Dodaj do ulubionych

ale sie tu...

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 12:03
polskich naziolow pozlatywalo! jest braid, sss9, betoniarz-zbrodniarz, aqua,
henry-morgenthau i wielu innych. jest bardzo wesolo. to tak przyjmnie
ogladac, jak te dzieciaki sie slinia z bezsilnosci i coraz bardziej pograzaja
w swojej zouzie. Ogladanie tego polskiego zascianka jest duzo bardziej
przyjemne, jak wszystkie seriale razem wziete. taki maly polsko-zasciankowo-
nacjonalistyczny reality show!
wow!
°)
Obserwuj wątek
    • ballest Re: ale sie tu... 25.06.05, 12:08
      Do tych nazioli muszymy tysz Meg zaliczyc, bo osoba, ktory kosztym niewinnych
      ich broni i uobrobiou za plecami komus dupa, tylko zeby nazioli z marasu
      wyciongnonc nie jest lepszou, jak to, - jeszcze gorszou, bo fauszywou.
      • Gość: rodack polonizatorzy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 12:13
        nacjonalne polaczki czesto krytykuja niektorych Slazakow, ktorzy bardzo kalecza
        niemiecki. Ale nie chca przyjac do wiadomosci, ze TO WLASNIE ONI sa tego
        przyczyna!
      • meg_s Re: ale sie tu... 25.06.05, 14:53
        ballest napisała:

> Do tych nazioli muszymy tysz Meg zaliczyc, bo osoba, ktory kosztym niewinnych
        > ich broni i uobrobiou za plecami komus dupa, tylko zeby nazioli z marasu
        > wyciongnonc nie jest lepszou, jak to, - jeszcze gorszou, bo fauszywou.

prymitywny jesteś ballest - upoważniam Borascę żeby udostępniła mój mail -
        wtedy będziesz się mógł przekonać, że nie masz racji
    • Gość: laband Re: ale sie tu... IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.05, 12:16
      adampolak.home.pl/pub/2005-18-6-mw/
      • Gość: rodack Re: ale sie tu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 12:19
        tak sie zastanawiam, ilu tutaj piszacych byloby gotow pojechac w maju na St.
        Annaberg, by spalic niemiecka flage. a moze juz kilkakrotnie byli?

dlaczego wymienione przeze mnie osoby nigdy nie odciely sie od tych polskich
        oszolomow z przytoczonej przez ciebie galerii?

...?
        • Gość: cysorzowa Re: ale sie tu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:32
          A ja zastanawiam się, skąd ludze mają niemal na zawołanie rózne linki, jak np.
          ten twój.
          Rodack, to dawny Rodak a może zalogowany ktoś jeszcze inny?
          • Gość: rodack Re: ale sie tu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 12:37
            "rozne linki"??? - niestety nie rozumiem, sorry....
            • Gość: cysorzowa Re: ale sie tu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:39
              No wiesz, takie jak ten twój z tą manifą, poza tym linki do wątków na forum,
              gdzie się komuś coś tam udawadnia.
              • Gość: rodack Re: ale sie tu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 12:41
                wyobraz sobie, ze ja jeszcze nigdy nie podawalem linkow. a moze mnie z kims
                pomylilas?...
                • Gość: cysorzowa Re: ale sie tu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:48
                  janse, przeoczyłam, to jakiś niezalogowany laband.:)
      • sloneczko1 Re: ale sie tu... 25.06.05, 12:45
        tak sie chyba rodził faszyzm w Niemczech,te same hasła,te same demonstracje,ta
        sama młodzież którą kierują niewyżyci politycznie i żądni władzy
        staruchowie,tak,staruchowie stojący nad grobem i jeszcze chcący coś
        pokazać,zabłysnąć choćby na chwilę i pociągnąć cały naród w przepaść--ta
        nienawiść do innych--to chyba nigdy się nie skończy----Bóg zrobił jeden błąd,a
        tym błędem był człowiek który myśli,że myśli
        • Gość: rodack Re: ale sie tu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 12:47
          jak myslisz, jak mozna tych polskich ograniczonych naziolkow ograniczyc w ich
          dzialaniu?
          • Gość: cysorzowa Re: ale sie tu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:49
            Zamknąć w klatce i na słońce.
            Nie, przepraszam, żartowałam. Ale np. zablokować im dostęp do sieci.
            • ballest Re: ale sie tu... 25.06.05, 13:44
              Cysarzowo, tym tysz nic nie zmienisz, po prostu dziennie im pokazywac, ze nie
              maja byc z czego dumni!

To ja staram sie robic ! ;)s
    • sloneczko1 Re: ale sie tu... 25.06.05, 14:47
      nie wiem czy wymienieni na początku Panowie to faszyści--więc nie mogę nic na
      ten temat powiedzieć--ale tu następny artykuł o faszystach którzy są już
      znani:Wygłupy albo faszyzm
      25.06.2005 08:22
      Propagowanie faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa jest
      przestępstwem i podlega karze od miesiąca do dwóch lat pozbawienia wolności.

Jak przypomina "Dziennik Zachodni", najwidoczniej zapomnieli o tym autorzy
      propagującego faszyzm plakatu, który został wyeksponowany w wielu punktach
      Sosnowca. Umieścili na nim Leona Degrelle, faszystę, założyciela belgijskiego
      ochotniczego oddziału, który został włączony do SS i walczył na froncie wschodnim.

"To niedopuszczalne. Kiedy kilka dni temu szedłem ulicą, w pewnym momencie
      rzuciła mi się w oczy podobizna człowieka w hitlerowskim mundurze. Na szyi
      wisiał żelazny krzyż, kolejny symbol faszyzmu" - mówi Adam Malicki z Sosnowca.
      "Nie wiedziałem, kim jest Leon Degrelle. Trochę poszperałem i znalazłem - to
      belgijski faszysta".

Pod podobizną dowódcy oddziału SS widnieje napis: "Dla potomnych zawsze będzie
      należeć do tego gatunku ludzi, którzy nie oglądając się na fortuny pozostają
      wierni swemu powołaniu - aż do końca". Na stronie internetowej, której adres
      widnieje pod podobizną oficera niemieckiego oddziału, można znaleźć bliższe
      informacje dotyczące propagatorów akcji.

Są nimi dwaj młodzi ludzie: 24-letni Krzysztof i o trzy lata młodszy Piotrek.
      Obaj są studentami. Pierwszy kończy historię, drugi studiuje pedagogikę. Poniżej
      zamieszczono ich zdjęcie: ogolone na łyso głowy, glany i fleki... Podobiznę
      swojego guru wywiesili najprawdopodobniej 15 czerwca - właśnie wtedy urodził się
      Leon Degrelle.

Obóz Narodowo-Radykalny, bo tak nazywa się organizacja, która oplakatowała
      miasto, znany jest sosnowieckiej policji. "Kiedyś przychodziły do nas anonimowe
      maile dotyczące działalności Obozu Narodowo-Radykalnego w mieście. Sprawą zajęli
      się policjanci I Komisariatu Policji w Sosnowcu" - mówi podkomisarz Grzegorz
      Wierzbicki, rzecznik prasowy KMP w Sosnowcu.

Podobną akcję członkowie ONR zorganizowali w styczniu tego roku. Wówczas na
      słupach, murach i latarniach zwisł nekrolog upamiętniający dzień śmierci Romana
      Dmowskiego.

• sloneczko1 Re: ale sie tu... 25.06.05, 15:10
        a to jedne z przejawów faszyzmu---:Polacy a antysemityzm--------
        W ostatnim czasie zaniepokojenie polskim antysemityzmem wyrażały "Le Figaro" i
        Rada Europy. Tymczasem polscy Żydzi twierdzą, że żadnych poważnych aktów
        wrogości wobec nich w Polsce nie ma.

Antysemityzm podbija Europę Wschodnią, a "palmę pierwszeństwa, jeśli chodzi o
        liczbę wystąpień rasistowskich przeciwko wspólnocie żydowskiej, dzierży Polska"
        - pisał kilka dni temu francuski dziennik "Le Figaro", podsumowując konferencję
        Organizacji Bezpieczeństwa i Współpracy w Europie (OBWE) na temat nietolerancji.
        Tymczasem przewodniczący Związku Gmin Żydowskich w Polsce, Jerzy Kichler,
        twierdzi, że w ostatnich dwóch latach nie było w Polsce żadnych poważnych
        incydentów antyżydowskich. Był zdziwiony danymi przytaczanymi przez "Le Figaro",
        że Polska przoduje w liczbie wystąpień antysemickich w Europie Wschodniej. - Nie
        znam takich statystyk, ale Polska zdecydowanie plasuje się w ich dolnej strefie.
        Wystarczy przejść się ulicami w Polsce - powiedział Kichler.

- Według znanych mi statystyk, z danych sprzed kilku miesięcy, to Francja
        przoduje w ilości szeroko rozumianych incydentów antyżydowskich. Właśnie
        dlatego, że sytuacja we Francji jest bardzo niepokojąca, w Paryżu ma się odbyć
        posiedzenie światowego Kongresu Żydów. Kolejnym krajem w tej statystyce jest
        Austria - powiedział Kichler.Jego zdaniem, w Polsce z punktu widzenia liczby
        przypadków i dynamiki zjawiska nastąpił znaczny spadek tego rodzaju incydentów.
        - W ciągu ostatnich dwóch lat poważnych incydentów w Polsce nie było, może poza
        kilkoma uszkodzeniami nagrobków na cmentarzach - dodał. - Dlatego jestem
        zdziwiony tego rodzaju raportem OBWE, chyba że ktoś do własnych politycznych
        celów chce używać naciąganych badań statystycznych - powiedział Kichler.
        Trzeba jednak pamiętać, że antysemityzm nie przejawia się tylko w formie
        fizycznych agresji wobec Żydów czy w aktach wandalizmu wobec synagog i szkół
        bądź profanacji grobów i cmentarzy. Większym problemem jest kwestia społecznej
        mentalności, na co zwróciła uwagę w opublikowanym wczoraj raporcie Komisja
        przeciwko Rasizmowi i Nietolerancji (ECRI) Rady Europy.

Komisja uważa, że w Polsce najczęstszymi formami antysemityzmu są obelgi ustne i
        pisemne przeciwko Żydom. Raport stwierdza, że codziennością są w naszym życiu
        publicznym nieprzyjazne wypowiedzi o wymowie antysemickiej.

Komisja wskazuje na znaczną liczbę publikacji antysemickich w Polsce, które
        można znaleźć zwłaszcza w księgarni zlokalizowanej w podziemiach jednego z
        kościołów w Warszawie i wymienia Radio Maryja "słynne ze swych audycji w duchu
        nietolerancji i szczególnie antysemickich". Raport stwierdza też, że w czasie
        meczów piłkarskich słowo "żydzi" może być używane jako obelga przeciwko drużynie
        przeciwnika.ECRI wskazuje, że antysemityzm pojawia się też w wystąpieniach
        politycznych, przy czym "największy niepokój budzą wypowiedzi ksenofobicznych i
        antysemickich" polityków z partii niezaliczanych do skrajnych, którzy
        wykorzystują nastroje niektórych przedstawicieli polskiej ludności dla
        zdobywania głosów w czasie kampanii wyborczych.

Przede wszystkim zaś komisja dziwi się, że taka sytuacja występuje w kraju,
        gdzie społeczność żydowska jest niewielka i liczy od 5 do 10 tys. osób. I tak po
        prawdzie to trudno się dziwić zdziwieniu komisji...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka