Dodaj do ulubionych

Dietricha 2

28.06.08, 13:32
a dziś rano znowu nie było ciepłej wody, drzwi garażu się nie domykały, a
domofon oszalał czyli codzienność na Dietricha 2.
Obserwuj wątek
    • w.e.r.t.y Re: Dietricha 2 29.06.08, 11:08
      jestem ciekaw czy domofon będzie kiedys sprawny? wczoraj wieczorem przez krutką chwile działał ale dzis od rana znów jest zepsuty!!
      rozumiem że mógł być narażony na ataki wandali ale brak śladów działań osób trzecich moze został po prostu fatalnie zainstalowany??
      • psychomaszyna Re: Dietricha 2 29.06.08, 11:34
        A kto zarządza Waszą nieruchomością? SMLW? Nie wiesz jaki jest tam telefon?
    • w.e.r.t.y Re: Dietricha 2 29.06.08, 12:36
      sa dwa ośrodki zarządzające smlw i inwestor zastępczy który nie oddał jeszcze do użytkowania części nieruchomości. dlatego panuje bałagan i przerzucanie odpowiedzialności ! trzeba mieć wiele cierpliwosci i wydac dużo kasy na telefony by spowodować reakcje albo spółdzielni albo firmy Dorbud . inną sprawą są monopolistyczne praktyki telewizji kablowej której pracownicy traktują abonentów jak natrętne muchy. ich profesjonalizm pozostawia wiele do rzyczenia
      • kwitkows Re: Dietricha 2 29.06.08, 15:34
        Dobrze czytam? Dorbud? Czyżby stali się monopolistą na spółdzielcze inwestycje? Przylesie I, Dietricha, Przylesie II i także UM Legionowo z nich skorzystał przy budowie na Roi... Życzę powodzenia, bo ja się już poddałem.
    • w.e.r.t.y Re: Dietricha 2 29.06.08, 15:41
      ja poddać sie nie zamierzam! czekam do już jak słyszałem niedługiego odbioru
      inwestycji by wreszcie był jeden zarządca nieruchomości!! prościej będzie wtedy
      z nimi rozmawiać .
    • asserwis Re: Dietricha 2 29.06.08, 20:29
      ale nazwa ulicy..... dobrze że tam nie mieszkam...
    • w.e.r.t.y Re: Dietricha 2 12.07.08, 13:08
      wreszcie w czwartek rozpoczął się remont naszej ulicy !!! Mam nadzieje że to że nie moge wyjechać z parkingu podziemnego w przyszłości wynagrodzi mi super nawierzchnia !!:) Równiutka i bez stojących wielgaśnych kałuży !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka