bartoszcze 23.06.05, 09:46 Balcio zapodał na FKatowice porównanie, z którego wynika, że tu na FGliwice czuje się dosłownie pysznie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=25563153 Czyli wiemy wszyscy, czego dalej oczekiwać. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritta100 Re: porównanie 23.06.05, 10:02 Uwielbiam śląskie wypieki, sa takie pachnące i po prostu przepyszne! To cudownie, że te pracowite i skrzętne śląskie gospodynie potrafią bez korzystania z książki kucharskiej wyczarować słodkie przysmaki, które pamięta się do końca życia! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 10:29 bartoszcze napisał(a): > Balcio zapodał na FKatowice porównanie, z którego wynika, że tu na FGliwice > czuje się dosłownie pysznie: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=25563153 > Czyli wiemy wszyscy, czego dalej oczekiwać. > Smacznego. Jo zaś lepi wola,kyjzykuchym,syrnik śloonski,te Käsekuchen eli Sernik majom trocha za wiela e=ä. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: porównanie 23.06.05, 10:50 Ja bym to okreslil na przykladzie kouocza. - Forum Katowickie, to jest zokalec bez smaku, filungu i uot czasu do czasu trocha posypki. - Forum Gliwickie, to jest Schlesischer Käsekuchen, czytaj Slaski Sernik, dobrze wypieczony z dodatkiem wanilii z posypkom i pudercukrym. Smakuje wspaniale ! Mosz recht Rico, mosz richtig recht, jou tysz wolam kyjzykuchen, bo tyn zokalec od Bartoszcze to nikomu nie smakuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 11:03 ballest napisała: > Ja bym to okreslil na przykladzie kouocza. > - Forum Katowickie, to jest zokalec bez smaku, filungu i uot czasu do czasu > trocha posypki. > - Forum Gliwickie, to jest Schlesischer Käsekuchen, czytaj Slaski Sernik, > dobrze wypieczony z dodatkiem wanilii z posypkom i pudercukrym. > Smakuje wspaniale ! > > Mosz recht Rico, mosz richtig recht, jou tysz wolam kyjzykuchen, bo tyn zokalec > > od Bartoszcze to nikomu nie smakuje ! Niy,jo myśla ynacy,keby wiyncy takich "zokalcow" bouo,jak Bartoszcze,toby my siy rukcuk dogodali,sproboj Ty szrit ku niymu srobić,myśla,co łon tys to srobi,sproboj,sproboj tys do ynkszych. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze2004 Re: porównanie 23.06.05, 11:04 Uważaj, Rico, bo podpadniesz ballestowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: porównanie 23.06.05, 11:09 ballest napisała: > Mosz recht Rico, mosz richtig recht, jou tysz wolam kyjzykuchen, bo tyn zokalec od Bartoszcze to nikomu nie smakuje ! Jak to nikomu ? Co tu bredzisz brunatny zakalcu forumowy ? Pisz za siebie. Mnie tam smakuje ... :) Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:12 jakby tak się przyjrzeć , to większości smakuje. a jak nie to... droga wolna. : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: porównanie IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 11:39 sss9 napisał: > jakby tak się przyjrzeć , to większości smakuje. a jak nie to... > droga wolna. : ))) a ty kim, ze wypraszasz? jestes i zostaniesz gosciem na Slasku i jako takiego Cie tutaj akceptujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:41 ramon piszesz z rajchu więc nie zabieraj głosu w sprawach które cie nie dotyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon [...] IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 11:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:52 Gość portalu: Ramon napisał(a): > betoniarz-zbrodniarz napisał: > > > ramon piszesz z rajchu więc nie zabieraj głosu w sprawach które cie nie > dotyczą > Drogi Betoniarzu, skad ja pisze to nie odgrywa w dzisejszym czasie zadnej roli. > Slask jest - w przeciwienstwie do Ciebie Braida i SSS-Manna - moja ojczyzna i > bede sie do tematow slaskich wszedzie meldowal gdzie uwazam to za sluszne. > Wy jestescie tylko i wylacznie wyrostkami polskiej okupacji ktorz pruboja > zaczymac czas atakujac niekiedy chamsko innych. tam u ciebie są chyba upały. też napij się wody , pomaga ! a żebyś już nie musiał się wtrącać , to wyjaśnię , że nie wypraszałem lecz sugerowałem wygodne wyjście z miejsca gdzie "komuś" tak niewygodnie. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: porównanie IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 12:00 sss9 napisał: > tam u ciebie są chyba upały. też napij się wody , pomaga ! > a żebyś już nie musiał się wtrącać , to wyjaśnię , że nie wypraszałem lecz > sugerowałem wygodne wyjście z miejsca gdzie "komuś" tak niewygodnie. ; ))) Tak upaly sa, woda tesz i pomaga - dziekuje, a wtracal bede sie zawsze jak widze ze czterech przeciw jednemu stoji taka jest moja natura! Jak myslisz, dlaczego by mial Ballest prawie na Ciebie sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz [...] 23.06.05, 12:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 12:06 szkoda, ze wyscie po 1919 nie siedzielo cicho. mielibysmy dzisiaj jeden problem mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 12:30 Na szczęście nie siedzieliśmy cicho. Więc teraz ty jestes gościem u nas. Jak cię zaprosimy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: porównanie 23.06.05, 11:43 Daj spokój, Ramon, znowu do starej gadki wracasz, ty jesteś tutaj gościem, zrozum to. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: porównanie 23.06.05, 11:19 Bredziu to marsz na Katowickie tam mozesz dali dziouchy ku.wami wyzywac, bo tam ues tego jeszcze nie zrobiou! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: porównanie 23.06.05, 11:27 ballest napisała: > Bredziu to marsz na Katowickie tam mozesz dali dziouchy ku.wami wyzywac, bo tam ues tego jeszcze nie zrobiou! Chora, brunatna istoto ... do kogo ta gadka ? Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:31 chora brunatna istota ma omamy. fora ze dwora ! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 11:34 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > ballest napisała: > > > Bredziu to marsz na Katowickie tam mozesz dali dziouchy ku.wami wyzywac, > bo > tam ues tego jeszcze nie zrobiou! > > > Chora, brunatna istoto ... do kogo ta gadka ? > > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. Kiedyś zmienił Pan dolny dopisek - german pigs -,może Pan zmieni kiedyś nika,ten też jest bardzo brunatny -Henry Morgenthau jr.-. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Selektywna wybiórczość chorzowska 23.06.05, 13:30 rico-chorzow napisał: > Kiedyś zmienił Pan dolny dopisek - german pigs - Do mnie Pan pije ? Jeżeli tak ... to wybiórczy Pan jest ... Panie Rico ... nie ma co ... wybiórczy ... A o pewnym przymiotniku ... mianowicie "nazi" to Pan zapomniał w owym dopisku ... hę ? No cóż ... zawsze się kogoś nie zauważa ... coś przeacza ... a później ... my to "niewinni" ... z orkiestry chyba ... no nie ? > może Pan zmieni kiedyś nika,ten też jest bardzo brunatny -Henry Morgenthau jr.-. Wie Pan co ? Porównywać H.M.jr. z brunatnymi ... to już naprawdę poziom nie goebellsowski ale doprawdy ballestowski. (proszę to tu zrozumieć jako wzrost tego "poziomu" ... znaczący wzrost) Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Selektywna wybiórczość chorzowska 23.06.05, 13:37 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > rico-chorzow napisał: > > > Kiedyś zmienił Pan dolny dopisek - german pigs - > > Do mnie Pan pije ? Jeżeli tak ... to wybiórczy Pan jest ... Panie Rico ... nie > ma co ... wybiórczy ... A o pewnym przymiotniku ... mianowicie "nazi" to Pan > zapomniał w owym dopisku ... hę ? No cóż ... zawsze się kogoś nie zauważa ... > coś przeacza ... a później ... my to "niewinni" ... z orkiestry chyba ... no > nie ? > > > > może Pan zmieni kiedyś nika,ten też jest bardzo brunatny -Henry Morgentha > u > jr.-. > > > Wie Pan co ? Porównywać H.M.jr. z brunatnymi ... to już naprawdę poziom nie > goebellsowski ale doprawdy ballestowski. (proszę to tu zrozumieć jako wzrost > tego "poziomu" ... znaczący wzrost) > > > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. Widzę,że bolało,miało boleć.....wybiórczo do niku Henry Morgenthau jr.,małego Wąsika. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Selektywna wybiórczość chorzowska 23.06.05, 13:45 Rico, Braid za to nie umiy, som je nazistom, a inych chyntnie do nich porownuje! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr ... co Pan o bólu i wybiórczości wiesz 23.06.05, 13:51 rico-chorzow napisał: > Widzę,że bolało,miało boleć.....wybiórczo do niku Henry Morgenthau jr.,małego > Wąsika. Eeee taaaam ... bolało ... co Pan o bólu i wybiórczości wiesz, Panie Rico ? To tak na podsumowanie. Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: ... co Pan o bólu i wybiórczości wiesz 23.06.05, 13:59 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > rico-chorzow napisał: > > > Widzę,że bolało,miało boleć.....wybiórczo do niku Henry Morgenthau jr.,ma > łego > > Wąsika. > > > ... bolało ... co Pan o bólu i wybiórczości wiesz, Panie Rico ? To > tak na podsumowanie. > > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. Wszystko zrozumiałem,tylko tego nie - Eeee taaaam -. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorack 2+ (PL) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 14:01 wytez twoj umysl. to nie bylo za bardzo smieszne. czyzzby was wszechpolakow nie bylo stac na wiecej?... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: 2+ (PL) 23.06.05, 14:06 Gość portalu: dorack napisał(a): > wytez twoj umysl. to nie bylo za bardzo smieszne. czyzzby was wszechpolakow nie > > bylo stac na wiecej?... To do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack Re: 2+ (PL) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 16:33 a wyglada na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 2+ (PL) 23.06.05, 16:37 Gość portalu: rodack napisał(a): > a wyglada na to? HAHAHAHAHAHA..!!! masz kumpli godnych swojej inteligencji. : ))))) to się nazywa K.O. ! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: porównanie 23.06.05, 11:34 ;))) on mnie ciagle podejrzewa ze Ty to ja ;)) Ja sie juz nie przejmuje ..nie sobie trwa w tym przekonaniu .. to przeciez dla nas wygodne ... nie zawsze moge lub mam ochote tu sleczec .. wiec niech dyskutuje ze mna nawet jak mnie nie ma ;))) Jedyne co to wybacz jego prymitywne chamskie odzywki pod twoim adresem ktore kieruje wkoncu do mnie ... musisz to jakos przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:35 Braid, on podejrzewa, że ja to ty. Powaaaażna sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr ... uwzględniając narzucone "rozdwojenie jaźni" 23.06.05, 13:45 braid napisał: > > ;))) > on mnie ciagle podejrzewa ze Ty to ja ;)) He he ... no nie tylko "ono" ... lecz także nasze przyćmione ballestowym "blaskiem" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25264330&a=25266747 sloneczko1 napisała: > yupiiiii,to mam szanse na zarobek--miły jesteś neostrado --to teraz tylko musim > y > się ugadac co do ceny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25264330&a=25266747 To fajnie ... uwzględniając narzucone "rozdwojenie jaźni" dałoby się zarobić na tobie podwójnie ... przynajmniej po "monty python'owsku" tak jak z dwoma szczytami obydwu Kilimanjaro. > Ja sie juz nie przejmuje ..nie sobie trwa w tym przekonaniu .. > to przeciez dla nas wygodne ... nie zawsze moge lub mam ochote tu sleczec .. > wiec niech dyskutuje ze mna nawet jak mnie nie ma ;))) > > > Jedyne co to wybacz jego prymitywne chamskie odzywki pod twoim adresem ktore > kieruje wkoncu do mnie ... musisz to jakos przezyc. No to pozdro ... eeee lepiej nie ... wyjdzie jeszcze na to że sam siebie pozdrawiam :) Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:31 jaki BREDZIU? Lecz się chłopie, wszędzie Braida widzisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Psy goncze! 23.06.05, 11:51 Nie widze wszedzie bredzia, bo nie moze byc dwoch takich samych na tym samym poziomie umyslowym, co wszedzie za mnom chodzom, obojetnie gdzie pisze! "borasca0107 21.06.2005 12:37 + odpowiedz wiesz co braid? zal mi Ciebie - dalej sie kisisz w swoim wlasnym nienawistnym sosie? i scigasz Ballesta jak pies gonczy? daj se siana i troche luzu... i wez przyklad ze mnie:) - nie martw sie... wlaczac sie w dyskusje nie mam zamiaru, ale czytac gliwickie forum mi zabronisz? no i oczywiscie nie jest wielka tajemnica, ze tutaj trafilam przez Ballesta i bynajmniej nie w ramach scigania go tylko na wyraznie i fajne zaproszenie - rozreklamowal bardzo Wasze forum:) Jestem pod wrazeniem - chcialo Ci sie przekopywac forum aby a piac od nowa czytac i cytowac moje wypociny dawnej (jeszcze raz podkreslam - DAWNEJ) wojny z Ballestem? a nie doczytales sie tego gdy go za swoje zachowanie oficjalnie przepraszalam? eehh.. szkoda slow. Ballest - pozdrawiam serdecznie!!:)) - zawsze powtarzalam, ze miara sukcesu jest ilosc i jakosc wrogow:) - a Ty masz niezly zatwardzialy oddzial takowych przyczepiony do plecow... gratuluje i glowa do gory:)) Braid - mam malenka prosbe - wara od Ballesta... nie dorastasz mu nawet do piet;p Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:38 ale jak to się stało , że jeszcze nie połapał się , że tak naprawdę to pisuje na FG tylko z braidem pod różnymi nickami ? ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:40 Braid, pisałbys w końcu pod jednym nickiem! Dość tej dziecinady! Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:41 ale jako rita100 jestes bardzo sugestywny. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: porównanie 23.06.05, 11:44 wiesz zastanawialem sie najpierw nad doborem nicka ... myslalem o 5w40 albo 0w40 ale jakos tak wyszlo na rite100 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: porównanie 23.06.05, 11:44 Nie róbcie sobie jaj, rita to jest rita, jedyna w swoim rodzaju:) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:44 Braid, znowu zmieniłeś nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: porównanie 23.06.05, 11:46 masz racje ;))) tak dla przypomnienia ;)) "aż Lanbandowi się łezka potoczyła po policzku na widok orkiestry górnieczej" chyba siegne po papierowa tytke Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:47 Wzruszyłem się. Jak stary siennik. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 11:48 braid napisał: > > masz racje ;))) > > tak dla przypomnienia ;)) > "aż Lanbandowi się łezka potoczyła po policzku na widok orkiestry górnieczej" > > chyba siegne po papierowa tytke Nie wiedziałem,że - tytke - jest w polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:50 to skąd jesteś , że nie znasz słowa tytka ??? pierwsza klasa ciągle przed tobą ?? : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 11:52 sss9 napisał: > to skąd jesteś , że nie znasz słowa tytka ??? pierwsza klasa ciągle przed tobą > ?? : ))) A wie Pan,co jest - laclik,ślizyk -? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: porównanie 23.06.05, 11:51 ja sie na Slasku urodzilem ponadto w Niemieckim jest die Papiertüte ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 11:52 braid napisał: > chyba siegne po papierowa tytke jak widze, to co ty palisz w tej papierowj tytce nie sluzy twojemu zdrowiu psychicznemu. daj sobie siana, jest zdrowsze Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:56 Gość portalu: RODAK napisał(a): > braid napisał: > > chyba siegne po papierowa tytke > > > jak widze, to co ty palisz w tej papierowj tytce nie sluzy twojemu zdrowiu > psychicznemu. daj sobie siana, jest zdrowsze tobie tchórzu wyraźnie nawet sianko nie służy. : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 11:57 sss9 napisał: > tobie tchórzu wyraźnie nawet sianko nie służy. : ))))) niestety nie rozumie :( Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 12:00 Gość portalu: RODAK napisał(a): > sss9 napisał: > > tobie tchórzu wyraźnie nawet sianko nie służy. : ))))) > > niestety nie rozumie :( jak to godojom Ślonzoki : na to jo juz niy poradza. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 12:03 sss9 napisał: > Gość portalu: RODAK napisał(a): > > > sss9 napisał: > > > tobie tchórzu wyraźnie nawet sianko nie służy. : ))))) > > > > niestety nie rozumie :( > > jak to godojom Ślonzoki : na to jo juz niy poradza. ; ) Jeszcze raz się Pana pytam,czy zna Pan słowa - laclik i ślizyk -,poradziciy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 12:03 pocztaj troche o komunikacji, moze wtedy cos zrozumiesz. zachowujesz sie jak polski pijaczek, ktory troche pobelkocze, a poznie sie dziwi, ze nikt go nie zrozumial :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 12:08 aqua napisał: > rodaku, zmień nick na nikt. Już wielokrotnie Pana pytałem,zna Pan bajkę : "O groszku"? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 12:10 no i co nie było odpowiedzi ? każdy zauważyłby jak siusie spływają po nogawce... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: porównanie 23.06.05, 12:10 sss9 napisał: > no i co nie było odpowiedzi ? każdy zauważyłby jak siusie spływają po nogawce..do gymby SSS9 > . > : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 12:11 zachowujesz (zachowujecie) sie, jak na kindergeburtstagu. czyzby czas zatrzymal sie wam na etapie pisakownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:44 co wy , tak tylko chlapnąłem. prowda je taka , że sam tu na FG pisza ze sobom. ballest to tyż jo. : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: porównanie 23.06.05, 11:45 o w m..., to ja wczoraj wieczorem z tobą rozmawiałem????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 11:48 aqua , przeciez ty to ja , tak jak wszystkie pozostałe nicki. rozmawiałeś z sobą. zawsze to robisz. : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: porównanie 23.06.05, 11:52 To może być prawda (jest), bo tak miło się rozmawiało i nikt mnie nie zwyzywał:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 11:54 nie ma to jak konwersacja na odpowiednim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton zbrodniarz Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 11:59 a powiemy im, ze wszyscy jestesmy wszechpolakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braid Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 12:00 lepiej nie! jak sie dowiedza, ze jestesmy polskimi naziolami beda nam znowu dokuczac :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss9 Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 12:00 a ja sie nie wstydze, ze jestem polskim naziolem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 12:01 ja tez nie! Bog, Honor, Oczyzna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: porównanie 23.06.05, 12:01 Och jakie to finezyjne! Wcale nie zauważyłem IP! Odpowiedz Link Zgłoś
braid Zostaw Peryszkopa 23.06.05, 12:02 niech sie produkuje .. on tylko markuje teren ..chce zaistniec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: porównanie 23.06.05, 15:31 No pyszne to dzisiejsze ciasteczko. Palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: porównanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 15:32 bartoszcze napisał(a): > No pyszne to dzisiejsze ciasteczko. > Palce lizać. czy rodzice Tobie nie powiedzieli, ze tego sie nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 16:13 bartoszcze napisał(a): > No pyszne to dzisiejsze ciasteczko. > Palce lizać. > tylko za nim jakiś smród się wlecze... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: porównanie 23.06.05, 16:25 jak widzisz niektórzy zzaodrzanie taki smród lubią. to zapewne miłe wspomnienie brązowych gaci bohaterskich członków rodziny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack °) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 16:28 i ty upadasz coraz nizej... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: °) 23.06.05, 16:30 nie bój się, nawet jeśli rzeczywiście, to i tak nie dolecę do ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack Re: °) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 16:31 mylisz rzut poziomy z rzutem pionowym Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: porównanie 23.06.05, 16:30 bartoszcze napisał(a): > jak widzisz niektórzy zzaodrzanie taki smród lubią. > to zapewne miłe wspomnienie brązowych gaci bohaterskich członków rodziny.. > urządziłem mu małą przebieżkę. ciekawe kiedy się zorientował jaki jest cienki ? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack wlasne porazki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 16:33 podstawa to interpretowac wlasne porazki jako zwyciestwa. ale w tym macie wprawe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: porównanie 23.06.05, 16:42 :))) ale prawdę powiedziawszy, to tego głupawego trolla należałoby z gruntu olać nawet go nie stać na samodzielnego nicka.. Odpowiedz Link Zgłoś