maxcom1 05.09.09, 23:12 byłam, zmokłam, ale warto było:) Koncert super, zresztą nie mogło być inaczej jeśli chodzi o ten zespół. :D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileg Re: Koncert IRA 05.09.09, 23:59 a ja zostałem pod dachem, by cieszyć się zwycięstwem Polaków w piłkę kopaną; ale wynik był jak zwykle z przeciwnikiem teoretycznie słabszym; Odpowiedz Link Zgłoś
benieck Re: Koncert IRA 06.09.09, 01:42 Wszystkie zespoły dziś dawały czadu a Ira to istny odlot. Co z tego, że padało. Deszcz zignorowaliśmy i było super :-). Bawiłem się świetnie. I tak oto zakończył się sezon festynów w Legionowie :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Koncert IRA 06.09.09, 09:56 A ja siedziałem przy otwartym oknie i słuchałem muzyki. Czułem się jak na koncercie i nie zmokłem :) Bardzo głośno grali. Odpowiedz Link Zgłoś
pleg Re: Koncert IRA 06.09.09, 10:21 To chyba raczej kwestia nagłośnienia :) ja też słuchałem przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka-to-ja Re: Koncert IRA 06.09.09, 10:37 Witam Mnie nie było ale to było w ramach przegnania lata ? Zastanawia mnie pewien fakt po zakończeniu pełno radiowozów jechało w kierunku przystanku co się tam stało? Jakiś wypadek? Może ,ktoś coś wie na ten temat ? pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
toni84 Re: Koncert IRA 06.09.09, 15:36 W Teleexpresie mówili o koncercie Sex Bomby w Legionowie, które śwętuje w tym roku swoją 90 lecie. Zupełnie pomineli IRĘ i fakt, że był to koncert raczej z okazji tzw. zakończenia lata. Ale miło było usłyszeć o naszym mieście w najbardziej popularnym serwisie informacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga9 Re: Koncert IRA 07.09.09, 10:21 IRA super koncert...trochę deszczowo,ale co tam :-) SeX bombo tez spoko ! Odpowiedz Link Zgłoś