prezydent2008 A jak sie polskie modelki bzykają 23.09.08, 10:01 A jak się polskie modelki bzykaja.. mistrzostwo nalezy do D'Vision to co robia w Rzymie i Mediolanie..w klubach jest pelno tzw.hostess.. od razu wiedza ze jada na bzykanie.. znajomym opowiadaja ze sa na kontraktach i pokazach..bzykaja sie kontraktowo i pokazowo...łatwo np.skolowac modelke z Rebel -sa znane z tego w Mediolanie Odpowiedz Link Zgłoś
wooqasch Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 11:48 "Z każdej kobiety można zrobić prostytutkę, jeśli się użyje tego rodzaju argumentów jak ukończenie studiów muzycznych czy lekarskich, kupno małego domku poza miastem i rozpoczęcie nowego życia połączonego z odrodzeniem moralnym." Marek Hłasko Odpowiedz Link Zgłoś
super_stokrotka Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 29.09.08, 09:28 Prawda. wooqasch napisał: > "Z każdej kobiety można zrobić prostytutkę, jeśli się użyje tego rodzaju > argumentów jak ukończenie studiów muzycznych czy lekarskich, kupno małego domku > poza miastem i rozpoczęcie nowego życia połączonego z odrodzeniem moralnym." > Marek Hłasko Odpowiedz Link Zgłoś
smileordie :) 23.09.08, 13:12 Kazdy psychopata musi sie jakos wyzyc :) A ze duzo ludzi na to idzie, tylko swiadczy o tym, ze to ludzie sie dostosowuja do psychopatycznych zachowan a nie na odwrot, wiec Ci panowie wcale nie musza sie kryc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 Kiedyś to się nazywało - ku...two 23.09.08, 13:45 Kiedyś to się nazywało - ku...two. Teraz to tylko business. Chyba pora umierać ... . Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: Kiedyś to się nazywało - ku...two 23.09.08, 15:41 Kurestwo zawsze przeciez bylo biznesem. Tyle ze kurweskim. Nadal tak jest. A termin chby niektorzy zmieniaja na "Kobieta wyzwolona" :D Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert gdzie tu problem? 23.09.08, 13:51 Problemem jest zjawisko solidaryzowania się młodych ludzi ze studentkami handlującymi własnym ciałem. Problemem? dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Dokladnie. 23.09.08, 15:43 Przeciez kurestwo istnialo dluzej niz jaki kolwiek zawod. Wiec ameryki gazeta nieodkryla. Nie jest sensacja chyba odkrycie w 21 wieku prostytucji??? Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 14:20 cel uswieca srodki. i przy okazji mozna znalezc czasami dobra partnerke zyciowa.znam przypadek ze pierwsze spotkanie mieli w burdelu -ona pracowala on byl klijentem, sa do dzisiaj razem szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 17:58 neiden napisał: > cel uswieca srodki. i przy okazji mozna znalezc czasami dobra > partnerke zyciowa.znam przypadek ze pierwsze spotkanie mieli w > burdelu -ona pracowala on byl klijentem, sa do dzisiaj razem > szczesliwi. A to dobre dobra aktorka, znalazła naiwniaka. Ona udaje wierna a on naiwnie wierzy w to. Dobre,dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczas84 Re: Czy GWno chce wypromowac w Polsce nowa mode? 23.09.08, 14:55 Też o tym pomyślałem... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 co w tym dziwnego? 23.09.08, 15:06 a czym niby jest małżeństwo? mam nadzieję, że przynajmniej nie zdziwi was fakt, że każdy szanujący się włoch poza żoną ma kochankę.... tylko, że trzeba chcieć a przede wszystkim móc. a nie chlać tanie wina i jarać blanty... Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Jestem ciekaw kogo Feministki obarczaja za to? 23.09.08, 15:39 Obstawiam ze facetow. Bo to oni placa i gdyby nieplacili to kobiety nie robily by tego. Pozatym kobiety mniej zarabiaja wiec maja miniej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Prostytucja ma wiele odmian 23.09.08, 16:23 I to jest jedna z tych odmian. To wszystko. Są klienci na każdą z nich: i na tirówkę i na studentkę w pokoju i na call-girl za grube tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
olgierd127 to może byc całkiem miłe 23.09.08, 16:27 kiedys pozyczyłem znajomej mieszkanie na kilka dni. Tak po prostu - ona nie miała sięgdzie podziac, a ja akurat miałem dostęp do niezamieszkałego lokum. Po kilku dniach tak jakos wyladowalismy w łóżku, a na koniec ona sie zapytała: "no to chyba nie jestes stratny na tym mieszkaniu" Fajne, ja od dawna chciałem ja zaliczyc, bo była bardzo ładna (choć głupiutka), ale ona miała chłopaka (zresztą mojego dobrego znajomego). Najlepsze jest to, że mi sie wydawało, że w łózku wyladowalismy, bo ona tez miała ochote, a tymczasem okazało się, że ochote to może miała, ale przede wszystkim czuła się do tego zobowiązana. Od tamtej pory pozyczyłem mieszkanie jeszcze kilka razy i poza jednym wypadkiem zawsze ladowolismy w łózku, ale nigdy wiecej nie usłyszałem, ze to w zamian za mieszkanie. A tu widze, ze pewnie tak było, tylko nie mówiono o tym, bo to oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś
madallena28 media w Polsce 23.09.08, 17:23 zycie spoleczne sklada sie z normy oraz z patologii, ktora stanowi margines.tak sie to dzieje w kazdym spoleczenstwie czy to sa Wlochy czy Polska. A wiadomo media zarabiaja na sensacji czyli przewaznie przyciagaja sluchaczy/widzow/ czytelnikow opisujac sensacje. Patologie zawsze beda a liberalizm polega na tym ze mamy prawo wyboru JAK ZYC. Dlaczego nikt w mediach nie opisze ze sa takie ogloszenia jak to ktore znalazlam przed chwila "zdesperowany facet szuka pokoju dla swojej dziewczyny - Jako porządnie zakochany, lecz jednocześnie zmęczony narzekaniami swojej Lepszej Połowy - serdecznie apeluję do Państwa o stosowne lokum dla niezwykle sympatycznej i wyjątkowo niekłopotliwej Niewiasty. Rzeczony Model Alicji pochodzi z rocznika 88. Jest bystry, niekonfliktowy i studiuje na UW. Jedyny warunek co do pokoju to taki, ażeby rzeczony pokój był samodzielny, a mieszkanie w danym miejscu bezkonfliktowe. Ze swojej strony dodam jeszcze, że preferowane są Panie oraz Pary, nie zaś samotni faceci;))." O tym ze normalny swiat istnieje nie zapominajmy :) pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do zycia. m. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 17:53 pl.youtube.com/watch?v=5zIDgPVg9HM Amerykański przykład na to czym jest taka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Cholera, wynegocjowałem cały pokój 23.09.08, 19:11 uburama napisał: > za pół seksu. znaczy się samo wyciąganie? Odpowiedz Link Zgłoś
spotnik Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 21:47 herrena napisała: > tez sie przenosze do poznania i juz chyba widzialam twoje ogloszenie gdzies > indziej w sieci. i co? zglosila sie ktosia? > szczerze mowiac bardziej sie nam (student(k)om) oplaca stalego sponsora znalezc > - czysty rachunek - trzy razy w tygodniu tak jak proponujesz to normalnie kupa > kasy- starczy na wynajecie calego mieszkania i jeszcze zaden dziwkarz i > "obowiazki domowe" nie wisza nad glowa na co dzien. > ale jak jestes taki przystojny i sympatyczny to ja moge i za darmo ;-) > pozdrawiam cieplo wszystkie potrzebujace lokum Jak będziesz w Poznaniu to zapraszam... jak się skontaktować już wiesz... A poza tym to przystojny i nie dziwkarz - tego to sobie wypraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 23:56 no to jestesmy umowieni ;-) obawiam sie tylko ze moge nie spelniac twoich wymagan co do atrakcyjnosci, chyba ze wychodzisz z zalozenia ze darowanej studentce sie miedzy nogi nie zaglada;-) Odpowiedz Link Zgłoś
spotnik Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 25.09.08, 11:33 Niestety, jestem raczej wybredny - ale spotkać się możemy, a nawet powinniśmy... zawsze warto dać sobie szansę... :-) Zaglądam między nogi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
niebotak Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 21:59 ktoś już zaczerpnął przykład z artykułu :) warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomo-ci-pokoj-pokoje-wynajm-DLA-MILEJ-I-LADNEJ-W0QQAdIdZ76224364 Odpowiedz Link Zgłoś
niebotak Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 22:09 i następne warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomo-ci-pokoj-pokoje-wynajm-Kawalerka-38m-tylko-dla-Pa-W0QQAdIdZ76210391 nie jesteśmy gorsi od włochów :) Odpowiedz Link Zgłoś
spotnik Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 23.09.08, 22:06 analhela napisała: > spotnik napisał: > > "On, 178 cm, brunet, wysportowany, inteligentny, po dwóch > fakultetach, 30- lat..." > > Mimo dwoch fakultetow (politologia i pewnie coz bylejakiego) > mylisz pojecia. Jezeli mam w ten sposob placic za pokoj to > twoje atrybuty sa bez znaczenia. Twoja kryptoreklama jest > bez sensu. Nie umiesz nawet marketingowo ulozyc anonsu. > Bedziesz sie musial ciagle wiec reka zaspokajac. Lewa albo > prawa. Anal-hela :-) pokazała dobitnie swoją frustrację nieudanymi związkami z mężczyznami, które prawdopodobnie były bardzo niesatysfakcjonujące - za pewne dlatego, że wolała wybierać śmierdzących, śliniących i owłosionych staruchów... nie dziwię się, że w Twoim przypadku lepiej już przerzucić się na pieski, no ale to w końcu Twoja polityka doboru partnerów. Otóż ja nie mam wątpliwości - wolałbym iść do łóżka z fajną dziewczyną niż z nie-fajną - i kasa nie ma tu żadnego znaczenia (to jest w gruncie rzeczy podstawowa różnica pomiędzy facetami i kobietami). Jeśli chodzi o fakultety, to również muszę Cię rozczarować - absolutnie nie trafiłaś :-) Jak widać Twoja ocena ludzi jest raczej błędna... stąd prawdopodobnie frustrujące relacje z partnerami. Aha i jestem praworęczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kyl Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 24.09.08, 09:10 wow trzeba jakieś mieszkanko kupić :) bo jak to mądry człowiek powiedział w pewnym filmie "a fuck is just a fuck"... Odpowiedz Link Zgłoś
spotnik Re: Jabłka i pomarańcze 25.09.08, 12:32 > analhela napisała: [...] Oj, kotku źle z tobą :-). Po pierwsze: nick'u nie dziedziczy się - jego się wybiera... być może w grę przy Twoim wyborze wchodziła podświadomość, a może świadomość - nie wiem co zabawniejsze... Po drugie: nie "narcystyczny", choć niewątpliwie ceniący sobie "klasę"... IMHO Tobie jej trochę brakuje - szczególnie świadczy o tym fakt, że nie rozróżniasz w miarę przystojnego faceta (z mieszkaniem) od nie-przystojengo (z mieszkaniem)... Po trzecie: Mam w zwyczaju werbalizowanie swoich marzeń - więc nie są ukryte... Po czwarte: Lubię kobiety w całości, a nie w kawałkach - odbyt taka sama część jak każda inna... (tego rodzaju poglądy są dość charakterystyczne dla większości facetów). Po piąte: odwoływanie się do długości... świadczy o braku dostatecznie dobrego pomysłu na wymyślenie jakiejś na prawdę zgrabnej, ciętej riposty w dyskusji (jest to zazwyczaj bardzo standardowy argument kobiet) - nota bene wskazujący na specyficzną wersję "kompleksu kastracji" ("bo on ma a ja nie mam") - cóż jeżeli nie akceptujesz swojej kobiecości to bardzo mi przykro :( Po szóste: "Facet opisujacy siebie zamiast mieszkanie jest zalosnym dupkiem bez dostepu do kobiet." - tutaj słońce przeszłaś samą siebie... Po siódme: "2x politolog" - chyba nie doczytałaś (mimo, że post zamieściłem w dwóch miejscach) - nie mam z naukami politycznymi nic wspólnego. Po ósme: "Twoja inteligencje oceniaja inni" - już ocenili - jestem z tej oceny w pełni zadowolony. Po dziewiąte: "siedmiocentymetrowy dupku [...] zalatuje od ciebie moczem" - domysły... mam nadzieję, że to nie odbicie Twoich ukrytych marzeń. Po dziesiąte: "Sprobuj to dzisiaj zrobic lewa reka. Rozwijaj sie jakos." - tyle złości w jednym poście nie czytałem już dawno (nawet na forach finansowych, a ludzie tam tracą poważne pieniądze)... Wydaje mi się, że powinnaś (zamiast z koleżanką :-) - też "pysznie"), postarać się o chwilę relaksu i wyciszenia... można np. umówić się z jakimś facetem na dobrą randkę i do łóżka - życie może być przyjemne, tylko trzeba postarać się o trochę optymizmu a nie zionąć frustracją :-* Odpowiedz Link Zgłoś
analhela Ugor przasno-buraczany. 26.09.08, 17:48 Masz fundamentalny brak rozumienia kobiet. Sadze, ze umrzesz z ta ignorancja. Kobieta albo mezczyzne lubi albo nie lubi. Jezeli lubi, to romans nawet z Quasimodo jest mozliwy. Mezczyzni maja klopot z tym, ze moga sie kobietom nie podobac i wowczas cala ich poznanska urode moga sobie o kant stolu potluc. Dla mnie ty nie wpadasz w kategorie lubianych mezczyzn. Pare rzeczy jest z toba nie-hallo. Nie bede robila tobie przyslugi i wszystkich ich wymieniala. Inne kobiety tez prawdopodobnie nie powiedza tobie prawdy. Bedziesz sie miotal z reklama swojej "cudownosci" laczonej z mieszkaniem. Podwojni politolodzy tak maja. Twoje opinie o sobie juz pisalam... o kant stolu. Zniechecajacy do ciebie jest twoj brak wyobrazni. Spoko. Nie wszyscy faceci maja. U ciebie to jest dzwoniaco widoczne. Kobiety z wyobraznia unikaja ciezko przystojnych facetow. Dla nich brak wyobrazni moze przekladac sie na brak wyobrazni w lozku. Jak kazdy na wpol wyedukowany polinteligent bredzisz cos o "penis envy". To symptomatyczne dla facetow z zalosnym przyrodzeniem. Gdybys mial ponadsrednia poznanska wpisalbys ja w swoje aktywa tuz za mieszkaniem lub nawet przed. Twoja mialkosc i asymptotyczne zblizanie sie do ograniczonosci przynosi wstyd pieknemu handlowemu miastu Poznan. Piszesz rowniez kiepsko, z trudem i czesto zawadzasz skrzydlami nielota o ziemie. Twoja skladnia jest uboga. Twoje zaczynanie zdania od "otoz" i powtarznie prowincjonalnego "niestety" traci korzeniami naplywowymi. Jestes tak nudnie ciagnacym sie flakiem jak jest twoje pisanie. O akapitach nigdy nie slyszales. Jestes przecietnym poznanskim buraczkiem pastewnym zawinietym w sztuczna pozlote ktoremu sie wiekszosc spraw blednie wydaje. Moze bedziesz mial szczescie i uda sie tobie obnizyc widoczny poziom spermy w oczach. Moze nawet recznie... Bujaj sie piatkowo, analhela. Odpowiedz Link Zgłoś
spotnik Re: Ugor przasno-buraczany. 30.09.08, 12:29 Wiesz nawet miło się z Tobą konwersuje, choć odnoszę wrażenie, że nie bardzo czytasz to co się do Ciebie pisze... stąd problem bo wydaje się, że ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Ślinotok obelg (zasadniczo proponowałbym pisać bardziej skondensowane posty - zbędne emocje nie sprzyjają atmosferze rzeczowej wymiany poglądów), który produkujesz zahacza co prawda czasami o bełkot ale kilka kwestii można z tego wyodrębnić... Możesz zatem romansować z kim chcesz - Quasimodo też jest ok. Tym "nie-hallo" to żeś się zdradziła... Taki język jest charakterystyczny dla "raczej prymitywnych Pań" - i stąd prawdopodobnie istotne różnice w naszych poglądach... Też, może żeś nie zrozumiała sytuacji - ja się nie miotam z żadną reklamą - mnie to raczej po prostu bawi... Brak wyobraźni? - Ty po prostu nie wiesz co to takiego, stąd nie dostrzegasz różnicy pomiędzy stanem jej posiadania i brakiem... "Penis envy"? :D - widzę że zabolało :-) Cóż, "prawda w oczy kole"... "ponadsrednia poznanska" - jak widać ludzie bez kompleksów nie muszą wpisywać nic w aktywa :-) "asymptotyczne zblizanie sie do ograniczonosci" - rozważałaś kiedyś rozpoczęcie kariery wieszcza narodowego/wierszoklety??? Ale dobrze chociaż że z tej swojej "zawodówki" zapamiętałaś, że "do asymptoty można się zbliżać"... pewnie poza tym lekcje algebry zaliczałaś u "psora" na kolanach ;-), zresztą co za różnica pewnie i tak był ciekawszy od Quasimodo. "skladnia jest uboga" - składnia kotku nie może być uboga - pomyliła Ci się "składnia" ze "słownictwem"... poczytaj Wikipedię, może zmądrzejesz troszkę. "O akapitach nigdy nie slyszales" - pomyliłaś "post" z "epopeją" - w tej ostatniej możesz sobie nawet robić rozdziały... tylko wpierw trzeba jeszcze mieć jakąś sensowną treść do przedstawienia. "Moze nawet recznie..." - chciałabyś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
almadorcia Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 06.10.08, 09:19 A ten, co kupuje to bez winy??!! Dlaczego w prostytucji rozpatruje się zawsze jedną stronę - tylko tę, która się sprzedaje? A co z tą, co kupuje? Przecież, ten kto kupuje robi to samo, tylko za to płaci zamiast na tym zarabiać! Kupowanie i sprzedawanie - na jedno wychodzi. Jeśli sprzedajesz lub kupujesz ubrania, jedzenie, jest ok. Dlaczego wiec w seksie zawsze pogardę wzbudza tylko strona sprzedająca?! P.S. A z resztą wraz z emancypacją kobiet rośnie liczba sprzedających seks mężczyzn i kupujących kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdukadam Mężczyźni nie mogą liczyć na coś takiego?Czemu 22.10.08, 11:49 takimi sprawami nie zajmą się ministrowie równego statusu?!! Tylko wtryniają się tam,gdzie kobietom coś przeszkadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdukadam Czemu w d***e związki i miłość?!Też o kobietach by 22.10.08, 11:55 się napisało,że myślą tylko o rozmawianiu a o seksie wcale.On pewnie też liczy na miłość tak jak kobieta na seks tylko inaczej rozkładają akcenty.On więcej seksu ona miłości.Jak jako facet możesz mieć tak przeprany mózg,żeby mizoandrycznie uznawać życie seksualne za coś niższego,podlejszego.A czemu koleś tak robi.Ano może z tego powodu,który wspominasz "nie chce mi się postarać".Otóż w sytuacji,kiedy to tylko jedna strona ma się starać,strona ta będzie szukała najtańszych sposobów.Może niech dziewczyny zaczną się starać o mężczyzn to też im powiem,eee takie staranie to nie staranie,kwiaty raz w miesiącu to za mało,raz w tygodniu być kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdukadam Czemu w d***e związki i miłość?!Też o kobietach by 22.10.08, 11:56 się napisało,że myślą tylko o rozmawianiu a o seksie wcale.On pewnie też liczy na miłość tak jak kobieta na seks tylko inaczej rozkładają akcenty.On więcej seksu ona miłości.Jak jako facet możesz mieć tak przeprany mózg,żeby mizoandrycznie uznawać życie seksualne za coś niższego,podlejszego.A czemu koleś tak robi.Ano może z tego powodu,który wspominasz "nie chce mi się postarać".Otóż w sytuacji,kiedy to tylko jedna strona ma się starać,strona ta będzie szukała najtańszych sposobów.Może niech dziewczyny zaczną się starać o mężczyzn to też im powiem,eee takie staranie to nie staranie,kwiaty raz w miesiącu to za mało,raz w tygodniu byś kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdukadam Czemu w d***e związki i miłość?!Też o kobietach by 22.10.08, 11:59 się napisało,że myślą tylko o rozmawianiu a o seksie wcale.On pewnie też liczy na miłość tak jak kobieta na seks tylko inaczej rozkładają akcenty.On więcej seksu ona miłości.Jak jako facet możesz mieć tak przeprany mózg,żeby mizoandrycznie uznawać życie seksualne za coś niższego,podlejszego.A czemu koleś tak robi.Ano może z tego powodu,który wspominasz "nie chce mi się postarać".Otóż w sytuacji,kiedy to tylko jedna strona ma się starać,strona ta będzie szukała najtańszych sposobów.Może niech dziewczyny zaczną się starać o mężczyzn to też im powiem,eee takie staranie to nie staranie,kwiaty raz w miesiącu to za mało,raz w tygodniu być kupiła. Odpisuję oczywiscie ss.kk Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: Aaa. Pół pokoju za seks odstąpię 30.10.08, 23:43 Ale co tu jest obrzydliwego?? wymiana handlowa...:P Ładnie , prosto opisane , co oczekuje w zamian . Nie trzeba tolerować , wystarczy zrozumieć. Ale nie tylko dziewczyne ale i mężczyzne. Nic tu nie ma okropnego. Realia?? Wszedzie to samo. Takich ogłoszeń jest pełno.... To jest taka forma "sponsoringu"-niższego standardu hahahah Nie ma pieniedzy (bo w koncu to wydatek)wiec idzie na łatwizne , oferując pokój(kawałek-czyli zapewne metr pod grzejnikiem). Ma facet Gest. Jakie ma pobudki to juz inna kwestia. Chce pomóc-robi dobrze(tak mysli) a przy okazji ..... jest bardzo duzo dziewczyn(studentek, uczennic,itd)które idą na to.Co to jest jeden numerek w tygodniu??Jeszcze jak jest przystojny, to już sama przyjemnosc.Nie jedna tak myśli, i tym sie kieruje przy podjęciu decyzji.A sa i takie które sie w ogole nie zastanawiają,biorą jak LECI-byle było spanie(może uzna że jestem brzydka i nic nie wyjdzie).I tu jest ZONK.Bo zazwyczaj tacy panowie robią selekcje..Casting. Nie tak łatwo jak sie wydaje NAM-WAM-->dostac pokój za "nic". CYRK NA KÓŁKACH..... Jakiś czas temu czyli na poczatku pazdziernika, szukałam sobie lokum (pokoju)bo stety rety akademiki na weekend były przepelnione, wiec co mi pozostało-albo hotel albo szukanie na własna ręke. Weszłam na czat..Popytać ludzi czy mają , badz znaja kogos kto Odpłatnie odstapi mi pokój.Miałam tyleeeeeee chetnych.TYLKO ŻE NA SEX....Nikt nie chciał pieniedzy...Miejsce do spania jak najbardziej, ale PO CO PŁACIĆ....??? DLACZEGO MAM PŁACIĆ??? zatkało mnie...miałabym w czym wybierać..TYLKO WARUNEK. DAJ MI D*** I tym sposobem spałam 2 dni w przeuroczym motelu na samym końcu miasta....z beznadziejnym połaczeniem tramwajowym ....ze strasznie (jak dla studentki) cennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś