marrgolaa 15.10.07, 13:02 "Jeśli w 40 784. odcinku 'Klanu' to się zdarzy, to będzie znaczyło, że ten kraj wyzdrowiał." mam nadzieję, że tego nie dożyję (a sporo lat przede mną) to wy idźcie "wyzdrowieć" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mancunians "Dynastia" w wersji les. 15.10.07, 13:18 serial podoba sie praktycznie wszystkim moim heteroseksualnym przyjaciolom, nie jest zbyt realistyczny, rzeczywiscie troche jak beverly hills, ale wizualnie i scenariuszowo klasa! no i szkoda, ze Polska nie dolaczyla do krajow, ktore go emituja (sa wsrod nich nawet Aruba i Rosja) www.thelwordonline.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ten serial jest potwornie 15.10.07, 16:35 glupi amerykansko szmirowary, A wlasciwie to szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka czy tekst "bzyka" nadaje się na 1 stronę forum? 18.10.07, 07:53 forum szmatławieje Odpowiedz Link Zgłoś
ostry.bolek Jak najlepiej poderwać lesbijkę? 17.10.07, 16:52 -- ostry.bolek s'il vous plaît! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 [...] 17.10.07, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 wulgarne slownictwo w artykulach GW 17.10.07, 18:25 zastanawiam sie nad hipokryzjo GW, bo z jednej strony nie pozwala na wulgaryzmy na swym forum dyskusyjnym a z drugiej strony pelno tego slownictwa w artykulach Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: wulgarne slownictwo w artykulach GW 17.10.07, 20:43 Szambo. Znowu "Wyborcza" raczy nas jakimś g... Wulgarne słownictwo artykułu, głupkowaty serial. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ta koszmarna i z upojeniem cytowana przez GW Ola.. 18.10.07, 06:46 Niewiarygodne: akurat w UK lesbijki wcale sie nie musza ukrywac, od prawie stulecia zwiazki damsko-damskie sa tolerowane (a nigdy, jak mesko-meskie, nie byly karalne), a od II WW to niemalze norma. Niemniej jakos nie zauwazylem, by jakakolwiek lesbijka "grala chlopa", i to do tego dosc wulgarnego. W takich parach - brzydsze czy ladniejsze - ale obie sa mniej wiecej kobiece: wspominalem juz tu, ze mam przemile lesbijskie sasiadki-plastyczki. A gdy ktoras "czuje sie chlopem" to zamiast wciskac, ze lesbijka, po prostu sie na chlopa operacyjnie przerabia:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansa "K" jak kazirodztwo 17.10.07, 17:37 a czy będzie serial na literkę "Z" jako zoofilia? oczywiście wszystko pod nazwą tolerancja i walka z uprzedzeniami i dyskryminacją. A może coś o "K" jak kazirodztwo, przecież istaniały , istnieją i będą istnieć takie pary, a w telewizji i w mediach mało o takich parach jest seriali, reportaży , itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cartiona Re: "K" jak kazirodztwo 17.10.07, 18:44 Gdybys przeleciala jakas koze, to bys doswiadczyla jednego i drugiego :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 17:05 Ze wszystkich seriali najbardziej lubie Dextera 2ga seria zapowiada sie narazie fenomenalnie Odpowiedz Link Zgłoś
pinup "Dynastia" w wersji les. 15.10.07, 15:56 pochlonelam jednym tchem, bo rzeczywiscie ladnie zrobiony film. jestem hetero i naprawde nie robilo mi roznicy, ze zamiast facetow sa tu same babki. nie mam zamiaru po obejrzeniu serialu zostac lesbijka, czego obawiac sie moga moherowe berety wstrzymujace emisje w polskiej telewizji. no chyba, ze przekonywalaby mnie Shane:> Odpowiedz Link Zgłoś
steinway Muszę coś stwierdzić 17.10.07, 09:41 Jestem zażenowany poziomem artykułów w WO. Zdecydowanie ten dodatek schodzi na psy. Z całego ostatniego numeru, który akurat przeczytałem, poziom trzymał jedynie wywiad z p. psycholog na temat zespołu alkoholowego i może jeszcze przepisy. Przecież to jest totalna porażka! Wszystkie artykuły traktują o seksie, opisując go w szalenie "wyzwolony" sposób za pomocą "bzykania się", przelatywania lasek, i "okazje, żeby się popieprzyć". NAjbardziej zadziwiające jest, że te słowa wypowiadają... kobiety! Ja rozumiem, że to późne echa rewolucji seksualnej, która przetoczyła się przez świat w latach '60, kiedy u nas nie bardzo to było możliwe, ale czy dodatek, nawet feministyczny, czołowego polskiego dziennika ma zamiar dalej promować obraz kobiety, jako "laski, która chce się trochę pobzykać" (najlepiej z inną laską?). I nie nabiorę się więcej na te poważne artykuły o dyskryminacji lesbijek, w których w kółko pojawiają się te same osoby (Ola, 30 lat, szefowa agencji reklamowej - już 3 raz, ostatnio o tym, jak chciała mieć dziecko), i które powstają na podstawie krótkiego sondażu na... Gronie! Tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Muszę coś stwierdzić 17.10.07, 15:42 Ojej, ojej, kobieta mówi, że chce się pobzykać? Toż to zgroza i degrengolada moralna! Kto to widział! Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
sylvianna Re: Muszę coś stwierdzić 17.10.07, 15:50 Bardzo fajne - to o smokach oczywiscie. Bardzo sie smokami interesuje. Skad to masz? -> Rasowe smoki są przeważnie szczupłe, poważne i bardzo muzykalne. Są tak muzykalne, że nigdy nie słuchają muzyki. Muzyka je drażni i w tym rozdrażnieniu zjadają ludzi. - A co jedzą, gdy nie są rozdrażnione? - Krochmal. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa sygnaturka 17.10.07, 17:43 sylvianna napisała: > Bardzo fajne - to o smokach oczywiscie. Bardzo sie smokami > interesuje. Skad to masz? -> tu masz tego więcej :) tawerna.rpg.pl/dane/trpg/tawerna33/data/t-pgr/cytaty.rpg Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Muszę coś stwierdzić 17.10.07, 16:42 "czy dodatek... czołowego polskiego dziennika ma zamiar dalej promować obraz kobiety, jako "laski, która chce się trochę pobzykać" A co jeśli ten obraz jest prawdziwy? Nie byłoby źle (oby tylko nie zawsze z inną laską) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mattness Re: Muszę coś stwierdzić 17.10.07, 23:08 parazyd napisał: > "czy dodatek... czołowego polskiego dziennika ma zamiar dalej > promować obraz kobiety, jako "laski, która chce się trochę pobzykać" > > A co jeśli ten obraz jest prawdziwy? Nie byłoby źle (oby tylko nie > zawsze z inną laską) :))) Bo wtedy, "ludzkość by wyginęła" (to chyba powiedział prezydent Kaczyński) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Muszę coś stwierdzić 17.10.07, 16:44 to jest taki drugi biegun RM i dyzurnej p. Anny :)) nie nabiorę się więcej n > a > te poważne artykuły o dyskryminacji lesbijek, w których w kółko pojawiają się t > e > same osoby (Ola, 30 lat, szefowa agencji reklamowej - już 3 raz, ostatnio o tym > , > jak chciała mieć dziecko), i które powstają na podstawie krótkiego sondażu na.. > . > Gronie! > Tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chaos1024k Subaru (..) to ulubiona marka lesbijek 17.10.07, 15:43 Brawo, w koncu czegos mozna sie z wyborczej dowiedziec... Subaru (..) to ulubiona marka lesbijek. Jak zatem nazwac chlopcow, ktorzy jezdza Subaru w kompletnie kretynski sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
tommyiommi Re: Subaru (..) to ulubiona marka lesbijek 17.10.07, 17:17 Fujiaros...:)if you know what I mean... u Crunchy Trabby Nacho ! Plejady ponad wszystko i przede wszystkim nie dla wszystkich.... Ls welcome to Subaru !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1onewolf Re: Subaru (..) to ulubiona marka lesbijek 17.10.07, 19:08 a Alfa i Mini to ulubiona marka gejów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poiuyt666 Re: Subaru (..) to ulubiona marka lesbijek 17.10.07, 22:14 a ja myślałem że BMW :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzf1 "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 15:53 Upadek obyczajów, upadek cywilizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 15:54 aaa to lesbijki to taka grupa konsumencka? a ja myslałam, że mniejszość seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:17 Oczywiście. Zarówno osoby homoseksualne jak i single, to grupa konsumencka i to bardzo ważna. Najczęściej nie posiadają rodziny, dzieci, są bardziej skłonni do wydawania pieniędzy na zaspokajanie swoich potrzeb, więc stanowią bardzo ważną grupę docelową wielu, wielu produktów. I dlatego też opłacalne jest lansowanie np singla. Jesteś młody, dobrze wykształcony, dobrze zarabiasz-no to bądź wyzwolonym singlem bo to jest trendy. I idealny konsument gotowy. Money makes the world go round... Odpowiedz Link Zgłoś
precesja dawno nie było tematu o homo 17.10.07, 15:56 i jest. Wyborcza nigdy nie zawiedzie w promowaniu homo. Do to co kto komu wsadza w d..ę jest najważniejsze. Redaktorze naczelny, jak tam żona? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: dawno nie było tematu o homo 17.10.07, 17:24 Playboy tez tak cie bulwersuje ? Pewnie jedynie RM to godne medium ) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: dawno nie było tematu o homo 17.10.07, 17:32 jeśli myślisz, że lesbijki "wsadzają sobie w d..ę" to chyba masz nieźle zrypany mózg Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:07 "with long lashes" to raczej "o dlugich rzesach", ktos sie rozpedzil.. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq hehehee:))) 17.10.07, 16:19 "- O siódmej rano przybiegałam z laptopem do sypialni i krzyczałam do żony: 'Kochanie! Mamy następny odcinek!' - wspomina Ola z Warszawy, 30-letnia dyrektorka zarządzająca w agencji reklamowej. " BUHEHEHE rotfl:))))) ale ogolnie jestem za. film o dupach zawsze można puścić. pod tym względem akurat rozumiem lesbijki, ze lecą na kobiety;))) ciekawe czy jest jaki G jak gej. widok dwoch miętolących się dorosłych facetów, to mogłoby być ciężkostrawne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansa Re: hehehee:)))pomóżmy ludziom chorym 17.10.07, 17:42 a czy ten "mąż" tej lesbijki miał przyklejone wąsy? przecież tym ludziom można i trzeba pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
1onewolf Re: hehehee:)))pomóżmy ludziom chorym 17.10.07, 19:07 ale oni wcale nie chcą, żeby im pomagać. chcą tylko żyć, bez ryzyka, że za orientację ktoś im wklepie Odpowiedz Link Zgłoś
1onewolf Re: hehehee:))) 17.10.07, 19:05 oczywiście, że jest: Queer As Folk - są głównie geje, ale i para lesbijek wychowująca dziecko jednej z nich i geja, który był dawcą nasienia Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:24 Żadna telewizja, ogólnodostępna, w Polsce nie puści takiego serialu jak "The L word" czy "Queer as folk". To nie chodzi o promocję homoseksualizmu męskiego czy damskiego, ale o pokazanie, że tacy ludzie są między nami, są normalnymi ludźmi. Do czasu, aż wśród moich znajomych nie pojawiły się osoby homo, nie znałem środowiska i było to dla mnie faktycznie bajkowe, czytanie artykułów na ten temat. Tymczasem znając tych ludzi, jestem absolutnie przekonany, że takie filmy, seriale czy artykuły powinny być. Co do marki auta... cóż, w Polsce jest to wciąż zaskoczeniem, ale są marki, szczególnie lubiane przez różne mniejszości, seksualne czy zawodowe :) Mnie Subaru jako marka dla homo nie przeszkadza, ważne dla mnie jest to, że jest to autentycznie dobre auto, które sam bym chciał mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:42 Normalnymi? Ty ich nazywasz normalnymi? To juz nawet o sklonnosci seksualne nie chodzi...a o pustostan miedzy uszami. To ja juz wole byc nienormalna. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:53 To juz nawet o sklonnosci seksualne nie chodzi...a o pustostan > miedzy uszami. To ja juz wole byc nienormalna. Zdecydowanie JESTEŚ nienormalna. Tyle tylko, że, obawiam się, nie w sensie, o jaki Tobie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:27 Serial bardzo porządnie zrobiony i wciągający, daj Boże każdemu polskiemu reżyserowi taki zrobić, ogląda się świetnie, mimo żem hetero,choć klasa 6 Feet Under to nie jest. Brawa dla WO za artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
haharp "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 16:57 "(...) wielu facetom lesbijki kojarzyły się z produkcjami xxx, a tu bum, okazuje się, że oprócz seksu potrafi łączyć je miłość, i to duża." mialem tak samo po obejrzeniu MacGyver'a: wczesniej nie wiedzialem, ze z pudelka zapalek i rzemyka moge zrobic helikopter...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_papuga "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 17:13 mieszkam w uk i wiem, ze L rzeczywistosc jest troche inna niz w omawianym serialu. Nie wiem jak lesbijki wygladaja w Los Angeles ale sporo widuje ich na ulicach WB i sa szalenie nieatrakcyjne, do zludzenia czasem przypominaja mezczyzn, zreszta na nich sie wiekszosc kreuje (wlosy obciete na jeza, tatuaze, meskie ubrania).wydaje mi sie ze producent naogladal sie zbyt wielu filmow dla doroslych z biseksualnymi kobietami a nie lesbijkami i stad te piekne aktorki grajace w L World. Odpowiedz Link Zgłoś
agatsu hahaha 17.10.07, 20:02 > sporo widuje ich na ulicach WB i sa szalenie nieatrakcyjne Nie masz pojęcia o środowisku lesbijek, klasyfikujesz tylko te, które "wyglądają jak". Do tego w UK, gdzie kobiety ogólnie bardziej męsko się ubierają niż w Polsce.. Można patrzeć i nie widzieć. I tak zresztą większość ludzi patrzy. I nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_cyfer666 Re: "Dynastia" w wersji les. 23.10.07, 18:22 To poczytaj sobie życioysy tych aktorek..wiekszość z nich lezbijkami jest :) i jakoś mi nie przypominaja facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Czekamy na wiecej 17.10.07, 17:30 A moze np. "The Z Word"? O milosnikach psow i kotow oczywiscie. To by dopiero bylo postepowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hansa Re: Czekamy na wiecej 17.10.07, 17:36 a czy będzie serial na literkę "Z" jako zoofilia? oczywiście wszystko pod nazwą tolerancja i walka z uprzedzeniami i dyskryminacją. A może coś o "K" jak kazirodztwo, przecież istaniały , istnieją i będą istnieć takie pary, a w telewizji i w mediach mało o takich parach jest seriali, reportaży , itp. Odpowiedz Link Zgłoś
1onewolf Re: Czekamy na wiecej 17.10.07, 19:11 problem w tym, że homoseksualistów jest od kilku do 10%, a zoofili dużo, dużo mniej. Poza tym stosunek homoseksualny odbywa się za zgodą partnera czego nie da się powiedzieć o zwierzętach. Tak czy owak, Twój komentarz jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: Czekamy na wiecej 18.10.07, 09:53 A jesli samiec, pies np., ma erekcje i szuka "prtnerki", a jakiejs pani taka "zabawa" sie spodoba, to nie ma przyzwolenia obu stron? Moze zoofili jest wiecej, tylko sie nie ujawniaja ze wzgledu na nietolerancyjne spoleczenstwo? Dla mnie obie orientacje sa taka sama fiksacja. To krzyz, ktory przyszlo nosic tym biednym ludziom. Podobnie jak z seryjnymi mordercami, urodzili sie ze sklonnoscia do ciezkiego grzechu. Nalesy potepiac ich czyny, ale starac sie dostrzec czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusfilipinski Niedlugo bedziesz pewnie na to czekal 17.10.07, 22:19 Gdyby w Gazecie nie bylo masy zboczencow: pedofili pedalow lesbijek i calego tego postepowego robactwa to i takie szambowate artykuly by sie nie pokazywaly. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz plastik is fantastic ;) 17.10.07, 17:32 hehe plastikowy swiat słodkich "les" z BH. Co do subaru to juz korde nigdy go nie kupie , wole M. EVO :). Polski idiotki zachłystują sie hamorykańskim lansem żenada Odpowiedz Link Zgłoś
2jack Tak dalekie od rzeczywistosci...... 17.10.07, 17:44 Ale publika na to leci.Znam kilka les. i zadna nie uwaza ze L World ma cos wspolnego z rzeczywistosca. Serial zrobiny zostal dla pruderyjnej publiki w USA ( swietnie by w Polsce sie ogladal bo to takie "zabronione") ktora podnieca sie "innoscia" i widzi siebe na trzeciego w tych goracych scenach. Odpowiedz Link Zgłoś
hansa lesbijka- już nie kobieta , ale jeszcze nie facet 17.10.07, 17:59 ja też widziałam lesbijke, ale jak podeszła bliżej , to okazało się , że był to chłopaczek na oko 16 lat , cherlawy, ale chciał udawać mężczyzne. Podobnie z lesbijkami już nie kobieta , ale jeszcze(i nigdy) nie mężczyzna. Takie nie wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: lesbijka- już nie kobieta , ale jeszcze nie f 17.10.07, 18:19 hansa napisał: > Takie nie wiadomo co. Oj, chyba o sobie mówisz, chłopaczku. Chociaż nie, wiadomo, kim jesteś - zaściankowym, złośliwym, ciemnym, jadowitym kmiotkiem. the.bill1 napisał: > Promocja ludzi chorych na umyśle i rozpasania konsumpcujnego. > Do Iraku lub Afganistanu wysłac te lesby i gejów - niech otrzeźwieją, bo im sie > w głowie poprzewracało Masz nick adekwatny do poziomu wypowiedzi. Chory na umyśle zapewne ty jesteś, bo kto normalny chciałby wysyłać niewinnych ludzi na śmierć. Nawet mi cię nie szkoda, ale że też takie podłe kreatury jak ty chodzą po ziemi.. ech. trueapasz napisał: > Co do subaru to juz korde nigdy go > nie kupie Bo cię na ten samochód nie stać zapewne, więc dowartościowujesz się takim tekstami;) Swoją drogą, co za debilizm - "nie kupię Subaru, bo tę markę lubią lesbijki", "nie będę jeździć Mercedesem, bo tym się wożą dresy", "nie mam zamiaru chodzić w butach Adidasa, bo to obciach". Co powiedzą inni? Ach, no straszne doprawdy! Biedna istoto... A tak nawiasem mówiąc, to czemu ty, facet boisz się jeździć Subaru? Że ktoś CIEBIE weźmie za lesbijkę? :)))))) > Polski idiotki zachłystują sie hamorykańskim lansem > żenada Odezwał się polski "yntelygęt". Twoja wypowiedź emanuje taką mądrością, że nic tylko w ramki oprawić i na ścianę. Ech ty polski buraku z zaścianka. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Tak dalekie od rzeczywistosci...... 17.10.07, 18:41 NO bo serial jest od tego, zeby troche przypominal rzeczywistosc, ale generalnie ma zabawiac. A Klan przypomina rzeczywistosc? Albo Na dobre i na zle? Jak nie idealan rodzina to idealny szpital, tez od rzeczywistosci dalekie. Pzdr, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Plugastwo, rzygać się chce... 17.10.07, 18:02 Promocja ludzi chorych na umyśle i rozpasania konsumpcujnego. Do Iraku lub Afganistanu wysłac te lesby i gejów - niech otrzeźwieją, bo im sie w głowie poprzewracało Swiństwo na maxa - moralny poziom Wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Chodzi o pieniadze 17.10.07, 18:22 A te (pieniadze) mozna zarobic na idiotach z trzeciego swiata. Wydaje im sie, ze sa super postepowi i dorownuja Ameryce, a oni tylko nabijaja komus kase... Matolki i bydelko z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
1onewolf Re: Chodzi o pieniadze 17.10.07, 19:19 Ty jesteś matołkiem - ludzie oglądają ten serial za free (pewnie ukradziony po p2p) bo nie jest oficjalnie sprzedawany w PL - jeśli komuś nabijają kasę, to dostawcom internetu Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 18:06 Ee tam.... już nie wiedzą, czym jeszcze mogą zaskoczyć i ściągnąć widzów. Nie sądzę, żeby osoby o normalnej orientacji to bardzo zainteresowało. A jednak jest to większość, więc trudno liczyć na super oglądalność Odpowiedz Link Zgłoś
gosia775 Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 18:13 Artykuły o treściach homoseksualnych powinny zniknąć z tego forum. Geje i lesbijki to temat na szeroką dysputę. Tego niestety wyleczyć się nie da, chyba,że gejom podawanoby duże dawki testoronu, a lesbijkom estrogeny. Najczęściej osoby o proweniencji homoseksualnej mają zaburzenia osobowościowe i taka grupą społeczną powinien zająć się najpierw psychiatra, a potem seksuolog. Powodzenia w leczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ebar_b Re: "Dynastia" w wersji les. 18.10.07, 12:07 Droga Gosiu775! Kiedyś na swojej drodze spotkasz kogoś takiego jak chociażby Shane i wtedy, jak mówisz - niestety, okaże się, że Ty też masz zaburzenia takie osobowościowe. Będzie nie lada kłopot. Powodzenia w leczeniu! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 "Propagowanie pedalstwa gorsze od antysemityzmu" 17.10.07, 18:13 Tak powiedział mój znajomy Żyd. On jest człowiekiem wielkiej kultury , ale obecny swiat jest staczającym się kamieniem . Propagowanie pedalstwo powinno być zakazane w konstytucji UE. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 18:18 Z zasady nie ogladam seriali.Jestem juz za stary na taka strate czasu,ale jesli sa ludzie,ktorzy chcieliby to ogladac,to jestem za.W naszym purytansko-katolickim kraju nie doczekamy sie tego.Ludzie na swiecie juz sa inni mentalnie niz nasi w polskim zascianku,niestety.Napewno zmieni sie troche jak wroca ci mlodzi z emigracji,jasli wroca. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 18:28 emeryt21 napisał: > Z zasady nie ogladam seriali.Jestem juz za stary na taka strate > czasu,ale jesli sa ludzie,ktorzy chcieliby to ogladac,to jestem za.W > naszym purytansko-katolickim kraju nie doczekamy sie tego.Ludzie na > swiecie juz sa inni mentalnie niz nasi w polskim > zascianku,niestety.Napewno zmieni sie troche jak wroca ci mlodzi z > emigracji,jasli wroca. Jwsli tak, to niech zyje "polski zascianek"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 18:47 Podobnie mysla mullowie w iranie Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Re: "Dynastia" w wersji les. 17.10.07, 18:54 indianski napisał: > Podobnie mysla mullowie w iranie> - to islamskim mullom zalezy na dobru polskiej rodziny i poszanowaniu kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
lu_cyfer666 Re: "Dynastia" w wersji les. 23.10.07, 18:38 Na szczescie wybory pokazaly ze ten zascianek juz obumiera ) Odpowiedz Link Zgłoś
asterekpl "Lesbijki TAK! Geje NIE!" 17.10.07, 18:42 "Lesbijki TAK! Geje NIE!" Hehe, i tak właśnie myśli przeciętny facet. "Geje TAK! Lesbijki NIE!" A tak myśli przeciętna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Przecietny facet powinien myslec : 17.10.07, 18:46 geje tak , lesbijki nie . byloby mniej konkurencji ) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To kryptoreklama lesbijskiego serialu 17.10.07, 18:47 by zachęcić do jego oglądania nowe "adeptki". GW grubo nadużyła. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To kryptoreklama lesbijskiego serialu 17.10.07, 18:49 Czemu nie ? depata kaczynskiego tez byla reklamowana , a wiekszosc po niej dostala wymiotow Odpowiedz Link Zgłoś
1onewolf Re: To kryptoreklama lesbijskiego serialu 17.10.07, 19:16 uważasz, że oglądając lesbijki można zmienić orientację seksualną? wow, nobel z psychologii murowany. jesteś równie głupi jak i ten od, którego wziąłeś nicka btw. oglądałem QaF i... nie zostałem gejem. sam nie wiem jak to się stało, może mam jakieś przeciwciała, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To typowe podstępne homokłamstwo 17.10.07, 22:16 "Nie bójcie się o swoje podrastające dzieci. Przecież od naszej ślicznej, tęczowej homopromocji nic im nie grozi". A w rzeczywistości ci dranie wykorzytują wszelkie możliwości medialne aby znaleźć sobie młode mięsko. Właśnie wśród naszych dorastających dzieci. Chcą je zachęcić i wychować do tego zboczenia. Bo wiedzą, że dzieci i młodzież są podatne na wzorce i lubią naśladować dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś