jan_maliniak 11.06.07, 15:49 Facet jest rozczulający. Pół wywiadu o żonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villac Albo on jest tak infantylny do bólu 11.06.07, 17:20 albo..... .Zatkało mnie totalnie, 25 letni dorosły facet a non stop pieprzy o żonie. Nagrało go coś ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kajapapaja Re: Albo on jest tak infantylny do bólu 11.06.07, 19:03 sam jesteś infantylny! kocha żonę i tyle! zazdrościsz? to dobrze, bo może w twoim związku jak coś nie gra to przez ciebie? Międzywodzie rulez!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Albo on jest tak infantylny do bólu 11.06.07, 19:05 Ja też mało się tym interesuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Mariusz Wlazły 11.06.07, 19:12 Po prostu wie, że najważniejsza w związku jest druga osoba, czyli w tym przypadku żona. Kto nie potrafi prawdziwie kochać, nigdy nie zrozumie Wlazłego. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_man Re: Mariusz Wlazły 11.06.07, 20:08 po prostu dziennikarz ciagle go o nia pytal, wiec nie wypadalo zmieniac tematu heh... Odpowiedz Link Zgłoś
ishtarr Re: Mariusz Wlazły 11.06.07, 20:11 chyba zawsze tak jest w pierwszych miesiacach malzenstwa bo on chyba niedlugo jest zonkosiem :D pozdrawiam jednego z najlepszych atakujacych SWIATA masz sliczna zone, mariusz, ladnie razem wygladacie oby wyjazdy i siatka nie zniszczyly waszego szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Mariusz Wlazły 11.06.07, 20:58 przeciez to wywiad dla Wysokich Obcasow nie Przeglądu Sportowego, a on odpowiada na pytania strach dać wywiad przy takiej lotności czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Mariusz Wlazły 11.06.07, 21:25 Sympatyczny facet. Ach, rozczuliłam się. Fajnie, że wśród sportowców są tacy, którzy cenią coś więcej niż czerwoną furę i nastoletnie tipsiary. Odpowiedz Link Zgłoś
tgrzybek Mariusz Wlazły 11.06.07, 21:30 To straszne a ja myślałem, że siatkówka jest dla niego wszystkim. Teraz to już koniec!!! No i po złocie w Pekinie... Ps. Najlepsze są konie pociągowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: Mariusz Wlazły 12.06.07, 07:51 Zobacz, że to jest wywiad do Wysokich Obcasów. Z tego co wiem, to nie jest dodatek sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Mariusz Wlazły 12.06.07, 10:49 skoro pytano go o zone, to opowiadal o zonie...to raz..a dwa przeciez to wysokie obcasy a nie magazyn o sporcie... Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Mariusz Wlazły 12.06.07, 11:12 był pytany o żonę to i odpowiadał. Ale swoją drogą to jestem troche zdziwiona, myslałam ze siatkówka to jego pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
martineu Re: Mariusz Wlazły 13.06.07, 00:00 bo to jest MILOSC PO WIELUNSKU! HEHEHEH. z Pauliną i Mariuszem chodziłam do szkoly i wcale się nie dziwię ze taki ten wywiad :) super ze im się fajnie żyje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
justin17 Re: Mariusz Wlazły 21.06.07, 13:43 he he a gdzie oni chodzili na trauguta ? Odpowiedz Link Zgłoś