Dodaj do ulubionych

ekogroszek

01.09.08, 18:54
Witam
gdzie w okolicy można kupić ekogroszek bo znam tylko jeden skład
węgla z tym asortymentem i troche mnie to martwi :-/
pozdr
Obserwuj wątek
    • szymon29n Re: ekogroszek 12.09.16, 14:38
      Zamów przez internet . Tu kupisz bardzo dobry ekogroszek sklep.sambudrol.pl/ Sam kupuje i jestem bardzo zadowolony
    • karol.przez Re: ekogroszek 13.02.17, 20:39
      Chcesz jeździć i sam na samochód sobie przerzucać? Masz tu dobry z dostawą gratis - ja zamawiam 2 sezon od nich: ktkpolska.pl/
      • zdebeq Re: ekogroszek 14.02.17, 15:52
        truciciele i spamerzy
    • nurait Re: ekogroszek 23.02.17, 13:15
      Ja mogę Ci polecić ekogroszek workowany z dostawą. Sam od nich biorę już ze 3 lata i zawsze jestem bardzo zadowolony. Ładnie się spala i jest kaloryczny, więc dobrze grzeje. Sprawdź,
    • kamilakornecka Re: ekogroszek 26.05.17, 14:21
      kup przez internet, kurier przywiezie za darmo. Ja zamawiam na rowex-sklep.pl. Moghe polecic z czystym sumieniem
    • nieznana2011 Re: ekogroszek 20.09.17, 14:23
      Można zamówić przez internet. Dobry ekogroszek jest w Pabianicach - Ekogroszek Płomyk. Dostawa gratis, dobra kaloryczność. Allegro, lub www.ekogroszek.com.pl
    • hswwegiel Re: ekogroszek 20.02.24, 14:59
      Ekogroszek workowany 26-28 MJ. Zapraszamy na hsw-wegiel.pl
    • hswwegiel Re: ekogroszek 20.02.24, 15:03
      Zapraszamy do nas, ekogroszek workowany na hsw-wegiel.pl
    • adiogm Re: ekogroszek 23.07.26, 17:49
      W dobie zagrożeń ze strony nielegalnych emigrantów Ja nigdy nie będę miał obowiązku wpuszczania kogoś do mojego domu bo jeśli ktoś puka do moich drzwi a wcześniej się nie zapowie to jest to potencjalny akwizytor lub oszust, który chce coś wyłudzić. Mogą mnie straszyć wysokimi karami 5000 zł. 500000... zł. ile tam sobie wymyślą ale to jest moja prywatność, która mi się należy i takie przepisy są bzdurą bo sama kontrola też może być oszustwem. Politycy Unijni niech się zajmą prawdziwymi złodziejami i sami się sprawdzą, swoje majątki ile nakradli. Obecnie w Niemczech i Francji nie wpuszcza się nikogo do swojego domu z powodu licznych kradzieży i rozbojów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka