kasia_talita 06.11.06, 23:29 Cześć Anka! Tu Kasia Talita, miło było poczytać co u Ciebie słychać, tym bardziej, że ja też daleko od naszego rodzinnego miasta. Odezwij się do mnie na maila gazetowego jak bedziesz miała ochotę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emijta Anna Antonowicz, aktorka 15.11.06, 20:54 fantastyczny wywiad! ta babka ma klasę Emmy Thompson, myśli trzeźwo i jest wyjątkowo skromną aktorką. postaram się obejrzeć ten film greenawaya i inne z udziałem pani Ani. będę trzymać kciuki za rozwój kariery - może wreszcie wypłynie ktoś kto na to zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Anna Antonowicz, aktorka 16.11.06, 10:01 <nie znam..tak popularna...bo nie ogladam tego "M jak milosc "po niemiecku.... co ona pieprzy...mnostwo takich samych serialikow..heheeh....jak w Polsce..taki sam syf....na poziom gospodyn domowych....heehehehhe...ale slawa swiatowa..gratuluje !!!!ehehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus rola w Belli Block byla fatalna 18.11.06, 00:30 przykro mi to pisac, ale nie ma sie czym chwalic Odpowiedz Link Zgłoś