Gość: Ee IP: 157.158.202.* 22.08.01, 07:12 Piotlik!! dla tych wiszących na modemie twoja działalność jest szkodliwa!! Płacę złodziejom z telekomuny kupę kasy aby oglądać twoje puste posty! Jak nie masz nic do powiedzenia to se telewizje pooglądaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ballest Re: Puste posty IP: 62.67.12.* 22.08.01, 10:16 Hi Ee, Postlik tylko chce zeby ten temat z Forum nie zniknal, meg tez tak robi. Po za tym ma on " Vertrag " z telekomunikacja i dostaje za to odsetki. Szkoda ze Masco takich jaj nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Puste posty IP: *.warsnet.trzepak.pl 22.08.01, 10:33 Ee ! Zupełnie Cię nie rozumiem (może z wyjątkiem kwestii "modemomej"). Jak moja działalość może być szkodliwa ?!?! Szkodliwa może być i jest moim zdaniem (i nie tylko) działalność forumowiczów, którzy od jakiegoś czasu nie mają nic do powiedzenie z wyjątkiem powtarzanej aż do znudzenia kwestii "śląskośći". Puste posty symbolizują niemoc wobec zalewu monotematycznych wątków i jednocześnie służą wydobyciu z zapomnienia co ciekawszych wątków. Tym więcej zarobi na tobie T.P.S.A. im więcej nowych wątków, ale dotyczących niestety tego samego tematu. Dlatego uważam, że moja działalność w znaczeniu dalekowzrocznośći i perspektyw tego forum jak najbardziej ma sens. Jeśli moje argumenty, wyjaśniające obecną sytuację nie trafiają do przekonania, to jest mi naprawdę przykro. Nie zamykajmy dostępu dla innych potencjalnych uczestników, odrzućmy hermetyzm forum, ignorujmy ewidentnie idiotyczne wpisy. Mną kieruje najzwyklejsza troska. W końcu ja też nie lubię marnować cennego czasu. Dlatego przeprowadziłem tą akcję "puste posty". Jeśli macie inne propozycje, aby uczynić forum dynamicznym, to proszę, przedstawcie je. Bo jak na razie nie widać od jakiegoś czasu "świeżej krwi". A poza tym Ee - więcej życiowego optymizmu, hihi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XJ600 Re: Puste posty IP: *.necik.pl 22.08.01, 11:00 Miło, że przyświecają Ci tak szlachetne idee. Skoro napotykam wciąż na Twoje puste listy to znaczy, że interesują nas te same tematy. Chętnie więc czytam każdy Twój wpis. Jednak jeśli wciąż będę trafiał w pustkę to będę Cię ignorował, jak to robię z niektórymi forumowiczami ;) Jeżeli uważasz coś za ciekawe, to miej do powiedzenia choć jedno zdanie w tym temacie. Ee KONIECZNIE załóż sobie stałe łącze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Puste posty IP: 157.158.202.* 22.08.01, 13:08 A znasz firmę w Gliwicach, która założy łącze w starej kamienicy w centrum? Oni zajmują się tylko osiedlami bo tam mały koszt a dużo odbiorców, a u mnie w kamienicy tylko 2 osoby posiadają komputer... Staram się o to od 11 miesięcy - efektów nie widać:(..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XJ600 Re: Puste posty IP: *.necik.pl 22.08.01, 17:23 Też mieszkam w kamienicy w centrum. Sam czekałem na instalację od listopada, ale był problem z uzyskaniem zgody od sąsiadów. Potem już poszło szybko. Czy próbowałaś adres http://new.magsoft.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Puste posty IP: 157.158.202.* 23.08.01, 06:50 Właśnie z magsoftem użeram się od 10 miesięcy, ciągle słyszę, że za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XJ600 Re: Puste posty IP: *.necik.pl 23.08.01, 11:50 Ee cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Naprzykrzaj im się jak najczęściej. Za miesiąc pewnie Ci nie zrobią bo teraz zakładają w blokach na Solskiego :( Ale kiedyś pewnie tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Puste posty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 20:58 Oby, bo mój mąż oglądając rachunki za telefon dostaje drgawek...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Puste posty IP: *.pppool.de 22.08.01, 19:16 piotlik jak cie niy interesuje to sie niy wklikuj, a moze cie rynka swiyrzbi ze za "takie" posty niy mozez nom przylozyc? a moze cie nerwuje ze ci ftos twoje uksztaltowane na swiat poglondy burzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Puste posty IP: *.pppool.de 26.08.01, 08:12 piotlik a niy mozes tak jak inni protestowac w W-wie na Marszalkowski tak jak to inni robiom? dyc mos blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Puste posty IP: *.warsnet.trzepak.pl 26.08.01, 13:20 Andy! Stosując Twoją nadzwyczajną logikę mogę śmiało powiedzieć, że masz blisko na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Puste posty IP: *.pppool.de 27.08.01, 08:00 rzeczywiscie upal tu jak................ a na Marszalkowskiej tez? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Puste posty 23.09.01, 16:46 a czasem coś "stoi napisane" a dalej jakby pusto Odpowiedz Link Zgłoś