w.iwo 14.02.07, 13:42 gorące całuski bez wyjątku dla wszystkich... :o) sdmp3.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike56 dla zakochanych 14.02.07, 19:09 powyżej 18 lat; taka restrykcja; www.youtube.com/watch?v=qO0J7O960ls Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 kochajmy sie... - zadanie domowe 14.02.07, 20:29 rzecz jest absolutnie na czasie czyli na dzien zakochanych. podam pierwsza zwrotke piosenki, a Iwonka dopisze nastepne dwie albo trzy... "Raz od Helu jak dmuchało Żagle zdarła moc nieludzka Patrzę, w koję mi przywiało Nagą babę z Pucka…" peesik: nie wiem co to za piosenka, ile ma zwrotek i jak sie konczy...to wszystko co zapamietalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: kochajmy sie... - zadanie domowe 14.02.07, 21:15 morskie-opowiesci.w.interia.pl/morskie.htm hehe mała prowokacja co ? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: kochajmy sie... - zadanie domowe 14.02.07, 21:18 pamietam tamte wieczory, gdy na kiełbasę nie starczało... zostały tylko landrynki... piwo w plastikowym karnistrze... i kura znaleziona w gęstwinach zatłuczona w desperacji przez głodnego faceta o ławkę.... hehe... co prawda nie morskie to były rejsy, ale woda w jeziorach była jeszcze ok... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: kochajmy sie... - zadanie domowe 14.02.07, 21:21 doczytałam się tej złośliwości ;o) Iwona dopisze "ze trzy" hehe no... chłopie masz rację, mój osobisty tygrys mawia żem gorsza od socjalizmu... ps. a całuska to nie dostanę ? wirtualnie jeszcze nie jeZdem taka stara, co ... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: kochajmy sie... - zadanie domowe 15.02.07, 21:38 w.iwo napisała: ... a całuska to nie dostanę ? wirtualnie jeszcze nie jeZdem taka stara, co ..-- ----------- czy poczta internetowa u wasz rabotajet kolezanko?..czy moze zbojkotowala ten szczegolny dzien?..bo mnie sie zdaje, ze posylalem cos Wam. :) Odpowiedz Link Zgłoś