ilif Re: blok budowany przez kamkar 25.03.08, 17:43 czy ktoś coś więcej wie na temat odbiorów mieszkań, poza zapewnieniami i obietnicami.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.79 Re: blok budowany przez kamkar 26.03.08, 08:27 Niestety nic nie wiem, ale przecież zbliża się jedyny konkretny termin w naszych umowach czyli 31 marca. Miały być podpisane do tego czasu akty notarialne. Co do budowy to już z miesiąc tam nie byłam ale z tego co wiem to nie wygląda to wszystko optymistycznie. Z utęsknieniem czekam na list;) A jakie są zapewnienia i obietnice? Padają jakieś daty? Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: blok budowany przez kamkar 26.03.08, 08:54 Gosiu, przez to co piszesz wnioskuję, że nie odebrałaś żadnego telefonu z biura w sprawie ustalenia terminu odbioru.. no właśnie, a takie jest ogromne zdziwienie p. Kłosa gdy zadaje mu się pytanie o odbiór, bo podobno wszyscy są już obdzwonieni w tej sprawie !! 31 marca będzie jak sądzę kolejnym niewiążącym terminem.. niestety.. Wybieramy się z mężem w sobotę na budowę, a dziś zamierzam po raz kolejny zadzwonić do biura ale chyba tylko po to by usłyszeć kolejne nieprawdziwe informacje, nie spodziewam się konkretów.. jak się czegoś dowiem odezwę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
grracjan Re: blok budowany przez kamkar 26.03.08, 22:05 No cóż, w takim razie mnie też musiał ominąć ten telefon, który swoją drogą miał być listem poleconym. Mój stan wiedzy również jest taki, że odbiory miały być przed końcem marca, a czy będą...? Odpowiedz Link Zgłoś
ogolebiewska Re: blok budowany przez kamkar 27.03.08, 07:46 do końca marca to już raczej nie realne. kolejną magiczną datą jest koniec kwietnia... wczoraj rozmawiałam z osobą, która podobno miała do nas dzwonić i otrzymałam informację, że trzeba czekać na pismo. aczkolwiek podobno w piśmie nie będzie określonej daty odbioru (??) - będzie ona do indywidualnego ustalenia z Panem Kłosem. czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.79 Re: blok budowany przez kamkar 27.03.08, 10:29 Zaczyna się robić i straszno i śmieszno... Odpowiedz Link Zgłoś
greta78 Re: blok budowany przez kamkar 27.03.08, 15:25 My mamy ustalony termin I odbioru mieszkania na 31 marca. Termin ustalono z nami telefonicznie a później przysłano oficjalne pismo w tej sprawie. Niestety teraz już wiem że będziemy zgłaszać mnóstwo poprawek. Ciekawe kiedy uda się nam tam zamieszkać??? Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: blok budowany przez kamkar 18.04.08, 13:42 sąsiedzi prosze się pochwalić kto juz odebrał klucze, ja już jestem tym szczęśliwcem :) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gsee Re: blok budowany przez kamkar 28.04.08, 09:18 Witam Sasaidow, drugie pietro sie klania ;-) mam pytanko, kiedy zamierzacie zamieszkac? bo my juz w tym tygodniu, ale na razie jest jakos cicho i spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.79 Re: blok budowany przez kamkar 28.04.08, 10:43 Oj cicho to nie jest. Wszyscy wiercą i kują na potęgę;) Niestety jeszcze trochę pracy przede mną ale widać światełko w tunelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś