jita 19.05.04, 11:40 Szukam dobrego weterynarza/lecznicy dla zwierząt w Gliwicach. Jakie macie doświadczenia? Jakiego możecie z czystym sumieniem polecić a jakiego stanowczo odradzacie? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zwierzak Re: Weterynarz w Gliwicach IP: *.kopnet.pl 20.05.04, 23:25 Proponuje weta na wolności w łabędach Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Weterynarz w Gliwicach 26.05.04, 09:21 Gość portalu: zwierzak napisał(a): > Proponuje weta na wolności w łabędach A dlaczego? Jakie masz doświadczenia? Proszę, napisz coś więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyler Re: Weterynarz w Gliwicach IP: 83.136.224.* 26.05.04, 09:27 Przez lata jeździłem do pani dr Sznajder w Sośnicy i polecam z czystym sumieniem. Gdyby nie ona, mój pies pożyłby o wiele wiele krócej.... Natomiast odradzam tych "szpeców" na Dworcowej :-[[ Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Weterynarz w Gliwicach 26.05.04, 16:05 > Natomiast odradzam tych "szpeców" na Dworcowej :-[[ co jak co, ale mają korzystne godziny przyjęć chyba tym próbują do siebie przyciągnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw35 Re: Weterynarz w Gliwicach IP: 80.48.229.* 28.05.04, 09:38 mieszkam obok tej pani weterynarz i mam bardzo zle zdanie na jej temat. zarzyło mi się kilka razy poprowadzić do niej mojego psa, wcześniej świnki i moje odczucia zawsze sprowadzaly się do jednego, twój pies nie ma rodowodu i szlachetnych przodków, to pani weterynarz nie poświęci tyle uwagi i troski co tym "szlachetnie urodzonym". to tak w największym uproszczeniu. od dłuższego czasu odwiedzamy weterynarza vis a vis wejścia na "balcerka"(z boku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Weterynarz w Gliwicach IP: 157.158.202.* 28.05.04, 10:34 Moge z czystym sumieniem polecić weterynarzy z ulicy Fredry (przed Balcerkiem). Gabinet prowadzi małżeństwo weterynarzy - maja wspaniałe podejście. Od lat leczy tam wszystkie zwierzątka moja sąsiadka. Za jej namową poszłam i ja z kotem. Super. Omijajcie tych na Pszczyńskiej - daremni. Odpowiedz Link Zgłoś
fogg Re: Weterynarz w Gliwicach 28.05.04, 11:52 Ciekawe kogo Ballest, Hanys_Hans albo Laband poleci. Oni zawsze mają na wszystko gotowe odpowiedzi, to może i o lekarzach zwierząt coś wiedzą. A tak na poważnie to nie polecam konowałów z Wójtowej Wsi. Odwalają fuszerkę. Weterynarze z Fredry są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solskiego Re: Weterynarz w Gliwicach IP: *.katowice.agora.pl / *.katowice.agora.pl 03.06.04, 18:50 Polecam weterynarza z Toszeckiej o zdrowie i zycie moich chomików walczył bardzo dizelnie i uparcie. Zresztą kilku moich znajomych tez tam jexdzi i sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszku555 Re: Weterynarz w Gliwicach IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 31.05.04, 08:54 dlaczego ci na Pszczynskiej? ?? faktem jest ze jeden z nich jest naprawde daremny i sie nie zna na zwierzakach, jest opryskliwy i zgrywa wazniaka. natomiast drugi z weterynarzy jest mily i sympatyczny i wlasciwie podchodzi do zwierzecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Weterynarz w Gliwicach IP: 157.158.202.* 03.06.04, 12:56 Po nieskutecznym leczeniu żółwia (zwierzątko zdechło) jeden z nich oświadczył "a bo ja myslałem że to można leczyć jak chomika...". I jak 50% stanu osobowego jest do dupy, to masz duże szanse źle trafić Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Weterynarz w Gliwicach 29.05.04, 18:39 Zdecydowanie polecam lecznicę dla zwierząt przy ul. Brackiej w Sośnicy, którą prowadzi pani dr. Schneider wraz z mężem. Ta kobieta zrobi wszystko by uratować zwierzę. Jest przemiłą osobą i widać,że kocha to co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Weterynarz w Gliwicach IP: *.zbm1tbs.gliwice.pl 31.05.04, 08:33 polecam Ci weterynarzy na Wójtowej Wsi - leczyłam tam jednego psa ponad 17 lat, a drugiego od 5. To są ludzie, którzy naprawdę lubią to co robią, darzą zwierzęta szacunkiem i świadczą profesjonalne usługi. Przeczytałam tuttaj niepochlebną opinię jakoby odwalali chałturę, ale ja przed wszystkie te lata ani razu nie odniosłam takiego wrażenie. Ostatnio niestety musiałam uśpić mojego psa ze względu na wiek - przestał jeść, chodzić, właściwie to leżała i czekał na śmierć - i muszę powiedzieć, że zachowanie weterynarza mnie naprawdę zaskoczyło - żebyśmy nie mieli wyrzutów sumienia spróbował jeszcze kroplówki i witamin i powiedział, że gdyby się nie nadawał do uśpienia, to by tego nie zrobił. W takich przypadkach po prostu szuka dla psa nowego właściciela - myslę, że takie zachowanie stanowi dobrą wizytówkę... Jeśli potrzebujesz bliższych informacji to napisz, podrzucę Ci kilka nazwisk , pozdrawiam. p.s. rzeczywiście pracował w tej lecznicy jeden bardzo niefajny weterynarz z bardzo złą opinią - taki dobrze starszy pan, ale ostatnio go już nie widuję, gdyby coś - unikaj dziadygi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Weterynarz w Gliwicach 02.06.04, 12:48 Chętnie! Może być na priva jita@poczta.onet.pl Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Weterynarz w Gliwicach 03.06.04, 13:02 "Ciekawe kogo Ballest, Hanys_Hans albo Laband poleci. Oni zawsze mają na wszystko gotowe odpowiedzi, to może i o lekarzach zwierząt coś wiedzą." Moze sie wkoncu od nas odczepisz !!! Skad mamy sie znac na weterenarzach w Gliwicach, a tak powaznie polecam to co Ee ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Weterynarz w Gliwicach 29.06.04, 13:13 ballest napisała: > Skad mamy sie znac na weterenarzach w Gliwicach.... niemożliwe - Ballest, przecież Ty znasz się na absolutnie wszystkim - wiesz nawet co było na spotkaniu, na którym Cię nie było, przy tym weterynarz to betka Odpowiedz Link Zgłoś
magdaw44 Re: Weterynarz w Gliwicach 29.06.04, 11:53 Polecam lecznicę na Toszeckiej ,profesjonalni lekarze z podejśiem do zwierząt.Moją sunie leczyłam w kilku lecznicach a dopiero oni jej pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś