kasialip5 07.03.09, 12:41 Mam czasem ochotę zamówić coś do domu (niekoniecznie pizze). Polećcie coś proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: jedzenie na telefon 07.03.09, 13:50 Kebab lub inne danie kuchni "tureckiej" danie z makaronem, mięsem mieszanym i sosem łagodnym smakuje całkiem całkiem :) Kebab Ramzes na granicy Legionowo/Jabłonna www.miplo.pl/point.php?&p=9gjsP7jr Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: jedzenie na telefon 07.03.09, 14:35 Jedzenie domowe na ul. Słowackiego w nowym budynku Poezja, vis a vie ZUS. Wyroby są znakomitej jakości, ale kupuję je osobiście i nie znam numeru telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: jedzenie na telefon 07.03.09, 16:37 Chinczyk na granicy Jabłonna / Legionowo "domowe jedzenie" z Łasucha... Sushi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quick-share Re: jedzenie na telefon 08.03.09, 10:31 bar ósemka na Piłsudskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pater_g Re: jedzenie na telefon 16.03.09, 16:01 Dorzucę swoje 12 groszy Jadłem na Piłsudskiego, było OK, ale porcje małe :( P Odpowiedz Link Zgłoś
quick-share Re: jedzenie na telefon 17.03.09, 22:10 no ja to mam małą pojemność żołądka tak wiec dla mnie np taki schabowy to aż za duży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
accumulator Re: jedzenie na telefon 09.03.09, 22:07 Jest nowa knajpka - kiedys tragedia - teraz bardzo fajna i klimat jest spoko, jedzenie polskie, pizza jakies makarony a do tego maja jakos do 15 czy 16 lunche po 12 zeta. 22-784-61-06 Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: jedzenie na telefon 17.03.09, 22:56 U mnie to zależy od ochoty. Moim zdaniem najlepsza pizza i pasty to Papay- i już dowożą do domu, więc mój uśmiech jest szeroki. Na śniadania i obiady tradycyjne polecam Papu- a w szczególności naleśniki z nutellą i bananami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirellka27 Re: jedzenie na telefon 18.03.09, 10:04 Pizza w Popay jest ok. Ja też jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
accumulator Re: jedzenie na telefon 03.04.09, 09:46 ta knajpka to castel na Lesnej 15 dobre jedzonko maja. Odpowiedz Link Zgłoś
accumulator Re: jedzenie na telefon 24.05.09, 23:37 NAJLEPSZE JEDZENIE MAJA W CASTEL !!! Mi smakuje straszliwie :) Jest i dowoz 784-61-06 Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: jedzenie na telefon 25.05.09, 07:19 Bylismy. Pizza rzeczywiscie calkiem calkiem. Ale tak: z malym dzieckiem nei przyjdziesz, bo smrod papierosow powala przy samym wejsciu. Po drugie przyszlismy i nie sa zbyt zainteresowani klientami, wiec pani przez dobre 5 minut rozmawiala ze swoimi wytatuowanymi kolegami, zamiast przyjac zamowienie. To powoduje, ze jesli bedziemy mieli ochote na pizze - NIGDY niepojdziemy do Castel, ale moze zamowimy na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: jedzenie na telefon 25.05.09, 12:57 Jest tam też ogródek także niekoniecznie trzeba siedzieć w środku. A wielkość pizzy jest imponująca. Jakiś czas temu dawali karty rabatowe i za największą pizze wychodziło jakieś 23pln i 4 osoby się najadły:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: jedzenie na telefon 25.05.09, 14:07 Wielkoscia rzeczywiscie mnei porazili. Gdy przyjechalismy ogrodka jeszcez nei uruchomili. W srodku zas bylo gesto od stojacych foteli, krzesel, stolow, nawet ciezko bylo sie przecisnac. Przyznalam, ze pizza dobra. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: jedzenie na telefon 09.06.09, 20:53 po co ogródek przecież wystarczy wyznaczyć miejsca dla niepalących i zakazać biernego palenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: jedzenie na telefon 03.11.09, 22:37 Dziś zamówiliśmy 2 pizze w Castel. Pyszne i ogromne! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ptaku Re: jedzenie na telefon 10.06.09, 09:32 Troszke kiszka z tymi lokalami, niby jedzonko na telefon (narobiliscie mi ochoty ze smacznie itd) a zadna nie ma swojej strony www. Chcialem cos wczoraj zamowic ale nie mialem menu i skonczylo sie na pizzy. Czy w dzisiejszych czasach naprawde tak ciezko wlascicielowi ruszyc glowa i zrobic chocby skromna strone www. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9979 Re: jedzenie na telefon 18.07.09, 14:14 pizzeria Ragazzo pyszna pizza,dowożą i tańsi niż Da Grasso :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: jedzenie na telefon 18.07.09, 20:44 agata9979 napisała: > pizzeria Ragazzo > pyszna pizza,dowożą i tańsi niż Da Grasso :-) Dobrze, że nie widziałaś z jakich jakościowo składników oni to robią :). Kiedyś również byłem smakoszem pizzy.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
monika903 Re: jedzenie na telefon 28.07.09, 21:20 spróbowałam dziś lasagne lazanii w punkcie ze sprzedażą wyrobów garmażeryjnych ul Słowackiego budynek rezydencji Poezja za kawałek lazanii wielkości małego ciastka z cukierni zapłaciłam 8 zł w tym ponad 2zł za parę sekund podgrzania w mikrofali w dodatku właściciel który wtrącił się do obsługi nie dal paragonu pod byle pretekstem Odpowiedz Link Zgłoś
michcio.16 Re: jedzenie na telefon 14.11.09, 19:47 a ja polecam pizzerie SALERMO Odpowiedz Link Zgłoś
malwina_30 Re: jedzenie na telefon 12.11.09, 18:39 Witam. Osobiście polecam sushi z restauracji tenshi sushi. Byliśmy tam ostatnio z mężem. Pozytywnie zaskoczyła nas miła obsługa. W restauracji panuje bardzo fajny klimat. Do samego sushi nie miałam większych zastrzeżeń trzyma poziom całego lokalu. Z pewnością odwiedzimy ją jeszcze kiedyś. Z ulotek znajdujących się w restauracji wynikało, że dostawy do domu są realizowane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dida38 Re: jedzenie na telefon 14.03.10, 14:48 ABSOLUTNIE nikomu nie polecam Łasucha, w tym tygodniu skorzystałam z nich dwa razy i dwa razy katastrofa!! Kotlet wielokrotnie odgrzewany, twardy, niedoprawiony, nawet zwykła surówka z białej kapusty pozbawiona jakiegokolwiek smaku, okropieństwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olka31mama Re: jedzenie na telefon 27.03.10, 18:07 Papu na 3 maja dobre jedzonko, Ramzes- kebab na warszawskiej i chińszczyzna na warszawskiej przy wiadukcie, przynajmniej nam w tych trzech barach jedzonko smakowało, w rezydencji poezja pierogi pychotka naprawdę dobre Odpowiedz Link Zgłoś
benieck Re: jedzenie na telefon 27.03.10, 19:06 Dobrą chińszczyznę mają na Parkowej przy przejeździe kolejowym na przeciwko DH "Raj". Nie dawno otworzyli ale ruch się robi coraz większy widać, że ludziom smakuje. Wszystko smaczne i świeżo przyrządzane. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: jedzenie na telefon 27.03.10, 19:11 Dla mnie kebab Ramzes slony jak diabli, moze ktos sie zakochal. A za nowy adres chinszczyzny - serdeczne dzieki ;))) skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: jedzenie na telefon 28.03.10, 12:21 Ja polecam pizze z Castela. Ogromna wręcz i smaczna. A na miejscu też bardzo sympatycznie. www.zamekcastel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz10700 Re: jedzenie na telefon 15.04.10, 22:38 A ja polecam AUT na stadionie. Można dobrze zjeść i rozsądnie zapłacić. Nie zamawiałem jeszcze przez telefon ale słyszałem, że też dobrze sobie radzą, no i fajnie że mają www.autbar.pl/ Ps. placek po zbójnicku wymiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: jedzenie na telefon 15.04.10, 23:36 Jak ktoś swoje reklamuje to chyba wie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: jedzenie na telefon 16.04.10, 08:24 nie wiem czy przedmówca to właściciel :) ale osobiście placek po zbójnicku jadłam i mogę potwierdzić - jest niezły :) Odpowiedz Link Zgłoś
quick-share Re: jedzenie na telefon 16.04.10, 16:13 •Ekspresso to rozumiem że kawa z ekspresu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_5 Re: jedzenie na telefon 16.04.10, 21:27 Ja polecam Lanczownie na Reymonta. Przysmak lanczera pyszny!! Na telefon dowożą, ale jestem najczęściej w lokalu więc go nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś