maluchów z
        mini zjeżdżalnią, basen dla dorosłych i mniejszy dla dzieci z mostkiem,
        fontanną, wodospadem. I jeszcze jest wielka zjeżdżalnia rura:))Suuuuuuuuuper!
        P.S. Możesz też wejść na godzinkę albo dwie:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka