godeep 08.05.10, 16:34 Czy wszystkie Brytyjki są takie... hmm... nieładne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sid.leniwiec Re: Wyborcza bitwa żon 09.05.10, 11:22 Sporo, a Brytyjczycy też żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wyborcza bitwa żon 10.05.10, 07:48 Piekne to moze nie sa - za to sa 100 razy bardziej od Polek zadbane. Zwlaszcza czesciej myja wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
thiass Wyborcza bitwa żon 09.05.10, 13:35 Naprawdę nie wiem, skąd to przekonanie o niesamowitej urodzie Polek i Polaków, bo chyba nie są to wrażenia ze spaceru po polskiej ulicy. Trzeba się chyba pogodzić z tym, że większość ludzi w populacji nie jest piękna. Poza tym budowanie dobrego samopoczucia na podstawie urody "swoich" kobiet, bo, jak się zdaje, autorami tych komentarzy są głównie mężczyźni, trąci trochę epoką żelaza. Odpowiedz Link Zgłoś
flasska OT 09.05.10, 14:15 Koncentrowanie się na urodzie kobiet to po prostu sprytny zabieg odciągający uwagę od wątpliwej urody i zadbania większości mężczyzn. Dopóki koncentrujemy się wszyscy na tym, czy można (jakieś) panie uznać za ładne i zadbane, nie rozliczamy z urody tłustych niechlujów (tzw. mężczyzn) z tej samej grupy. Ba, zdanie tłustych śmierdzieli też się liczy w tej dyskusji. Większość nieoogolonych ciężarnych panów daje sobie prawo do wydawania opinii na temat kobiecej urody. I bywa to całkiem zabawne. Jeśli jednak nikt tego prawa nie kwestionuje, a nawet liczy się z opinią takiej maszkary, zaczyna to być straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
trans.sib Re: OT 09.05.10, 21:20 Wyczuwam żeś jest zakompleksioną krową, która oprócz plucia jadem nie ma nic do zaoferowania światu. Odpowiedz Link Zgłoś
flasska Trans.sib! Witaj! 09.05.10, 21:41 Wiedziałam, że mój post przyciągnie dyżurnych forumowych mizoginów! Dziwię się, że tylko ty przybyłeś, tłuściochu. Prawda w oczy kole, śmierdzielu? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Wyborcza bitwa żon 09.05.10, 16:29 Jestem kobietą, o facetach też wspomniałam.;) Artykułu jeszcze nie czytałam, dlatego ten ot. A z obserwacji naulicznych imo Polki są ładnymi kobietami, Polacy są przeciętni wizualnie, aczkolwiek nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Każdą bitwę wygra pani Ania Komorowska... 10.05.10, 02:33 Każdą bitwę wygra pani Ania Komorowska Pudzian się może pakować... Ledwo co zipał ostatnio na ringu Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Każdą bitwę wygra pani Ania Komorovna 10.05.10, 02:37 Każdą bitwę wygra pani Ania Komorovna Pudzian się może pakować... Ledwo co zipał ostatnio na ringu Odpowiedz Link Zgłoś
vict0r Brytyjczycy to niesamowity naród 10.05.10, 02:38 jednocześnie tępi i brzydcy. Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Cenzura nie puszcza o żonie Bronka z Polszy... 10.05.10, 02:40 Cenzura nie puszcza o żonie Bronka z Polszy... rozumiem, idzie nowe-cenzurowe tak jak to stare - czerwonawe... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr No i znowu wyszla "merytoryczna" dyskusja... 13.05.10, 18:25 Skoro miedzy kandydatami istnieja niewielkie roznice programowe to trzeba sie skupc na torebkach, butach i ciazach ich zon. Odpowiedz Link Zgłoś
marinellla Re: No i znowu wyszla "merytoryczna" dyskusja... 14.05.10, 18:34 Dokładnie. Jakie to cholernie żałosne, że głównie ocenia się żonę kandydata po URODZIE. Czemu cholernie żałosne? Bo, po pierwsze, kobiety z tamtego pokolenia, żony opozycjonistów miały po prostu ciężkie, zapracowane życie i zapewne nie miały możliwości biegać na fitness i pilingi kawitacyjno-grawitacyjne. Bo, po drugie, żałośni są ludzie, którzy myślą że miłość (pary prezydenckiej) lub kompetencje w zakresie dyplomacji to to samo cowybory Miss Polonia. I gratis: czemu nikt nie wypomina kandydatom na prezydenta braków w urodzie? Szpetne wąsy Komorowskiego? Wzrost, brzucho i dzikie wejrzenie Kaczyńskiego? TUSZA Kalisza (który nie jest kandydatem, ale nie odpadł ze względu na nadwagę)?!!! No czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: No i znowu wyszla "merytoryczna" dyskusja... 15.05.10, 18:17 Ale przecież to samo jest, jeśli chodzi o polityczki. Kępa brzydka, Mucha ładna, Pitera taka, Gronkiewicz-Waltz owaka. Jakoś urody polityków facetów tak się nie komentuje - chyba, że w pozytywną stronę, jeśli któryś jest bardzo przystojny. Nie krytykuje się tak jak kobiet, a 95% polityków ma wiek i wygląd raczej nie jak model od garniturów. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Wyborcza bitwa żon 15.05.10, 08:27 nie mam zamiaru nikogo ranić, zatem słowa o żonach nie napiszę, no może napiszę, Pani Napieralska troche ostre rysy twarzy, ale wydaje jednak się sympatyczna i jest zgrabna, tyle, że na SLD zagłosowałbym tylko wtedy, gdy ktoś groził by mi nabitą bronią (i robił by wrażenie zdeterminowanego) Odpowiedz Link Zgłoś
duniaraskolnikow Re: Wyborcza bitwa żon 16.05.10, 00:37 a jak oceniacie żonę Jarosława Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka333 Wyborcza bitwa żon 17.05.10, 13:40 Nie prawda,wykształcenie daje poczucie wyższości,klasę,bycie nie tylko miłym i ładnym dodatkiem do męża.Sukces zawodowy wzmacnia nas i utwierdza,że nie jesteśmy gorsze, o satysfakcji nie mówiąc.Jesteśmy wtedy dostrzegane,szanowane,a nasze poczucie psychiczne jest komfortowe. Odpowiedz Link Zgłoś