Dodaj do ulubionych

legendy polibudy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:57
Ja nominuje "Czesia Analizatora" z RE no i oczywiscie Krwawego Mariana "P"
także z RE
Obserwuj wątek
    • Gość: pisarz pochodnych Re: legendy polibudy IP: *.kuso.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 09.05.04, 15:08
      tylko bez podawania nazwisk, bo jak sie czechu dowie, to nas wszystkich
      scałkuje i co będzie :P
      • meg_s Re: legendy polibudy 09.05.04, 15:10
        to chyba piszecie o współczesnych - a "legendy" to się raczej ze starszymi
        kojarzą ;-)

czy komuś mówi coś jeszcze nazwisko "Łanowy" ?
        • Gość: bojleros Re: legendy polibudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:13
          a mozna widziec czym sie zasłużył ????
          • meg_s Re: legendy polibudy 09.05.04, 15:18
            zasłużył ? największą chyba ilością "skoszonych" z matmy na pierwszym roku
            budownictwa i architektury napewno - ale wiem że uczył też na innych wydziałach
            poza tym był niezaprzeczalnie "barwną" postacią
            • Gość: bojleros Re: legendy polibudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:20
              no to serio legenda , no ale nie wiesz czy koles zbierał pochodne??? , bo ten
              nasz ma jusz kupke 1,5 metrową pochodnych z tego roku ;)
              • Gość: spadochroniarz ;) Re: legendy polibudy IP: 195.82.182.* 09.05.04, 19:46
                ...dlatego zbija majatek na makulaturze ;)
                • Gość: Łysy Re: legendy polibudy IP: 217.113.224.* 09.05.04, 22:36
                  Czesio hmmm... szeczerze to spoko gość! Może troche terroryzuje pierwszy rok
                  pochodnymi ale akurat ja mam bardzo pozytywne wspomnienia jeżeli chodzi o
                  niego! Poza tym w każdej chwili można się udać do niego z jakims problemem
                  matematycznym a on z przyjemnością pomaga! Krwawy Marian też mi nie podpadł
                  wieć złego słowa o nim nie powiem! Na uwagę zasługuje natomiast Janusz W. oraz
                  ekipa magistrów i doktorów zajmująca się etą!
        • hans111 Re: legendy polibudy 10.05.04, 08:14
          Mnie mówi i to jeszcze jak! Jestes po architekturze czy po budownictwie??

pozdr.!
          • woytas Re: legendy polibudy 10.05.04, 12:14
            lanowy ze slyszenia
            a pani jadro? zwana termojadrowa?
            dr. rusinowski z energetyki i jeszcze pare perelek...
            • profesor888 Re: legendy polibudy 10.05.04, 15:01
              tak, a doktorka o nazwisku z wilkiem zwiazanym prowadzacego cwiczenia z ET na
              RE ktos zna? moze nie legenda, ale napewno troche nie pasuje do tego miejsca -
              na 3 zadania zrobi jedno, drugie spieprzy a trzeciego nie skonczy, no i
              rezystancja w amperach. Do miana legend nominuje dr Adama CZ. za dwumetrowe
              sterty makulatury, pokuty, represje, oraz niesamowite poczucie humoru oraz za
              zajecze serce w stosunku do studentow (poprostu czuc ze nas lubi), oraz mariana
              krwawego, ktorego opinia pokutuje za sprawa wredoty jego asystetnow (bo marian
              chyba nie taki straszny, a napewno ma fajne kawaly na wykladach).

SŁAWA ELEKTRYKOM
          • meg_s Re: legendy polibudy 10.05.04, 16:43
            hans111 napisał:

> Mnie mówi i to jeszcze jak! Jestes po architekturze czy po budownictwie??
            >
            > pozdr.!

to było do mnie ??? ;-)
            po architekturze - w ubiegłym wieku
            • Gość: Ramon Re: legendy polibudy IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 10.05.04, 17:00
              pozdrowienia kolegialne;-)
              m.s.m
              Ramon
        • permaloj Re: legendy polibudy 25.05.04, 19:14
          No jasne! Zasłużył się szukaniem iksa po całej sali wykładowej i największą
          liczbą flaszek na parapecie w Ondraszku, w którym kiedyś mieszkał (a może nadal
          mieszka?).
    • Gość: SkooRczybyk Re: legendy polibudy IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 10.05.04, 21:21
      oh oh Czesiu jest Wielki. Najlepiej zrobic mu całkę z loda po waflu. Pozdrawy :)
      • meg_s Re: legendy polibudy 24.05.04, 22:40
        a pamięta ktoś Bietkowskiego - on też był "interwydziałowy" ?
        • hans111 Re: legendy polibudy 26.05.04, 08:29
          z jego synem byłem na roku

meg_s napisała:

> a pamięta ktoś Bietkowskiego - on też był "interwydziałowy" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka