kamilafajv Re: Nierozłączki 11.06.05, 09:42 sama jestes nuda. felieton z barokowym konceptem, ladny i ciekawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala_80 Re: Uwielbiam Szczepkowską 15.06.05, 10:12 Ja też. A także za plastyczne opisy. Za malowanie słowem, jak pędzlem. Kiedy opisuje swoje postacie, zawsze stają mi przed oczami. I tak , jak Ty za puenty. Często zaskakujące. Sprowadzające na ziemię. Tu zwiewne i eteryczne opisy, a na koniec trach. Rzeczywistość. Pora wracać, pora się obudzić. Popatrz to może spotkać i Ciebie. Nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
ninek71 związek na całe życie 13.06.05, 19:45 Gratuluje! Dobra robota, choć wg. starego schematu. Podobnie jak o tej zgubionej komórce, tylko zupełnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakazanaherbatka Re: związek na całe życie 16.06.05, 14:27 O zagubionej komórce też bardzo mi się podobał i jeszcze o miłosci pięknego do brzydkiej.Te najbardziej mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka_su pani szczepkowska kreuje moje jestestwo i za to 18.06.05, 13:11 bede jej dozgonnie wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś