Dodaj do ulubionych

Niy chca nic godac, ale ...

08.10.05, 23:22
myslolech, co sam mo byc dobrze.

Somepoint210, ty tak przeginosz?

Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:23
      Abo ty, Myha1?

• bartoszcze Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:25
        A co, za dużo tną?
        • Gość: Gwiazdeczka Panie Bartoszcze............. IP: *.super-hosts.com 08.10.05, 23:30
          bartoszcze napisał(a):

> A co, za dużo tną?
          >
          czy blokowanie Ślązaków to jest cięcie taktyczne?albo rugowanie Ich z ich
          ziemi,zauważyłam tutaj brak bardzo wielu nicków osób piszących po śląsku albo
          nawet po niemiecku----jak wiemy z historii ,taka taktyka budzi opór
          • somepoint210 Re: Panie Bartoszcze............. 08.10.05, 23:35
            Gość portalu: Gwiazdeczka napisał(a):

> czy blokowanie Ślązaków to jest cięcie taktyczne?albo rugowanie Ich z ich
            > ziemi

Z ziemi? A co to ma wspolnego z internetem? Z nami?

,zauważyłam tutaj brak bardzo wielu nicków osób piszących po śląsku albo
            > nawet po niemiecku----jak wiemy z historii ,taka taktyka budzi opór

Sami podziekowali, nikt ich nie wyrzucal. Mysle, ze wroca za jakis czas.

Pozdr.
            • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 08.10.05, 23:37
              somepoint210 napisał:

> Gość portalu: Gwiazdeczka napisał(a):
              >
              > > czy blokowanie Ślązaków to jest cięcie taktyczne?albo rugowanie Ich z ich
              >
              > > ziemi
              >
              > Z ziemi? A co to ma wspolnego z internetem? Z nami?
              >
              > ,zauważyłam tutaj brak bardzo wielu nicków osób piszących po śląsku albo
              > > nawet po niemiecku----jak wiemy z historii ,taka taktyka budzi opór
              >
              > Sami podziekowali, nikt ich nie wyrzucal. Mysle, ze wroca za jakis czas.
              >
              > Pozdr.

A co powiysz o znikajacych wpisach z dzisiej i przed chwilom?

• Gość: Gwiazdeczka Re: Panie Bartoszcze............. IP: *.super-hosts.com 08.10.05, 23:48
              somepoint210 napisał:

>
              > > czy blokowanie Ślązaków to jest cięcie taktyczne?albo rugowanie Ich z ich
              >
              > > ziemi
              >
              > Z ziemi? A co to ma wspolnego z internetem? Z nami?
              >
              > ,zauważyłam tutaj brak bardzo wielu nicków osób piszących po śląsku albo
              > > nawet po niemiecku----jak wiemy z historii ,taka taktyka budzi opór
              >
              > Sami podziekowali, nikt ich nie wyrzucal. Mysle, ze wroca za jakis czas.
              >
              > Pozdr.

w tej chwili Pan skłamał Panie Somepoint210,i w dodatku jest Pan
              moderatorem tutejszego forum,to chyba nie najlepiej o Panu świadczy
              • somepoint210 Re: Panie Bartoszcze............. 08.10.05, 23:52

> w tej chwili Pan skłamał Panie Somepoint210,i w dodatku jest Pan
                > moderatorem tutejszego forum,to chyba nie najlepiej o Panu świadczy

W tym, ze wroca za jakis czas?:)
                W ktorym miejscu dosrzegasz klamstwo?
                • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 08.10.05, 23:55
                  Some, mozesz wciepac sam lista dzisiej zabanowanych?

Niy rzebych tam sie doszukiwol jakigos kryterium etnicznego, ale z czystyj
                  ciekawosci.

Pyrsk!

• arnold7 Somepoint 09.10.05, 00:00
                    Potraktuj moje ostatnie pytanie powaznie.
                  • somepoint210 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:03
                    Arni, Sloneczko napisala do mnie prywatny list, ze zostala zabanowana. Szkopul w
                    tym, ze nie moglaby uzyc swojego nicku, by napisac poczte:) Cos mi tu nie gra:)
                    Jezeli Twoj nick bylby zablokowany, to nie moglbys sie chyba dostac na konto
                    pocztowe?

Pozdr.
                    • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:07
                      Bylo juz tak, ze moglem tylko na pocztowe.

Czyli oficjalna wykladnia jest taka, ze Sloneczko nie jest zablokowana?
                      Nikt nie zostal dzisiaj zabanowany ani ogranioczony w dostepie, np. do
                      cytowania?

• somepoint210 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:08
                        I'm not aware of that...
                        • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:10
                          somepoint210 napisał:

> I'm not aware of that...

Texas czeka na okazje:)

• bartoszcze Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:08
                      Odpowiedź jak znalazł:))
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=30144615&a=30146810
                      • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:09
                        Wlasnie to mialem na mysli.

• bartoszcze Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:12
                    Arni,
                    tak na moje wyczucie, to zabanowani są ballest, słoneczko1 i przeznaczony (kto
                    się za tym ostatnim nickiem kryje to mogę się tylko domyślać).
                    Cechą wspólną tych nicków jest erupcja niecodziennej twórczości, która
                    rozpoczęła się po ogłoszeniu, kto został moderatorem (i że nie ma kandydata
                    popieranego przez te nicki).
                    • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:19
                      bartoszcze napisał(a):

> Arni,
                      > tak na moje wyczucie, to zabanowani są ballest, słoneczko1 i przeznaczony
                      (kto
                      > się za tym ostatnim nickiem kryje to mogę się tylko domyślać).

pewnie tow aqua:)

> Cechą wspólną tych nicków jest erupcja niecodziennej twórczości, która
                      > rozpoczęła się po ogłoszeniu, kto został moderatorem (i że nie ma kandydata
                      > popieranego przez te nicki).
                      >
                      Moim zdaniem banowanie wywola tylko skutki odwrotne do zamierzonych. Sam nie
                      raz zjebalem Balesta na forum, ale wycinanie watkow zawierajacych wymiane mysli
                      miedzi nim a mna to grubo wieksza przesada niz banowanie.

A Sloneczko jest urocza i poza tym banowanie jakos nie dotyczy Polakow, a tylko
                      Niepolakow. No chyba, ze czysty Polak tow. aqua tez ...

• bartoszcze Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:21
                        arnold7 napisał:

> Moim zdaniem banowanie wywola tylko skutki odwrotne do zamierzonych.

Poniekąd zgadzam się:)

> A Sloneczko jest urocza

też się zgadzam:))

> i poza tym banowanie jakos nie dotyczy Polakow, a tylko Niepolakow.

niektórym Polakom też by się przydało, przynajmniej na krótko..
                        • settembrini Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:24
                          gliwicka piaskownica, tak to widze :)
                        • rico-chorzow Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:25
                          Synek,niy troj dupy.
                        • arnold7 Re: Panie Bartoszcze............. 09.10.05, 00:33
                          Na krotko, ano wlasnie.

• Gość: Gwiazdeczka Panie Somepoint210 IP: *.super-hosts.com 09.10.05, 00:03
              a cóż Pan powie na brak nicków które się nie pożegnały?
              • somepoint210 Re: Panie Somepoint210 09.10.05, 00:05
                Co z nimi?
                • Gość: Gwiazdeczka Re: Panie Somepoint210 IP: *.super-hosts.com 09.10.05, 00:09
                  to Pan jest tutaj moderatorem
                  • somepoint210 Re: Panie Somepoint210 09.10.05, 00:13

> to Pan jest tutaj moderatorem

I co? Mam ich zmusic do pisania?
                    • Gość: Gwiazdeczka Re: Panie Somepoint210 IP: *.super-hosts.com 09.10.05, 01:57
                      somepoint210 napisał:

>
                      > > to Pan jest tutaj moderatorem
                      >
                      > I co? Mam ich zmusic do pisania?

nie,tego nie żądam od Pana,ale to Pan jest tu teraz gospodarzem i powinien Pan
                      wiedzieć co się dzieje na Pana i Pani Myhy
                      podwórku pozdrawiam
                      • somepoint210 Re: Panie Somepoint210 09.10.05, 02:50
                        No przeciez nic sie nie dzieje. Normalne rodakow rozmowy. Troche klotni, troche
                        krzykow, jak to w rodzinie:)
            • Gość: BALLESST Zabanowali nas wszystkich IP: *.super-hosts.com 09.10.05, 00:06
              Sommepoint KLAMCA jestes , tego sie nigdy po Ciebie nie spodziewalem, wlasciwie
              SZANOWALEM CIE BARDZO, ale teraz sie pograzasz !
              Zabanowali nas wszystkich , taaak jak po wojnie , gynau to samo

Some, wierz co mi OJCIEC POWIEDZIAL!

" NIE WIERZ NIGDY P O L A KO W I on sie dom ciebie usmiechnie a wlozy noz w
              plecy"

Wtedy go wysmialem , moze z mego powodu tak wczesnie zmarl, dzisiaj wiem, ze
              RACJE MIAL !

--
              pyrsk

ballest

Kasujcie ten post bo prawda w oczy kole

--

pyrsk

ballesz
          • bartoszcze Re: Panie Bartoszcze............. 08.10.05, 23:36

> czy blokowanie Ślązaków to jest cięcie taktyczne?albo rugowanie Ich z ich
            > ziemi,zauważyłam tutaj brak bardzo wielu nicków osób piszących po śląsku albo
            > nawet po niemiecku----jak wiemy z historii ,taka taktyka budzi opór

Witaj, Słoneczko:)
            nie blokuje się podług narodowości, tylko podług zachowania
            na innych forach wiele osób pisze po śląsku i nie ma z tego powodu problemów -
            wszystko zależy od tego co i jak się pisze
            a pisanie po niemiecku jest od pewnego czasu traktowane nieprzychylnie,
            podobnie jak pisanie po rosyjsku, arabsku, francusku czy hiszpańsku - bo nie
            wszyscy mogą zrozumieć
            • Gość: Gwiazdeczka Re: Panie Bartoszcze............. IP: *.super-hosts.com 08.10.05, 23:55
              bartoszcze napisał(a):
              nie blokuje się podług narodowości, tylko podług zachowania

Panie
              Bartoszcze
              jeżeli zastosowano by takie kryteria które Pan tu podał,to wszystkie posty
              obrażające innych dawno by już były
              wycięte
              proszę skorygować swój post
        • arnold7 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:36
          Jo niy jes przyzwyczajony do klepania we luft.

• bartoszcze Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:38
            No ja, dawno zech Cie nie wyciol za jakiegos c..la :)))
            • arnold7 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:39
              bartoszcze napisał(a):

> No ja, dawno zech Cie nie wyciol za jakiegos c..la :)))

Jo tysz downo niy...

>
    • somepoint210 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:38
      Arni, Ty wiysz, ze niy:)

Daj nam troche czasu, potrzebujemy praktyki. Nie jestesmy wolni od bledow,
      wszystkie jednak niejasnosci czy problemy biore na siebie, oki.

Pozdr.
      • rico-chorzow Bracia Slązacy,my 08.10.05, 23:41
        nie chcemy Waszego.............
      • arnold7 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:42
        somepoint210 napisał:

> Arni, Ty wiysz, ze niy:)
        >
        > Daj nam troche czasu, potrzebujemy praktyki. Nie jestesmy wolni od bledow,
        > wszystkie jednak niejasnosci czy problemy biore na siebie, oki.
        >
        > Pozdr.

Dobra, jo to rozumia, ale moja wymiana mysli z Ballestym niy miala w siebie nic
        ze uomania netykiety.
        • bartoszcze Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:44
          Wiesz, Arni, problem mógł polegać na tym (znając balcia), że on te swoje myśli
          dzisiaj wykładał po raz dziewiąty..
        • somepoint210 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:45
          To chyba byl wypadek przy pracy. Dzieki za zrozumienie.
          • arnold7 Re: Niy chca nic godac, ale ... 08.10.05, 23:48
            Zaczynom rozumiec.

• black.ok jaja 09.10.05, 00:29
      jaja, jaja na resorach, zbiegło tu się towarzycho , nie wiadomo skąd i
      dyskutują, ten jest taki, ten jest siaki, tamtego zabanowali, tego nie, tego
      powinni zabanować. Wstyd panowie, z zażenowaniem to oglądam.
      • arnold7 Re: jaja 09.10.05, 00:32
        black.ok napisał:

> jaja, jaja na resorach, zbiegło tu się towarzycho , nie wiadomo skąd i
        > dyskutują, ten jest taki, ten jest siaki, tamtego zabanowali, tego nie, tego
        > powinni zabanować. Wstyd panowie, z zażenowaniem to oglądam.

To idz spac synek, bo zaroski bydom banowac Goroli:))

• black.ok Re: jaja 09.10.05, 00:42
          żenada p. arnold
          • Gość: ballest Re: jaja IP: *.super-hosts.com 09.10.05, 00:50
            Tego se nie doczekosz!

Gorol bydzie Goroli banowou!

He, he !

--

pyrsk

ballest
            • rico-chorzow Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowane;)) 09.10.05, 00:57
              • somepoint210 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 00:59
                To nie Bartoszcze Rico, to ja popelnilem blad, Twoj post zostal przywrocony,
                przepraszam.
                • rico-chorzow Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 01:03
                  somepoint210 napisał:

> To nie Bartoszcze Rico, to ja popelnilem blad, Twoj post zostal przywrocony,
                  > przepraszam.

A ja mam Was wspólnie W ;)))
                  • somepoint210 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 01:07
                    rico-chorzow napisał:

> somepoint210 napisał:
                    >
                    > > To nie Bartoszcze Rico, to ja popelnilem blad, Twoj post zostal przywroco
                    > ny,
                    > > przepraszam.
                    >
                    >
                    > A ja mam Was wspólnie W ;)))

Coz Rico, masz prawo, wolnosc calkowita:) A ze jestes na bakier z kultura osobista:)
                    • rico-chorzow Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 01:23
                      Nauczyłem się z Waszej psiarni,Panie Some.Od matki,z pruską kulturą i
                      wychowaniem, dostałbym za te słowa po pysku i to zdrowo,ale wiem,że ona tego nie
                      czyta.
                      • Gość: bzzzz Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:25
                        hahaha, nieźle rico, w pięty mu poszło, hahaha
                      • somepoint210 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 02:51
                        rico-chorzow napisał:

> Nauczyłem się z Waszej psiarni,Panie Some.Od matki,z pruską kulturą i
                        > wychowaniem, dostałbym za te słowa po pysku i to zdrowo,ale wiem,że ona tego ni
                        > e
                        > czyta.

Czytaja inni, moze oni...:)
                        • Gość: ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan IP: 85.212.11.* 09.10.05, 02:57
                          Some KLAMCO , teraz przegrales, jestes TYLKO NARZEDZIEM POLSKIEJ NOMENKLATURY,
                          zabanowaliscie NAS wszystkich a udajecie niewiniatek, TAK JAK PO WOJNIE z
                          ZYDAMI, SLONZAKAMI i NIYMCAMI !

--

pyrsk

B;:
                        • rico-chorzow Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:19
                          somepoint210 napisał:

> rico-chorzow napisał:
                          >
                          > > Nauczyłem się z Waszej psiarni,Panie Some.Od matki,z pruską kulturą i
                          > > wychowaniem, dostałbym za te słowa po pysku i to zdrowo,ale wiem,że ona t
                          > ego ni
                          > > e
                          > > czyta.
                          >
                          > Czytaja inni, moze oni...:)

Właśnie -inni i oni- łącznie z Panem potrafią uczyć;),no..mam już ponad 1
                          metr,ona,mała kobiecina z pewnością zdzierży,ale nie radziłbym -innym i onym-
                • Gość: Ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan IP: *.super-hosts.com 09.10.05, 01:24
                  Ach ja, to ten czuowiek bez skazy kasuje nasze posty !
                  Takim systemem mozesz bitwe wygrac, ale nie wojne !

--

pyrsk

ballest
                  • somepoint210 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 02:52
                    Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Ach ja, to ten czuowiek bez skazy kasuje nasze posty !
                    > Takim systemem mozesz bitwe wygrac, ale nie wojne !

A to tu jakas wojna?:) Kto, z kim, o co, gdzie, w imie czego?:)
                    • veto4 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 03:01
                      Some, nie zgadzam się z poglądami Balesta , drażnią mnie jego antypolskie
                      fobie , ale pomimo tego uważam ,że nie powinnien być zbanowany.Sa inne
                      możliwości rozwiąznaia problemu zaśmiecania forum
                      (rozmawialismy o nich w Twoim wątku o ulepszeniach)
                      • somepoint210 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 03:03
                        Witaj,

Problem w tym, ze ja go nie zabanowalem:), ale on tego nie przyjmuje do
                        wiadomosci:) Jestem przeciwnikiem banowania.

Pozdr.
                        • veto4 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 03:07
                          somepoint210 napisał:

> Witaj,
                          >
                          > Problem w tym, ze ja go nie zabanowalem:), ale on tego nie przyjmuje do
                          > wiadomosci:) Jestem przeciwnikiem banowania.
                          >
                          > Pozdr.
                          Domyślam się, że nie Ty, ale żywię nafzieję ,że jak będziesz miał ku temu
                          spopnośc to porozmaiwasz zJabburem na ten temat.
                          pozdr.
                          • ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 10:15
                            Banowanie, to tylko jedna z mozliwosci rozwiazania kwestii slanskiej na tym
                            forum, ale skuteczna, bo prawie wiekszosc Slazakow mieszka dzisiaj po za
                            franicami ich HEIMATU.
                            Polacy sie naprawde niczego nie nauczyli, to forum jest tego przykladem!
                            • Gość: Ramon Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 09.10.05, 10:32
                              Czy te banowanie byndzie skuteczne? - mozliwe ze na tym forum, ale sa i inne
                              mozliwosci.
                              Slyszolech dzisiej jedne zdanie kere tukej blank pasuje" Przy wypedzaniu
                              najwiecej traca wypedzajacy". Jedno kej wejzisz wszyndzie tam skond ludzi
                              wywalono jyno biyda i zacofanie zostaje.
                              Niy szol bych tak daleko pedziec, ze Polouki sie niczego niy nauczyli, ale moga
                              podpisac, ze wielkou czynsc uczestnikow polskich tego forum pozostalo w
                              nacjonalistycznym mysleniu XIX wieku.
                              • ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 10:49
                                Ramon, Gorola nie nauczysz kultury, caly czas rozwazajom nie uo tym ze nos
                                zamknom, bo to stoji juz fest, yno kaj nos zamknom! !
                                • myha1 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 10:52
                                  ballest napisała:

> Ramon, Gorola nie nauczysz kultury, caly czas rozwazajom nie uo tym ze nos
                                  > zamknom, bo to stoji juz fest, yno kaj nos zamknom! !

ballest , nie dramatyzuj...kto Cie chce zamknąć i gdzie..?
                                  powiedz tylko a wyjaśnimy :)))
                                  • ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:03
                                    MyHa kazdy moj wontek jest wyciety, wejs se brelle
                                    • myha1 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:05
                                      ballest napisała:

> MyHa kazdy moj wontek jest wyciety, wejs se brelle

bo ciągle powtarzasz to samo
                                      • ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:20
                                        To pokoz mi jeden wontek na FG uo Ghettcie, podej mi link!

Jasne ze powtarzom, muszam, bo je wycinocie !
                                      • rico-chorzow Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:37
                                        myha1 napisała:

> ballest napisała:
                                        >
                                        > > MyHa kazdy moj wontek jest wyciety, wejs se brelle
                                        >
                                        >
                                        > bo ciągle powtarzasz to samo

Słoneczko1 też bolało?,
                                        choć się nie powtarzało?
                                        • Gość: ballest Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan IP: 207.44.180.* 09.10.05, 11:46
                                          Rico, mord tysz idzie wytlumaczyc, przeca Gorole i to umiom!

--

pyrsk

ballest
                                        • myha1 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:50
                                          rico-chorzow napisał:

> >
                                          > Słoneczko1 też bolało?,
                                          > choć się nie powtarzało?

zapytaj jabbura
                                          • rico-chorzow Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 11:53
                                            myha1 napisała:

> rico-chorzow napisał:
                                            >
                                            > > >
                                            > > Słoneczko1 też bolało?,
                                            > > choć się nie powtarzało?

>
                                            >
                                            > zapytaj jabbura
                                            >
                                            Myślałem,że Pani ma lepsze kontakty Jabburem.
                                            • myha1 Re: Bartoszcze,widzę bolało,skoro zostało sksowan 09.10.05, 12:02
                                              rico-chorzow napisał:

>> Myślałem,że Pani ma lepsze kontakty Jabburem.

abuse@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka