asdaa 19.02.07, 14:12 B. ciekawy artykulik, szkoda tylko, że taki krótki... Ja to chyba mam. Może ktoś by mi polecił dobrego ( niedrogiego) dermatologa lub kosmetyczkę od tych spraw w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukuryczku4 no niestety ja to mam a mam zaledwie 18 lat 24.05.07, 20:15 po mamie...tylko mam na dodatek zwykły tradzik. Więc jest problem bo nie moge stosować nic na naczynka bo rąbią mi sie pryszcze i nic na pryszce bo podrażnia naczynka...koszmar!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon-x Rumiane policzki 03.05.09, 23:27 Na trądzik różowaty polecam bardzo skuteczny preparat: ISIPHARMA Ruboril - Krem do skóry ze skłonnością do rumienia Łagodzi objawy przegrzania i przekrwienia, wzmacnia naczynka krwionośne, ogranicza rozszerzanie naczyń i pojawianie się zaczerwienienia oraz chroni skórę przed promieniowaniem słonecznym. Ruboril pomaga na: Zaczerwienienie twarzy (rumień) objawiające się przekrwieniem skóry na nosie i kościach policzkowych; Skóra z rozszerzonymi naczynkami; Napadowe czerwienienie twarzy Zmiany naczyniowe, (teleangiektazje) Trądzik różowaty pod postacią grudek i krost; Do kupienia tylko w aptekach. również internetowych np. www.aptekalink.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gunia197414 Re: Rumiane policzki 16.11.09, 14:53 Bardzo lubię też preparat z Isispharmy. Ruboril ekspert S. Ma bogaty skład m.in. kora mimozy, arnika,kasztanowiec, cynamon, kwas gliceretynowy. Zawiera też substancje natłuszczające jak olej z ogórecznika i slodkich migdałów. Mam suchą naczyniową skórę i tek kosmetyk bardzo dobrze łagodzi mi zaczerwienienia ( widzę znaczną różnicę) oraz dyskomfort. kupiłam go w aptece za niecałe 70 zł. Wart tych pieniędzy bo efekty są duże. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lasombria Re: Rumiane policzki 21.11.09, 19:34 ja to też miałam..ale kosmetyczka mi pomogła:)kilka wizyt plus dobra maść i nie ma;] ja znalazłam dobrą kosmetyczkę do której mam zaufanie i jest bardzo dobra, poszukaj na tej stronie www.twojfachowiec.net/ może znajdziesz to co Cię interesuje ;] życzę powodzeni i uporania z tym problemem, mi się udało Odpowiedz Link Zgłoś
mahasiddha Rumiane policzki 05.02.10, 18:55 Niestety dotykają wiele kobiet, a skutecznych metod nie jest na razie dużo. Link do stronki, gdzie zamieszczono wyniki ostatnich badań nad reakcją cery naczyniowej i trądziku różowatego przy kuracji kwasami PHA-AzA: Be inspired Wyniki Badań nad cerą naczyniową Odpowiedz Link Zgłoś