Gość: Laband IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.05, 09:01 info.onet.pl/1,15,11,11312598,32073291,1540726,0,forum.html -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braid ballest pijany czlowieku 20.04.05, 09:08 nie chlej tyle bo ci sie juz nicki myla... Tip; jak juz sie logujesz jako laband to nie wpisuj pyrsk ballest ;)) chory z nienawisci czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: ballest pijany czlowieku IP: *.pc.tek.pl 20.04.05, 09:16 mr Hyde & mr Hyde ! jakie piękne samobójstwo !!! hahahahahahhhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest ;) IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.05, 09:17 Moze teraz wiesz, ze sie z Labandem pod tym wzgledem zgadzamy! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Braid Twoje Forum, Tam mozesz bredzic ! 20.04.05, 09:36 witajcie--a dlaczego Braid ma sie wstydzić,ze jest Polakiem?--bo nie rozumiem,czy ten wątek wrzucił znowu jakiś przebieraniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Braid Twoje Forum, Tam mozesz bredzic ! IP: *.pc.tek.pl 20.04.05, 09:49 tak , notoryczny przebieraniec laband-ballest. z którego alter ego teraz zrezygnuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Braid Twoje Forum, Tam mozesz bredzic ! 20.04.05, 09:53 sss--to znaczy kto?czy to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Braid Twoje Forum, Tam mozesz bredzic ! IP: *.pc.tek.pl 20.04.05, 09:56 uff... przeczytaj dokładnie pierwszy wpis. a drugi wpis tj. braida , wyjaśnia rzecz definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Braid Twoje Forum, Tam mozesz bredzic ! 20.04.05, 09:54 nasz forumowy "paff" jak to sie sam okreslil ...sprzeda ta wpadke jako zwykla "literowke" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Braid Twoje Forum, Tam mozesz bredzic ! IP: *.pc.tek.pl 20.04.05, 10:01 literówka , czy freudowskie przejęzyczenie ??? ; )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 20.04.05, 10:06 literowka dla mnie to jest wtedy jak zamiast rz wpiszesz zr lub podobnne Wiesz sss.... ale skoro jeszcze laband pisuje jako Zyd pod nickiem szymon011 to juz sie robi powaznie cyrk ;))))...taka slaska partyzantka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: IP: *.pc.tek.pl 20.04.05, 10:45 dziwnie długo nie ma mrHyde&Hyde , zawalik ? wylewik ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelena Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:35 Braid,ale jaja,no nie? Autentyczne kiełbie we łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko ;) no i co IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.05, 11:35 Zadne przejezyczenie, tylko chcialem zobaczyc jak Braid nasz nadworny nacjonalista zareaguje ! Przeciez kazdy wie, z jakiego IP pisze i udowodnilem tym wpisem ze nie jestem gosciem labandem co sie pod prawdziwego Labanda podszywa! Do tego sie podpisalem, ale wy marni jestescie! -- Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelena Re: ;) no i co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:49 Ale ja nie rozumiem po co podszywać sie pod kogoś? Jaki w tym cel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: ;) no i co IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.05, 13:12 Nelena przeciez tu pisza "laband alias ballest" co oznacza, ze ja jestem labandem i ballestem albo odwrotnie laband nim jest. Teraz udowdnilem czarno na bialym, ze tak nie jest, mysle ze jak braid to napisal, to jemu " jego koledzy" napisza, a przy okazji udowodnilem ze sloneczko to chlop(zart) Nelena: lbo.de.add. to jest prawdziwy niezalogowany ballest, wszyscy inni to sa klony co soe po demnie podszywaja! -- pyrsk ballest -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: ;) no i co 20.04.05, 13:34 Przylapac cie na klamstwie ...to wijesz sie jak wegorz ;))) Te wszystkie tlumaczenia na poziomie malego kazia mozesz sobie darowac. Podajac wiadomosc o smierci Papieza ..... dzien przed smiercia .. tez chciales sprawdzic reakcje innych??? zartownis z ciebie ballest,sellab,baptysta ... zapomnialem jakies nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: ;) no i co 20.04.05, 13:36 Ja po 2 tygodniach zaglądania na forum pisałam , że niektórzy ( re) forumowicze się rozmnażają. Już wtedy wiedziałam i dotyczy to nie tylko ballesta!! Ale też nie wiem po co?? MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: ;) no i co IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.05, 13:58 Ja sie rozmnazalem, MyHa no wiesz? -- pyesk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: ;) no i co 20.04.05, 14:47 hahahaahahahahahh, faktycznie, śmiesznie to zabrzmiało. MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelena Re: ;) no i co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:19 Ballest to sie juz dawno rozmnożył,no ale jeszcze wszystko przed nim,no,no,nigdy nie wiadomo! haha Odpowiedz Link Zgłoś