henry.morgenthau_jr.jr 12.01.05, 23:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18744624&a=18752142 Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Aborygeni a prawda ... 12.01.05, 23:19 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18744624&a=18752142 > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. "Bez nazwisk, proszę. Tatę zostawcie w spokoju Autor: redakcja Data: 20.12.2004 13:36 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Wywaliłem w całości trzy wątki z wojny ballest - reszta forum Olsztyn: te, które traktowały o jego ojcu lub o domniemanych nazwiskach. Wiecie, że nie jestem skory do wycinania czegokolwiek, ale te dwie rzeczy po prostu nie uchodzą na forum. Jeżeli macie coś do ballesta, to możecie np. zaznaczyć jego nick jako wroga - wtedy nie będziecie w ogóle widzieli jego wpisów i będzie rozmawiał sam ze sobą. Roman Antonowicz" Czytales dalej, Aborigenes! Nawet Roman was wywalil, bo madry jest Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Aborygeni a prawda ... 12.01.05, 23:39 ballest napisała: > Czytales dalej, Aborigenes! Czy chcesz mnie w ten sposób obrazić ? ... nazywając mnie Aborygenem ? Jeżeli tak ... to spudłowałeś ... szanuję Aborygenów i ich kulturę bardzo ... więc wypowiedziane to z twojej brunatnej jadaczki może być dla mnie tylko komplementem ... dziękuję bardzo ... ale się nie odwzajemnię ... ponieważ cię nie lubię ... ot tyle ... > Nawet Roman was wywalil, bo madry jest Admin wcale tego wątku nie wywalił ... ten wątek istnieje dalej na Olszynie ... :) A poza tym admin się od ciebie zdystansował ... poprosił cię o "nieużywanie języków obcych na forum" ... :) I nie sądze by admin Olszytna przeszedł z tabą na "ty" Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś