umfana Re: Powrót Mrs. Robinson 26.02.06, 19:38 W mojej podstawówce dziewczęta od klasy 6 do 8 fantazjowały na temat pana od ZPT(+/- 30latek) z chłopcy marzyli o pani od plastyki, która miała u nas praktyki(studentka). Ciekawe czy ci nauczyciele o tym wiedzieli? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert w polsce nie ma tego problemu, niestety 26.02.06, 20:00 bo nauczycielki w większości są starymi brzydkimi babsztylami na widok których odechciewa się seksu na kilka dni. A skazywanie kobiety na karę pozbawienia wolności za to, że spełniła erotyczne marzenia ucznia, to spore przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: w polsce nie ma tego problemu, niestety 26.02.06, 21:03 princealbert napisała: > bo nauczycielki w większości są starymi brzydkimi babsztylami Bzdury acan piszesz. W Polsce jest tak samo jak gdzie indziej.Do pracy przychodzą młode nauczycielki(na widok których męska część klasy się ślini)...a potem się starzeją. Nie ma kraju,w którym po skonczeniu 35. lat zwalnia się nauczyciela,bo jest mniej sexy....wiem, bo uczę w L.O. Odpowiedz Link Zgłoś
lea3h Re: Powrót Mrs. Robinson 26.02.06, 20:43 chyba coś w tym jest, jeśli dwie spośród moich koleżanek nauczycielek, wyszły za mąż za kilka lat (6-7)młodszych od siebie...byłych uczniów! Odpowiedz Link Zgłoś
pam_pa_ram_pam Re: Powrót Mrs. Robinson 26.02.06, 21:14 W Polsce (i generalnie w Europie) tak jest, że ktoś-kiedyś ustalił granicę dopuszczalnoście sexu na 15 lat. Tymczasem w wielu społecznościach w tym wieku kobiety mają już po kilkoro dzieci, bo rodziny zakładają w wieku lat 13-14, a gdzieś tak około 30-40 umierają jako staruszki. Muszą się więc mocno spieszyć, żeby zdążyć wychować potomstwo. Przy okazji - z tej samej "beczki". Gdy Fürst Bismarck wprowadzał w Prusiech wiek emerytalny 60/65 lat niewielu mieszkańców Prus dożywalo tego wieku. Problem wypłaty emerytur był więc nieco problemem przyszłych pokoleń. Dziś prawie każdy ma dobrą szansę zakosztować rozkoszy renty starczej, do tego kobiety żyją dziś dłużej niż mężczyźni (w XIX wieku było na odwrót, bo śmiertelność przy porodzie psuła statystykę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re: Powrót Mrs. Robinson 27.02.06, 04:38 pam_pa_ram_pam napisał: > Pam Pa Ram Pam! Pan to jest chyba pie...lnięty... Odpowiedz Link Zgłoś
moziojr Re: Powrót Mrs. Robinson 28.02.06, 15:19 Według mnie problem wieku powinien odnosić się do rozwoju dojrzałości emocjonalnej a nie granicy wieku. Problem w tym, że nawet jeśli biegli psychologowie będą określać czy dany uczeń współżyjąc z nauczycielką (czy też uczennica z nauczycielem), to i tak pojawią się sprzeczności pomiędzy ocenami dwóch różnych biegłych. Ciężka sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 A czy ten uczeń niechcial tego zrobic hm..... 26.02.06, 21:28 moim zdaniem problemem nie jest sex poniewaz oboje tego chcieli. ale nauczycielka i uczen hm zdeka przegiecie Odpowiedz Link Zgłoś
slayer_fan "Ty w mojej klasie uczysz języka angielskiego" 27.02.06, 01:23 www.kazik.pl/pl/dyskografia/utwor/160.html Odpowiedz Link Zgłoś
mergy Re: Venom "Teacher's Pet" 27.02.06, 20:04 a w Polsce? do którego roku życia seks z nieletnim, jest uważany jako gwałt? 15 czy 16? Odpowiedz Link Zgłoś
nat71 Re: Venom "Teacher's Pet" 28.02.06, 17:23 ciekawy artykul czasami umawiam się z mlodszymi mężczyznami ale nie z...dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
orszula1 w LO gdzie uczy siostra 27 nauczycielka byla z 15l 01.03.06, 01:21 w LO gdzie uczy siostra 27 letnia nauczycielka byla z 15 latkiem. wyjechala z nim na wakacje pod namiot i czesto jej o tym opwiadala 9wtedy moja siostra byla mlodsza od niej miala ok 25 lat i byla tym zszokowana) Odpowiedz Link Zgłoś
us_market Re: w LO gdzie uczy siostra 27 nauczycielka byla 05.03.06, 20:13 A to pewnie jest problem jez. angielskiego bo i w Australii network.news.com.au/image/0,10114,5086605,00.jpg www.thesundaymail.news.com.au/common/imagedata/0,1658,5076868,00.jpg i w Anglii takie same aferki news.bbc.co.uk/1/hi/england/southern_counties/4528780.stm Odpowiedz Link Zgłoś