Dodaj do ulubionych

Spikerka Ojca Rydzyka

• gsmkomis Kolejny atak na Radio Maryja 13.03.06, 14:54
      MICHNIK DO PSYCHIATRY!!!
    • antilopa Re: Spikerka Ojca Rydzyka 13.03.06, 17:51
      Obzarstwo to tez grzech.... a niby taka wierzaca
    • nie-lubie-poniedzialkow Re: Spikerka Ojca Rydzyka 13.03.06, 21:12
      Normalnemu człowiekowi czytającemu takie rzeczy aż ciężko uwierzyć, że to na
      poważnie.
    • norymberga3 Studium dulszczyzny 14.03.06, 10:54
      Czytam i oczy przecieram: Dulska jako żywa! Ta sama obłuda (dzieci chrzciła po
      kryjomu), brak elementarnej wiedzy ( Rosja w NATO, skąd się biorą
      homoseksualiści itd), połączona z niesamowitą pewnością siebie. Zjawisko
      niestety częste i obupłciowe. Byłaby do wysłuchania na imieninach, o ile
      serwowana wyżerka zrekompensowałaby konieczność wysłuchania tych bredni. Jako
      posłanka jest groźna - dlatego stała się zapewne "obiektem wywiadowczym". I
      dobrze! Uczmy się, kogo NIE wybierać do sejmu. ( A w tle chichot Lenina, który
      jakoby twierdził, że nawet kucharka może rządzić Krajem Rad...)
      • mishak [...] 14.03.06, 17:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ninanana Re: Spikerka Ojca Rydzyka 17.03.06, 22:50
      Specjalista od planowania rodziny i naturalnej antykoncepcji.... A rownoczesnie
      chce, zeby rodzilo sie jak najwiecej dzieci.... Nie dziwota, ze promuje
      tak "skuteczne" metody antykoncepcji. Ta Pani powinna pomodlic sie o rozum. jak
      i wszyscy, ktorzy na nia glosowali. Co za ciemnogrod!
    • marcowsky Maz Sobeckiej-mistrz patelni! 19.03.06, 16:30
      To mnie najbardziej ubawilo w tym wywiadzie!Jak to pieknie dwuznacznie brzmi w
      ustach tej pani!Dopiero dzis przeczytalem ten wywiad dlatego tak spozniona reakcja!
      • amedeo Re: Maz Sobeckiej-mistrz patelni! 23.03.06, 08:12
        A ja ten wątek.Szkoda, ze wyborcy p.S go nie czytali.Moze kto powinien to
        powielic i rozdawac pod KOsciolem miejscowym ? Ale czy do kogo co dotrze. Oni sa
        jak azjatyckie malpki- ozy i uszy zamkniete.No ale mowia..
    • m.fratczak Re: Spikerka Ojca Rydzyka 24.03.06, 20:45
    • magik24 Re: Spikerka Ojca Rydzyka 26.03.06, 12:30
      Tyle ludzi wartościowych mogłoby zająć jej miejsce w sejmie,ale Polska to tylko
      Polska .Uchowaj nasze dzieci przed taką rzeczniczką praw dziecka.
    • dzdzd Re: Spikerka Ojca Rydzyka 26.03.06, 12:56
      Jeśli pani Magdalena jest zatrudniona w radiu Maryja (ma godziwe wynagrodzenie)
      to jej audycje podlegają krytyce publicznej, jeśli nie jest wynagradzana to
      znaczy, ze jest wykorzystywana. Z tego co słyszę i czytam to popularna
      autorka(?) programu radiowego i ponosi odpowiedzialność podwójna za to co mówi.
      Wiadomo, ze osoby z ułomościam fizycznymi czy psychicznymi występują bo mają
      bardzo cenną wiedzę czy umiejętności albo z racji swoich ułomności wzmacniają
      przekaz. I nie mozna udawać, ze tak nie jest. Jeśli pokazujemy w TV zagłodzone
      dziecko to po to, żeby wzmocnić informację, jesli w reklamie występuje mała
      dziewczynka mówiąca o chorym bracie (precz pneumokokom) to wszyscy wiem po co i
      dlaczego. Pani Magdalena wie co robi i dlaczego, jeśli nie ona to ktoś kto ją
      wykorzystuje. W związku z tym każdy ma prawo krytykować treść i sposób przekazu,
      a jeśli dodatkowo jest informacja ( albo TV- widać), że jest to osoba chora to
      krytykować sposób w jaki wpływa się na słuchaczy. Mnie taki sposób
      pozyskiwania wiernych nie odpowiada i to wszystko. I ja wolę panią Szczukę,
      która powiedziała - naśladując głos - czemu jej to nie odpowiada niż osoby,
      które rozkręcają proces w obronie męczennicy. I niech nikt nie kombinuje, że
      jestem bez serca dla osób słabszych. Wpros przeciwnie, wszyscy mamy równe prawa
      zwłaszcza do pracy. Bronić trzeba słabszych przed manipulowaniem nimi. Jeśli
      ztrudnisz karła w cyrku i płacisz mu godziwie to możesz mu dać szczęście i nie
      narażać się na krytykę, ale jeśli zatrudniasz go, bo nikt go nie chce, dajesz
      jeść zamiast płacić, a sam reklamujesz go jako największa atrakcję swojej trupy
      to licz się z opinią cwaniaka a nie moralnie poprawnego opiekuna.
    • stefa12 Re: Spikerka Ojca Rydzyka 27.03.06, 00:08
      drinkit napisała:

> Dosc juz mam artykułów o ludziach Rydzyka. Wpędza mnie to w popłoch. "Wysokie
      > obcasy" proszę o cos optymistycznego.
      Przestańcie pieprzyć bez sensu.
      • kardynal_pacelli1 Re: Spikerka Ojca Rydzyka 12.05.06, 18:56
        Sobecka do garów.
    • niki211 Re: Spikerka Ojca Rydzyka 13.05.06, 19:29
      kobieto obniżasz loty,i dziwić się że tak mało kobiet jest w rządzie.
    • ryjek Re: Spikerka Rydzyka 07.08.06, 16:53
      Ja myślę, że to zazdrość. Zazdroszczą nam wiary, wartości, tych moralnych
      drogowskazów
      Co ta kobieta gada. Niczego nie zazdroszczę jestem katolikiem głębokiej wiary,
      a Rydzyka nie znoszę to żle świadczy o jego kapłaństwie, chrześcijaństwie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka