30_latek Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 19:16 A ja chętnie poszedłbym na taki 'układ' z atrakcyjną studentką. Jestem zadbanym 30latkiem, mam własne mieszkanie w Wawce. Piszcie dziewczyny, jeśli jesteście zainteresowane, ma mail'a 30_latek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zadyma.pl Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 19:20 kpiny jakies? taka "studentka" to najzwyklejsza ku...... Babilon upada... Odpowiedz Link Zgłoś
zadyma.pl Dziwki lgna do burakow... 22.09.08, 19:25 zreszta niewiele lepiej swiadczy to o facetach dajacych takie ogloszenia... takiej zenady to ja nie czytalem od dawna... szmaty i kombinatorzy spod buraczanej gwiazdy, fajnie nie? co za zezwierzecenie ku...kie na tym swiecie panuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Dziwki lgna do burakow... 22.09.08, 19:39 hej przystojniaku, dziwki lgna do burakow.... - cos w tym jest, bo od razu mi sie spodobales. jestes moze z warszawy? ha Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Dziwki lgna do burakow... 23.09.08, 17:20 Daj spokój niedawno rtl pokazywał podobne praktyki w Niemczech. O dziwo nie było mowy o słowiankach tylko o Niemkach, które pracują w burdelu a wieczorem studiują. Jako poziom będzie ich wiedzy to nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
greenmiau Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 19:46 I jedna i druga strona tego układu jednakowo żałosna i nawzajem siebie warta. Co też za kisiel ci ludzie mają w głowach :( Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 20:13 Prasa podchwyciła głupi temat. Kogo obchodzą glupie idiotki które muszą mieszkać w centrum , mogą przecież wynająć mieszkanie na obrzeżach miasta i dojeżdżać . Ale wygoda i pokazanie się z lovelasem kosztuje dawaniem d... Idiotek w Polsce nie zabraknie. Ale kogo obchodzą one ? Studia dla idiotek - dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 01:23 O odezwał się naczelny moralista kraju. Zazdość d..ę ściska? Kompleksy zżerają? Typowy pisiaczek: małe nieudolne ścierwo, nieradzące sobie w tej strasznej liberalnej rzeczywistości gdzie trzeba samemu coś osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
real-k-a-s-i-a Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 01.10.08, 00:09 ichmordy 22.09.08, napisał: Prasa podchwyciła głupi temat. Kogo obchodzą glupie idiotki które muszą mieszkać w centrum , mogą przecież wynająć mieszkanie na obrzeżach miasta i dojeżdżać . Ale wygoda i pokazanie się z lovelasem kosztuje dawaniem d... Idiotek w Polsce nie zabraknie. Ale kogo obchodzą one ? Studia dla idiotek - dobre :) gacekemdk napisał: > O odezwał się naczelny moralista kraju. Zazdość d..ę ściska? > Kompleksy zżerają? Typowy pisiaczek: małe nieudolne ścierwo, > nieradzące sobie w tej strasznej liberalnej rzeczywistości gdzie > trzeba samemu coś osiągnąć. O proszę, a ja bym powiedziała, ze to wlaśnie "małe nieudolne ścierwo, nieradzące sobie w tej strasznej liberalnej rzeczywistości gdzie trzeba samemu coś osiągnąć"... daje d** za mieszkanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amambilis Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 20:13 Fajnie, aż żałuję, że nie jestem już studentką... amabilis.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Nic straconego:zawsze mozemy sie umowic ze Jestes 22.09.08, 22:12 studentka a ja mam mieszkanie no i bedzie wirtualnie to samo. Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 20:17 Kapitalistyczny wolny rynek oraz liberalizm - właśnie tak się skończą cuda rajTuska . Wszystko zdrożało a szczególnie wynajem mieszkań dla studentów. Tylko czekać aż pojawią sie takie ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_piszczyk Nie wierzę! 22.09.08, 20:31 Przecież wystarczy iść do jakiegokolwiek pubu i wyrwać tzw studencki towar; na romantyka, komplemenciarza, porzuconego lub pofantazjować na temat naszego statusu materialnego:D Leniuchy nie muszą nawet ruszać tyłka z domu, bo strony internetowe aż kipią od "kochankowych" anonsów. Dają wszystkie: te starsze, żeby się "wiekowo" dowartościować, a te młodsze, żeby być trendy wśród rówieśniczek z roku. Tylko jakiś wyjątkowy paralityk płaci(w tym przypadku pokojem) za seks. Odpowiedz Link Zgłoś
lyzkov Re: Nie wierzę! 22.09.08, 21:56 obywatel_piszczyk napisał: > Tylko jakiś wyjątkowy paralityk płaci(w tym przypadku pokojem) za seks. Haha, paralityk. :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 20:39 po jakiemu to? ale na moje: ''Raz w tygodniu wystarczy?'', odpowiada szybko: ''Nie, to za mało'' Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 A studenci płci męskiej nie dają du? 22.09.08, 20:55 Ciekawe skąd mają kasę, że ich na wszystko stać? Skoro studentki sa biedne, to studenci również... Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 21:14 Bo to jest takie pieprze*** 3po3, jak sie chce to można sobie w czasie studiow zarobic na zycie i jeszcze trochę odlozyc... Gadanie że ci ludzie maja ambicje i sa w stanie dla swojego celu zrobic wszystko... no prosze was! Wlasnie ida na latwizne i jak dla mnie sa bez przyszlosci. Pamietajcie ze dziwka zawsze bedzie dziwka tak jak alkoholik bedzie cale zycie alkoholikiem, z tego sie nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olen Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 21:30 Od pewnego czasu w portalu gazety wyborczej pojawiaja sie teksty sugerujace ze wiekszosc studentek to "damy lekkich obyczajow". Uwazam to za krzywdzac. Dlaczego nie pojawiaja sie teksty, reportaze o studntkach pracujacych jako ochotniczki w domach dziecka, hospicjach? Czemu ma sluzyc tak negatywna inzynieria spoleczna wykonywana przez gazete? Dobre przyklady sa godne naglasniania, natomiast zlymi nie ma co sie niezdrowo ekscytowac! Odpowiedz Link Zgłoś
jazz.woman Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 00:44 Nie wiesz dlaczego??? Z tego samego powodu w TV słyszymy o huraganach, powodziach, gwałtach, morderstwach, burzy w polityce itd itd. Sprzedaje się sensacja... coś co ekscytuje, a nie przykładne postawy... (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 14:12 może ktoś w GW studiów nie skończył i ma kompleksy albo studentka go rzuciła powodów może być 1000 a najważniejszy - żądni sensacji czytelnicy Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 17:25 olen napisał: > Od pewnego czasu w portalu gazety wyborczej pojawiaja sie teksty > sugerujace ze wiekszosc studentek to "damy lekkich obyczajow". > Uwazam to za krzywdzac. Dlaczego nie pojawiaja sie teksty, reportaze > o studntkach pracujacych jako ochotniczki w domach dziecka, > hospicjach? > > Czemu ma sluzyc tak negatywna inzynieria spoleczna wykonywana przez > gazete? > Dobre przyklady sa godne naglasniania, natomiast zlymi nie ma co sie > niezdrowo ekscytowac! Bo widać to cię interesuje i dlatego tylko to czytasz. Chyba w wysokich obcasach gazety możesz takie artykuły przeczytać. Dlaczeo nie mieli by pisać o tym przynajmniej piszą prawdę, ze cały ten p...y świat kręci się wokół dupy i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 18:44 wojna71 napisał: > przynajmniej piszą prawdę, ze cały ten p...y świat kręci się wokół dupy i pieni > ędzy. ale donald taki nie jest. to ideowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczas84 To już do bycia prostytutką... 22.09.08, 22:49 ...niezbędne jest wykształcenie wyższe?! Co to się, Panie, porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus ogloszenie autentyczne w The Carpentaria Times 22.09.08, 22:50 ( w wolnym tlumaczeniu): " Kucharka(22-23 lata) potrzebna na trawler do polowu krewetek. Nie oczekuje sie gotowania." Odpowiedz Link Zgłoś
e_sommerfeld Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 23:14 wynajmę mieszkanie w śródmieściu Warszawy na zasadach opisanych w artykule e_sommerfeld@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 23:18 Haha. Taki brzydki jesteś, że musisz w ten sposób postępować? Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 22.09.08, 23:24 Ciekaw jestem, jak ty wyglądasz, że musisz się dowartościowywać w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 01:54 Jestem brzydki i nie mam skończonych 5 fakultetów i nie chodzę na fintess. Zero aktywów, zero gotówki, nie utrzymuję się sam, a co dopiero jakąś dziewczynę... a jednak takową mam. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
e_sommerfeld Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 00:04 gdybym był piękny to zamieściłbym anons na portalu randkowym; korzystam zatem z takich aktywów jakimi dysponuję Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 01:50 W porządku, szkoda, że nawet o relacjach damsko-męskich musisz mówić językiem giełdy i finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 01:51 A tak poza tym wygląd zewnętrzny to nie są jedyne "aktywa" jakimi dysponujesz. Inne gdzieś w Tobie drzemią, ale są uśpione. Uważaj, żeby nie zdechły z głodu i ciemności! Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 17:29 lukas1492 napisał: > A tak poza tym wygląd zewnętrzny to nie są jedyne "aktywa" jakimi dysponujesz. > Inne gdzieś w Tobie drzemią, ale są uśpione. Uważaj, żeby nie zdechły z głodu i > ciemności! > Patrz bo ta twoja lala i Ciebie żuci jak będziesz taki zaradny jak teraz. Polki takich nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 21:18 W porzo. Wtedy wrócę do Ciebie i powiem, że miałeś rację. Chcesz się założyć? Ja stawiam wszystko co mam przeciw złotówce, że tak nie będzie. Poza tym nie jest Polką :P Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Dlaczego nie piszecie o dobrych stronach studentek 22.09.08, 23:40 dziwki są wszędzie ale artykuł tak to opisuje jakby wszystkie studentki były prostytutkam. Odpowiedz Link Zgłoś
krissdevalnor100 tania sensacja. 23.09.08, 14:19 O licealistkach to samo sie pisze, naród wierzy, że połowa z okładem daje d*** - co obraża lwią część licealistek. Tak jak tego typu artykuły- studentek. Ale dziennikarzyna musi coś napisać, a podstarzali erotomani będą się podniecać czytając. Może teraz artykuł w stylu "Polki to dziwki- przy większości dróg można spotkać roznegliżowane osobniczki". Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 00:12 Potem dziwią się że są gwałcone , zarażane HiV i upokarzane wyzwiskami typu ladacznica itp. Ewentualnie te mieszkanie jest lub zostanie burdelem. Trzeba się szanować a tu taki gorszący artykuł choć pouczający na jakie sytuacje są narażone młode naiwne dziewczyny bez pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 00:31 i jeszcze nie rozumiem, skad tyle jadu i lekcewazenia wobec owych dziwek. wolalabym byc dziwka (zwlaszcza jesli to jest ktos jeden, staly) niz dajmy na to sprzedawac ubezpieczenia czy pracowac w pr. ciekawsze chyba... zreszta, cala komercja przesiaknieta jest seksem, dlaczego seks nie moze byc uczciwie komercyjny? ale tak mieszkac ze swoim "streczycielem"? to jak ciagle byc w pracy:-) a jeszcze z ciekawosci pytanie do tych, ktorzy proponuja te pokoje - mozna zapraszac gosci na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 01:30 Albo politykiem pisu jak "ichmordy". Dla wodzusia to i do szamba wskoczy. Jakoś was Leppiej nie oburzał jak gadał o dziwkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecony_oliver Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 29.09.08, 00:09 > i jeszcze nie rozumiem, skad tyle jadu i lekcewazenia wobec owych dziwek. > wolalabym byc dziwka (zwlaszcza jesli to jest ktos jeden, staly) niz dajmy na t > o > sprzedawac ubezpieczenia czy pracowac w pr. ciekawsze chyba... Wiele prostytutek pracuje bo chce dobrze i łatwo zarabiać, zaprzepaszczając tym samym samą siebie. Sprzedawca ubezpieczeń i prostytutka to nie to samo. Można mieć szczęśliwą rodzinę sprzedając ubezpieczenia czy dywany od drzwi do drzwi. Czemu Ci tak ciężko załapać, że idzie o życie rodzinne i wychowanie dzieci, poczucie własnej wartości, choroby weneryczne, intymność... Kto będzie chciał mieć partnerkę która się puści za byle co, którą każdy może mieć. Ile jest wtedy warta dla partnera i samej siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
lushe Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 00:23 Dlaczego wszyscy od razu szkalują te dziewczyny, a nikt nawet słowa nie powie na facetów, którzy takie ogłoszenia zamieszczają i korzystają do woli?? Dlaczego kobieta która świadomie decyduje o swoim ciele od razu traktowana jest jak "szmata" albo "dziwka". Czy facet zaliczający na prawo i lewo jest w jakimś sensie od tej kobiety lepszy. Czy w takim razie zasługuje na większy szacunek? Czemu nie padło tu żadne stwierdzenie określające tych mężczyzn jako zboczeńców albo sk****synów??? Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 25.09.08, 13:07 bo żyjemy w społeczeństwie stereotypów jednym z nich jest, że facet może się wyszumieć a kobieta ma być cnotliwa (a jakby wszystkie były cnotliwe, to jak by faceci szumieli?) i nikt się nawet nad tym nie zastanawia Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecony_oliver Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 29.09.08, 00:00 > Dlaczego wszyscy od razu szkalują te dziewczyny, a nikt nawet słowa > nie powie na facetów, którzy takie ogłoszenia zamieszczają i > korzystają do woli?? Bo takich ********* jest wielu i niema w tym nic nowego, że proponują takie usługi. To co jest przerażające, że wiele młodych kobiet się na coś takiego decyduje by móc studiować. Studia mają kształcić i rozwijać a wychodzi na to, że dla nich prowadzą na dno moralne. "dziwka" to może i wulgarne określenie ale poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 01:00 co prawde nie uprawiam seksu za pieniadze, mieszkanie ani za nic innego -tak tu wyklinanego- materialnego ale... swoj czas i zdrowie psychiczne cenie bardziej niz swoje cialo. znam wiele WG MNIE bardziej upokarzajacych, zniewalajacych i oglupiajacych prac, ktore nie sa tak spolecznie napietnowane (patrz call center) prac, w ktorych trzeba sie wyrzec wielu cenniejszych WG MNIE zasad, jak uczciwosc, serdecznosc, rzetelnosc. i naprawde WOLALABYM spedzic KILKA godzin miesiecznie sprzedajac swoje cialo niz WIELE godzin dziennie sprzedajac swoja ciezka acz bezsensowna prace, czas, poglady, wartosci w bezdusznej np fabryce czy agencji reklamowej no ale ludzki czas, praca, poglady i wartosci to nic, wazne zeby nogi trzymac razem, tak? nie rozumiem... staram sie szanowac wszystkie wybory i wszystkich ludzi (nawet marketingowcow, politykow i sprzedawcow ubezpieczen) szkoda ze niektorzy maja potrzebe wszystko i wszystkich oceniac, tak malo samemu myslac Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 10:06 jeden z niewielu rozsądnych postów w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend to w czym problem? 23.09.08, 10:08 zaloz burdel, dzieki ktoremu UWOLNISZ mlode, nieznajace prawdziwych wartosci dziewczeta z trybow dzikiego kapitalizmu. A i sama dorobisz nieco na boku :) Odpowiedz Link Zgłoś
woltico Re: to w czym problem? 23.09.08, 10:13 To można wysłać np córeczkę na zakupy do warzywniaka i niech zapłaci "d..ą" w końcu skoro to też jest "waluta"? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: to w czym problem? 23.09.08, 10:28 Pani Herrena zapewne to poprze. Plusy: - oszczędnośc dla Pani Herreny - chwila szczęścia dla córeczki woltico napisał: > To można wysłać np córeczkę na zakupy do warzywniaka i niech zapłaci "d..ą" w > końcu skoro to też jest "waluta"? Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: to w czym problem? 23.09.08, 17:40 woltico napisał: > To można wysłać np córeczkę na zakupy do warzywniaka i niech zapłaci "d..ą" w > końcu skoro to też jest "waluta"? Jestem pełen obawy czy to by skutkowało właściciel sklepu musi zarabiać. Skorzystał by kila razy i nic poza tym. Chybione porównanie. Szerze czasami to się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Re: to w czym problem? 24.09.08, 00:01 nie, ale jesli mamusia czy tatus chce tak placic, to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecony_oliver Re: to w czym problem? 28.09.08, 23:54 herrena napisała: > nie, ale jesli mamusia czy tatus chce tak placic, to prosze bardzo. A czemu córeczka nie powinna? Jakieś inne zasady moralne dla niej? Odpowiedz Link Zgłoś
woltico Re: to w czym problem? 24.09.08, 12:17 Pewnie że jest chybione porównanie, ale chciałem właśnie uzmysłowić jakiego rodzaju jest to "towarem". (Za bułeczkę - ssanie sutka kasjerki)??? To co robimy jako ludzie, jako społeczeństwo nie ma porównania w przyrodzie. Sprzedajemy się bez poczucia winy , wartości, moralności i innych bla bla bla....Dla mnie to tak jakby pójść do ustępu i zrobić...yhm. Najgorsza to tolerancja - pozwalamy na każde wynaturzenie. Ale póki będą klienci będą i usługi taki mamy świat. - to kiedy ma być ten koniec świata?- chyba mnie nie ominie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qdlaczek Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 08:28 Przede wszystkim, były już takie artykuły w polskich gazetach lata temu. Pytali te dziewczyny o to czy im to odpowiada. Okazywało się, że najczęściej tak! Bo nie muszą tyrać jak inni po parę godzin dziennie, tylko parę numerków w tygodniu i problem z głowy. Ja nie wierzę, że nie da się inaczej, jeśli chce się zachować jakieś standardy. Ale do licha ciężkiego - nie każdy musi studiować w drogich miastach. Ja, mimo, że nieźle zarabiam też mógłbym znaleźć sobie miasto w którym nie starczyłoby mi na utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
woltico Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 08:40 Tylko człowiek tak potrafi. Seks dla zabawy, zabijanie dla zabawy...itd, żadnej odpowiedzialności ważne tylko własne ego- zaspokajanie "własnych potrzeb fizjologicznych". to tak jakby się zeszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy No i o co to całe halo? 23.09.08, 08:45 Kobiety od wieków były utrzymankami czy prostytutkami. Tyle, że zamiast pieniędzy dostają lokum. Nie podoba się? To się nie sprzedawaj - w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilozzo Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 08:59 To jest naturalna kolej rzeczy, a kobiety mają w swojej naturze dawać d... za coś. Czy to kasa, czy pokoik, czy prezent, czy chociażby długie staranie sie o ich względy - to przecież tez cena. Tak więc po raz kolejny udowodniono, ze ludzie są tylko ludźmi i rządzą się tymi samymi zasdami od tysięcy milionów lat. Odpowiedz Link Zgłoś
baxca po co szukać we Wloszech - ogloszenia z ostatniego 23.09.08, 09:43 po co szukać we Wloszech - ogloszenia z ostatniego tygodnia warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomo-ci-pokoj-pokoje-wynajm-wynajm-luksusowy-pokoj-W0QQAdIdZ70865434 warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomo-ci-pokoj-pokoje-wynajm-Dla-Studentki-za-darmo-W0QQAdIdZ76074127 Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend za moich studenckich czasow 23.09.08, 09:58 1. kasy brakowalo praktycznie ciagle 2. dorabialo sie (na ile byly mozliwosci czasowe) glownie korepetycjami. Odpowiedz Link Zgłoś