Dodaj do ulubionych

Theo Schikowski w szkole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:37
Nasz Theo był bardzo biedny w szkole. Nie dość, że wydzielał swoisty zapaszek
wywołany brakiem kontaktu z mydłem, to dodakowo cierpiał z uwagi na swoje
imię. Otóż jak wieść niesie, kumple wołali do nieo po prostu:
- Te! Odorek!
I tak już zostało. A ponieważ nasz Te-Odorek był mazgajem zwykle dostawał
wciury, nie tylko od kumpli w szkole, ale też tatusia faszysty. Te oto
prześladowania sprawiły, że na Te-Odorek znalazł się w Bundesrepublice!
Ciekawa historia, no nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Theo Schikowski w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:38
      dowcip gdzieś tak na poziomie niemieckich komedii.
      • ballest Echo w gloweczce ! 27.02.05, 18:24
        Gosciu a na co liczyles!
        Polska w jednej dziedzinie jest WORLD CLASS a to w dziedzinie PRYMITYWIZMU, to
        sa w Europie przed Albania, to maja lowcow leleni czy wolejow z Podlasie co
        niemiara.
        Wszystko potomkowie cioci Wiesi, ktorej kozka na balkonie Wilymstrassy moji
        tancie Ernie kwiotka uobgryzala
        • ballest Re: Echo w gloweczce ! 27.02.05, 18:26
          tu link do, bo ja nie klamie:
          www.toppoint.de/~czp/wroclaw/DomPM2.html
    • olab1 Re: Theo Schikowski w szkole 28.02.05, 19:43
      Słuchaj no Łowco! Nie uczono Cię w szkole ani w domu elementarza człowieka
      kulturalnego? Pewnie nie, to ja Ci napiszę podstawową zasadą - nie wypada się
      śmiać z immion i nazwisk ludzi. Oni nic nie mogą za to, jak ich nazwano. Pomysl
      kolego, jak wielu swietnych fachowców też ma inne nazwiska np. prof. Szczylik -
      wybitny onkolog, czy też prof. Fijut - też naukowiec.
      Ja nie wiedziałąm ,że Ballest ma na imie Teodor, ale to fajne i coraz rzadziej
      spotykane imię. Może się z tego cieszyc - jest rozpoznawalny. Na tym forum nie
      zauważyłąm, żeby jakiś Łowca Jeleni miał imię - może koles nie ma odwagi się
      podpisać?
      • Gość: łowca jeleni Re: Theo Schikowski w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:09
        A czyz ja napisałem coś brzydkiego na Te! Odorka?
        Otóż wręcz przeciwnie, to wstrętne Poloki ze szkoły co nie chiały się uczyć
        kultury od Te! Odorka sprawiły, że nasz kulturalny syn faszystowskiego mordercy
        musiał uchodzić z kraju i szukac schronienia w Enerefie!
        Swoją drogą, uważam, że to bardzo ładnie nosić polskie nazwisko Szikowski i
        mieć na imię Te! Odorek.
        • Gość: łowca jeleni Theo Schikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:53
          Mam do ciebie pytanie.
          Dlaczego należysz do partii gejów, lesbijek i generalnie starych terrorystów
          pedofili, którzy sprzciwiali się budowie Centrum Przeciw Wypędzeniom? Jako
          zielony powinieneś uznać po wsze czasy polskość Śląska, a tu nic.
          Powiedz, co zagnało cię do zielonych:
          - homoseksualizm
          - pedofilia
          - komunizm
          ?
          Bo, że nie podzielasz stosunku swojej partii odnośnie spraw polskich to rzecz
          oczywista.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka