meg_s 04.03.02, 00:29 zanim zostaną kupione - obejrzyjcie sobie stare pocztówki z Gliwic www.allegro.pl w wyszukiwarce wpiszcie "Gliwice" (albo "Gleiwitz") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: stare pocztówki 05.03.02, 20:14 meg_s napisał(a): > zanim zostaną kupione - obejrzyjcie sobie stare pocztówki z Gliwic > www.allegro.pl w wyszukiwarce wpiszcie "Gliwice" (albo "Gleiwitz") meg, musza pedziec´ ze pieroonym ciekawo stroona! Jusz tam drugi dziyn´ maszkeca mozno udo mi sie co ciekawego kupic´! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: stare pocztówki 05.03.02, 20:35 hanys_hans napisał(a): > > meg, musza pedziec´ ze pieroonym ciekawo stroona! Jusz tam drugi dziyn´ maszkec > a > mozno udo mi sie co ciekawego kupic´! ja zaryzykowałam - i na razie dwie licytacje przegrałam, w dwóch następnych ceny poszły daleko poza moje możliwości, ale dwa drobiazgi kupiłam i przyszły szybko, dokładnie takie jak na zdjęciu (choć podobno czasem niestety bywa inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś