ballest 07.03.05, 17:27 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2587795.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LABAND Re: ballest to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.05, 17:32 ty gebelsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid mysle, ze sie wywinie IP: *.net-htp.de 07.03.05, 19:03 Eeee tam wywinie sie tak samo jak sie Helmut Kohl wywinal ze swojej rafineryjnej affery Leuna-Minol... Tu jest Kwach w bardzo dobrym towarzystwie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: mysle, ze sie wywinie 07.03.05, 19:28 No zobaczymy czy sie wywinie !!! ze wmieszany jest to jest oczywiste, powinien wiec ustapic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: mysle, ze sie wywinie IP: *.net-htp.de 07.03.05, 20:19 Ustapi;))) tak jak i Kohl ustapil Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: mysle, ze sie wywinie 07.03.05, 20:40 Braid, Kohl juz nie byl Kanclerzem jak mu to przeciepli, ale on do wlasnej kieszeni nic nie dostal, tylko z tych pieniedzy finansowal partie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: mysle, ze sie wywinie IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.03.05, 21:19 to niewielka różnica, do kieszeni własnej czy partii.. ta partia i tak poźniej tak działa zeby i kieszenie towarzyszy sie zapełniły. A Kwach nie ustapi, jeszcze nie wszystkich kolesiów zdołał urządzic , no i coraz bardziej smierdzi wokół małżonki. A teraz zacznie sie odwoływac do powagi urzędu prezydenckiego i nie odpowie na pytania.. MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: mysle, ze sie wywinie 07.03.05, 21:42 Ma taka mozliwosc? jesli taka istnieje to biada Polsko! Mysle, ze klamstwem tez nie bedzie najmniejszego problemu mial, bo tu juz raz udowodnil, ze to naprawde potrafi! MyHa jak widze, nie jestes zwolenniczka Twego PREZYDENTA!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: mysle, ze sie wywinie IP: *.net-htp.de 07.03.05, 21:58 ballest napisała: > Braid, Kohl juz nie byl Kanclerzem jak mu to przeciepli, Bo sie za niego zabrac mogli dopiero jak nie byl u zloba >ale on do wlasnej kieszeni nic nie dostal, >tylko z tych pieniedzy finansowal partie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: mysle, ze sie wywinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:50 Re: mysle, ze sie wywinie Autor: ballest Data: 07.03.2005 21:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Ma taka mozliwosc? jesli taka istnieje to biada Polsko! Mysle, ze klamstwem tez nie bedzie najmniejszego problemu mial, bo tu juz raz udowodnil, ze to naprawde potrafi! MyHa jak widze, nie jestes zwolenniczka Twego PREZYDENTA!!? Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: mysle, ze sie wywinie 07.03.05, 22:33 ballest napisała: > Braid, Kohl juz nie byl Kanclerzem jak mu to przeciepli, ale on do wlasnej > kieszeni nic nie dostal, tylko z tych pieniedzy finansowal partie ! To tak jak twoj ojciec. tez nic z tego nie mial. Mordowal spolecznie: dla hitlera i III Rzeszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: mysle, ze sie wywinie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.05, 22:43 wolej5 a dla kogo mordowau twoj ojciec - dla ubawu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: mysle, ze sie wywinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:55 Wolej 5 czy ty wiesz co to wojna?byłeś na froncie?widziałeś juz mordercę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:52 najpierw trzeba to udowodnić Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 22:02 Genau sloneczko, jeden z zielonych trafnie powiedzial, Kohl jest za glupi, zeby sie w jakas afera wmieszal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:14 rzucić na kogoś podejrzenie jest łatwo,i chociaż później jest wyrok uniewinniający to zawsze zostaje jakaś wątpliwosć,albo źle mowię? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 22:18 Dobrze mowisz, Kohlowi nic nie udowodniono, wiec po co ta nagonka na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:21 to samo dotyczy innych,dlaczego nie lubisz naszego prezydenta Ballest? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 22:25 Nie lubie KLAMCOW a klamal ze swoim Magistrem, do tego nie potrafi sie zachowac, robi kardynalne bledy, ma pustke w glowce, wierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łza Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:47 Nie lubisz siebie, Balest? Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:03 ballest napisała: > Nie lubie KLAMCOW ... I kto to pisze. Facet, ktory w goebbelsowski sposob dokonal fabrykacji wypowiedzi prof. Brzezinskiego. facet, ktory twiedzil, ze jego ojciec nie byl hitlerowcem. Facet, ktory 5-tys. miescince warminskiej, przypisal przedwojenny stan ludnosci 40 tys... Mam pisac dalej klamco ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.net-htp.de 07.03.05, 23:06 > ballest napisała: > > > Nie lubie KLAMCOW ... Heheheh bo nie lubi konkurencji ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:08 Gość portalu: Braid napisał(a): ballest napisała: Nie lubie KLAMCOW ... Heheheh bo nie lubi konkurencji ;))) Z N A K O M I T E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:11 wolej 5 ty coraz bardziej mnie zaciekawiasz,jestem tu od niedawna i cie nie znam,powiedz jeszcze coś Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:13 To faszysta mnie tu "zaprosil". Jestem z Forum Olsztyn... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:15 mnie to nie przeszkadza,że jesteś z forum Olsztyn Wolej 5,a kto jest tym faszystom? Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:16 Sloneczko...., czy jestes az tak bardzo infantylne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:18 przeszkadza Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:18 Absolutnie, nie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:20 Moja corcia ma nick sunny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:28 wolej 5 to ty jesteś chyba w moim wieku,moja na internecie szuka tylko wiadomości,no i rozmawia ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw 07.03.05, 23:37 Gość portalu: słoneczko napisał(a): ...wolej 5 to ty jesteś chyba w moim wieku, Jestem zdecydowanie starszy, wszak mezczyzna nie moze byc w innym wieku. bi,bi sloneczko... do jutra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:40 he,he to dobre wolaj 5,jesteś zdecydowanie starszy?do jutra,dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:41 sorry wolej 5 za pomylke w imieniu,dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:52 Ma tę przyjemność być MOIM Prezydentem, ale ja go nie wybierałam, nie darzę zaufaniem i szacunkiem ludzi którzy delikatnie mówiąc "rozmijają sie z prawdą" MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Kwasniewski to klamca?- mysle, ze sie nie wyw IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 08.03.05, 09:40 I Racje masz MyHa jestes mi coraz sympatyczniejsza! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 08.03.05, 14:09 "Prezydent Aleksander Kwaśniewski nie stawi się na ponowne wezwanie sejmowej komisji śledczej ds. PKN Orlen - powiedziała szefowa Kancelarii Prezydenta Jolanta Szymanek-Deresz. Jako "dziwną" uznała decyzję komisji o ponownym wezwaniu prezydenta na świadka. Nieodwołalność decyzji Kwaśniewskiego potwierdził szef Gabinetu Prezydenta Waldemar Dubaniowski Szymanek-Deresz: Dziwna decyzja komisji - Komisja powtarza to, co zrobiła już wcześniej i niczego nie zmienia. Prezydent w poniedziałek zaznaczył, że nie będzie stawał przed tą komisją. Ten dzisiejszy wniosek nie ma wpływu na decyzję prezydenta - oświadczyła Szymanek- Deresz." Prosze UZYC SILY i zamknac Klamce ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? IP: 62.206.176.* 08.03.05, 14:12 Gość portalu: ballest napisał(a): > > Prosze UZYC SILY i zamknac Klamce ! > > pyrsk > ballest Naucz sie zyc z konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? 08.03.05, 19:23 Braid Ty jestes typowym prymitywnym POLAKIEM, znasz ich ze Sejmu ze Brukseli, ze Strassburga, stanowie ponad 50% ludnosci Polski. Jesli sie tym cos powie, to nie probuja dyskutowac, tylko wskazuja palcem na innych! To nie my sa winny jak mordowalismy, to Niemcy bo oni wojne wywolali, TYPOWY PRYMITAWNY HADZIAJ JESTES tak jak Kwasniewski! Z Takim nastawieniem nie bedzie w Polsce lepiej tylko gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? IP: *.net-htp.de 08.03.05, 19:50 Posluchaj faszystowska szmato ... twoje zdanie o mnie mam gleboko w d..ie. Nie ja wybieralem Kwasniewskiego ..i nie jest to moj prezydent bo nie mieszkam w Polsce. Ale nie jestem takim polglowkiem zeby o nim pisac po 4 posty dziennie. Zwlaszcza jak podobnych politykow znajdziesz w kazdym rzadzie. Jestes uczniem Goebbelsa szamato fuaszystowska i masz to po twoim hitlerowskim bandyckim ojcu. Jak mozna miec tak nudne zycie zeby fanzolic co dzien te same banaly??? Gdzie sie nie pojawisz dzialasz jak nowotwor. O Kwasniewskim mozna bylo dyskutowac raz ... no moze 3-4 razy ....ale upierdliwe pisanie tego wkolo co ty wlasnie nudziarzu wyprawiasz to tylko zasrywanie forum twoimi pie..mi od ktorych sie juz tylko zygac chce. I nie jest to tylko moje zdanie ..bo tak reaguja na ciebie falszysto wszystkie fora tej gazety. A ktore mogly ...to cie poprostu zablokowaly bo faszystowskich wariatow jak ty nie kazdy ma ochote co dzien ogladac. Wiec sie powaznie nie wysilaj bo twoje szmato zdanie ...mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? 08.03.05, 20:43 Nie kazdy polski prymityw o tym wie, ze temat Kwasnego jest obecnie bardzo aktualny! Twoja Kindersztuba zachwycony jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? 08.03.05, 22:07 i.wp.pl/a/f/mp3/8361/podsluchabw.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Moze sobie na to Kwasny pozwolic ? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 09.03.05, 10:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2591504.html -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Kiedy zamkna Kwasniewskiego? 15.03.05, 20:18 Predzej czy pozniej sie prawdy dowiemy: "Nieobecność prezydenta wciąż nieusprawiedliwiona PAP 14:40 (aktualizacja 15:59) Na ten temat » Komisja ds. PKN Orlen przesłuchuje Eksperci sejmowej komisji śledczej ds. PKN Orlen uznali, że pismo, jakie przysłała szefowa Kancelarii Prezydenta Jolanta Szymanek-Deresz, nie jest formalnym usprawiedliwieniem nieobecności prezydenta. "Z treści tego pisma jednoznacznie wynika, że nie jest to usprawiedliwienie nieobecności pana prezydenta, ponieważ nie ono zawiera żadnych informacji na ten temat" - uważają eksperci. Ich zdaniem, pismo Szymanek - Deresz, "stanowi kontynuację dotychczasowego stanowiska pana prezydenta odnośnie braku prawnego obowiązku stawienia się przez niego przed sejmową komisją śledczą". Prezydent Aleksander Kwaśniewski był wezwany na posiedzenie komisji śledczej ds. PKN Orlen 8 marca. Dzień wcześniej powiedział dziennikarzom, że nie stawi się przed komisją. Odmawiam uczestnictwa w politycznej awanturze - powiedział. Dodał, że do końca swojej prezydenckiej kadencji, nie stawi się na ewentualne wezwania komisji śledczych. Podczas posiedzenia 8 marca komisja wezwała go ponownie - na 15 marca. Również tego dnia prezydent nie pojawił się przed komisją. We wtorek komisja zwróciła się do Prezydium Sejmu o "wystąpienie do prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego, by stawił się przed komisją, celem złożenia zeznań mogących mieć bardzo istotne znaczenie dla wyjaśnienia spraw do zbadania których komisja została powołana". Odpowiedz Link Zgłoś