Gość: Peter IP: *.ssmb.com 23.06.03, 13:13 no tak stuknęło nam 800 postów na naszym forum i zapadła grobowa cisza, czyżby wszyscy się już wybrali na wakacje?? Peter Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: 800 i jeden 23.06.03, 19:36 ja jeszcze siedze na naszych smieaciach, czasem wyskocze do stolicy i usilnie probuje doczlapac sie do absolutorium i przystapic w koncu do obrony pracy dyplomowej :) A ostatnio jakos nic sie nie dzieje u Legionowie, no moze ja nic nie wiem, bo faktycznie ostatnio malo czasu. Jak na rowerku jakies dwa tygodnie temu smigalem to jeszcze przed otwarciem przejechalem sie nowym mostem w Zegrzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: 800 i jeden IP: *.ssmb.com 24.06.03, 13:13 heh ja to bedę tu kwitł aż do września, a potem z tydzien wolnego o ile uzytkownicy sieci dadzą mi delektować się łonem natury :) co do mostu w zegrzu tez mialem niesamowita przyjemnosc nim jecha cale juz po otwarciu i w dodatku samochodem pewne skowronki czy inne ptactwo ćwierka że będzie w lipcu impreza z cyklu Rockowe Lato czy jakos tak, a w L-wie główną atrakcja bedzie K.Staszewski i jego ekipa. Jak bede mial konkrety to podrzuce info, oczywiscie o ile sa milosnicy tego rodzaju muzyki i ykonawcy. Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grracjan Re: 800 i jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 15:31 > pewne skowronki czy inne ptactwo ćwierka że będzie w lipcu impreza z cyklu > Rockowe Lato czy jakos tak, a w L-wie główną atrakcja bedzie K.Staszewski i > jego ekipa. Jak bede mial konkrety to podrzuce info, oczywiscie o ile sa > milosnicy tego rodzaju muzyki i ykonawcy. > W końcu coś się będzie działo, bo ostatnio takie imprezy u nas marnie wypadały, a na Dniach Pruszkowa (które były równocześnie z tymi legionowskimi) był m.in. Myslovitz i Kayah. grracjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grracjan Re: 800 i jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.03, 12:48 Gość portalu: Peter napisał(a): > pewne skowronki czy inne ptactwo ćwierka że będzie w lipcu impreza z cyklu > Rockowe Lato czy jakos tak, a w L-wie główną atrakcja bedzie K.Staszewski i > jego ekipa. Jak bede mial konkrety to podrzuce info, oczywiscie o ile sa > milosnicy tego rodzaju muzyki i ykonawcy. > Wiadomo już może coś więcej o tym koncercie? grracjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiarzynka Re: 800 i jeden IP: *.com / 10.10.234.* 24.06.03, 14:25 Hej ! Gratulacje z okazji ósmej setki!!! A ja dopiero dzisiaj natknęłam się na to forum... Mieszkam w L-wie od urodzenia, to już ponad ćwierć wieku, więc pewnie będę mogła od czasu do czasu coś tu skrobnąć na kakiś temat. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: 800 i jeden IP: *.ssmb.com 24.06.03, 15:38 pewnie że bedziesz mogła czasem skrobnąć, pozwolimy Ci :)) oczywiście witamy nową koleżankę nigdy pieknej płci za mało :)) no i pozdrawiamy osiedle piaski :)) no a teraz juz czas na mnie, koniec pracy na dzis Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grracjan Re: 800 i jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 15:28 U mnie była sesja, ale już po bólu i czas zacząć się zastanawiać się nad wyjazdami. grracjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: 800 i jeden IP: *.ssmb.com 18.08.03, 13:16 Gość portalu: Peter napisał(a): > no tak stuknęło nam 800 postów na naszym forum i zapadła grobowa cisza, > czyżby wszyscy się już wybrali na wakacje?? > > Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: 800 i jeden.....900 i kilkanascie IP: *.ssmb.com 18.08.03, 13:20 mala wpadka przy wyslaniu:( ale do rzeczy... no tak minelo calkiem niedawno okrągłe 900 postów, a zbliza sie jeszcze bardziej okragle 1000, wiec moze jakos to uczcimy??? propozycje mile widziane Peter Odpowiedz Link Zgłoś