Gość: bojleros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:57 Ja nominuje "Czesia Analizatora" z RE no i oczywiscie Krwawego Mariana "P" także z RE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pisarz pochodnych Re: legendy polibudy IP: *.kuso.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 09.05.04, 15:08 tylko bez podawania nazwisk, bo jak sie czechu dowie, to nas wszystkich scałkuje i co będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: legendy polibudy 09.05.04, 15:10 to chyba piszecie o współczesnych - a "legendy" to się raczej ze starszymi kojarzą ;-) czy komuś mówi coś jeszcze nazwisko "Łanowy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojleros Re: legendy polibudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:13 a mozna widziec czym sie zasłużył ???? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: legendy polibudy 09.05.04, 15:18 zasłużył ? największą chyba ilością "skoszonych" z matmy na pierwszym roku budownictwa i architektury napewno - ale wiem że uczył też na innych wydziałach poza tym był niezaprzeczalnie "barwną" postacią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojleros Re: legendy polibudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:20 no to serio legenda , no ale nie wiesz czy koles zbierał pochodne??? , bo ten nasz ma jusz kupke 1,5 metrową pochodnych z tego roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadochroniarz ;) Re: legendy polibudy IP: 195.82.182.* 09.05.04, 19:46 ...dlatego zbija majatek na makulaturze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: legendy polibudy IP: 217.113.224.* 09.05.04, 22:36 Czesio hmmm... szeczerze to spoko gość! Może troche terroryzuje pierwszy rok pochodnymi ale akurat ja mam bardzo pozytywne wspomnienia jeżeli chodzi o niego! Poza tym w każdej chwili można się udać do niego z jakims problemem matematycznym a on z przyjemnością pomaga! Krwawy Marian też mi nie podpadł wieć złego słowa o nim nie powiem! Na uwagę zasługuje natomiast Janusz W. oraz ekipa magistrów i doktorów zajmująca się etą! Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: legendy polibudy 10.05.04, 08:14 Mnie mówi i to jeszcze jak! Jestes po architekturze czy po budownictwie?? pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: legendy polibudy 10.05.04, 12:14 lanowy ze slyszenia a pani jadro? zwana termojadrowa? dr. rusinowski z energetyki i jeszcze pare perelek... Odpowiedz Link Zgłoś
profesor888 Re: legendy polibudy 10.05.04, 15:01 tak, a doktorka o nazwisku z wilkiem zwiazanym prowadzacego cwiczenia z ET na RE ktos zna? moze nie legenda, ale napewno troche nie pasuje do tego miejsca - na 3 zadania zrobi jedno, drugie spieprzy a trzeciego nie skonczy, no i rezystancja w amperach. Do miana legend nominuje dr Adama CZ. za dwumetrowe sterty makulatury, pokuty, represje, oraz niesamowite poczucie humoru oraz za zajecze serce w stosunku do studentow (poprostu czuc ze nas lubi), oraz mariana krwawego, ktorego opinia pokutuje za sprawa wredoty jego asystetnow (bo marian chyba nie taki straszny, a napewno ma fajne kawaly na wykladach). SŁAWA ELEKTRYKOM Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: legendy polibudy 10.05.04, 16:43 hans111 napisał: > Mnie mówi i to jeszcze jak! Jestes po architekturze czy po budownictwie?? > > pozdr.! to było do mnie ??? ;-) po architekturze - w ubiegłym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: legendy polibudy IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 10.05.04, 17:00 pozdrowienia kolegialne;-) m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
permaloj Re: legendy polibudy 25.05.04, 19:14 No jasne! Zasłużył się szukaniem iksa po całej sali wykładowej i największą liczbą flaszek na parapecie w Ondraszku, w którym kiedyś mieszkał (a może nadal mieszka?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkooRczybyk Re: legendy polibudy IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 10.05.04, 21:21 oh oh Czesiu jest Wielki. Najlepiej zrobic mu całkę z loda po waflu. Pozdrawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: legendy polibudy 24.05.04, 22:40 a pamięta ktoś Bietkowskiego - on też był "interwydziałowy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: legendy polibudy 26.05.04, 08:29 z jego synem byłem na roku meg_s napisała: > a pamięta ktoś Bietkowskiego - on też był "interwydziałowy" ? Odpowiedz Link Zgłoś