mnbvcx 26.01.11, 08:10 nie przypadkiem podczas porodu wychodzimy na swiat tak blisko ujscia ukladu pokarmowego. czlowiek bez bakterii nie bylby w stanie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Życie bez mydła 29.01.11, 00:34 Podstawowa zasada łacińskich nazw naukowych - rodzaj wielka literą! Więc Homo sapiens, a nie homo Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Życie bez mydła 29.01.11, 16:47 kaeira napisała: > Podstawowa zasada łacińskich nazw naukowych - rodzaj wielka literą! Więc Homo s > apiens, a nie homo No to szybko zgłoś projekt ustawy o wycofaniu dotychczasowych słowników ortograficznych, bo bezczelnie każa pisać małą! Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Życie bez mydła 29.01.11, 11:02 Kawa czy herbata smakują najlepiej w 7 roku z tego samego kubka nie mytego przez ten czas. Mnie jeszcze nie udało się tego osiągnąć, bo co jakiś czas mój żandarm dorwie kubek i wsadzi do zmywarki. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Życie bez mydła 02.02.11, 16:49 aekielski napisał: Kawa czy herbata smakują najlepiej w 7 roku z tego samego kubka nie mytego prze > z ten czas. Mnie jeszcze nie udało się tego osiągnąć, bo co jakiś czas mój żand > arm dorwie kubek i wsadzi do zmywarki. ......................................... Zamiast pisa głupoty , może przewietrz sobie mózg. Nikt nie zaleca bycia brudasem ale każda przesada ma zgubne skutki. c w mojej klawiaturze fiksuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
an99na Re: Życie bez mydła 09.02.11, 18:50 Nie myć 7 lat kubka? To po tym czasie da się jeszcze coś do niego nalać? Skorupa nie wypełni całego kubka? Oprócz "żałoby" za paznokciami, zawsze najbardziej mnie brzydziły ślady po uprzednio zjedzonych potrawach i wypitych napojach na zastawie stołowej! Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert tez mnie wkurzaja te durne reklamy 02.02.11, 10:00 a najbardziej mnie dziwi, ze niektore glupie mamusie rzeczywiscie staraja sie dziecku stworzyc sztuczny swiat bez bakterii - tego nie dotykaj, to jest brudne, tu nie siadaj, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Życie bez mydła 02.02.11, 11:04 Częste mycie skraca życie Szanuj więc je należycie Bo jak umrzesz - stracisz życie. Odpowiedz Link Zgłoś