myha1 11.10.05, 10:41 ...o której robimy przerwę na kawkę ( lub herbatkę jeśli ktoś od Królowej ) :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betoniarz-zbrodniarz Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 10:52 Jakby co, to ja zawsze chętnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:07 Dzien zaczynam od kawy ...ale ok 12 chetnie zaparze cherbatke ;)) Najgorsze ze czolwiek wygodny jest ;))) w pracy w kuchi zawsze stoi gotowa kawa i...zaprasza A cherbate to czesto zapomne z domu przyniesc .. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:28 tak ;))) do tego obowiazkowo noga na noge .. filizanke trzymam subtelnie czterema palcami a maly palec prawej reki obowiazkowe 45° odchylony od pozostalych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:32 braid napisał: > tak ;))) do tego obowiazkowo noga na noge .. > filizanke trzymam subtelnie czterema palcami > a maly palec prawej reki obowiazkowe 45° odchylony od pozostalych ;) :)))) czy tak mają wszystkie Koziorożce ? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:46 braid napisał: > a da sie pic inaczej??? byś sie zdziwił:)...całą łapa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:52 proponuję herbatę Ulung w cienkich szklankach, na szklanych spodkach z obowiązkową aluminiową łyżeczką w szklance. Zestaw późne lata 60. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:54 betoniarz-zbrodniarz napisał: > proponuję herbatę Ulung w cienkich szklankach, na szklanych spodkach z > obowiązkową aluminiową łyżeczką w szklance. Zestaw późne lata 60. :-) zapomniałes o drobnym szczególe hi hi...uchwyt w postaci misternego koszyczka :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:54 betoniarz-zbrodniarz napisał: > proponuję herbatę Ulung w cienkich szklankach, na szklanych spodkach z > obowiązkową aluminiową łyżeczką w szklance. Zestaw późne lata 60. :-) plus obligatoryjne tluste oczko u gory Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:59 bo dzień wcześniej na obiad był rosół? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwicok Re: Cześć ..pracusie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:46 widze ze tematy rozmow spadly do poziomu z "M jak milosc", kul.. Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:52 MyHa musisz popracować nad techniką ;) co by zlikwidować te czerwone ptoki przy wątkach z Twoją wypowiedzią Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 11.10.05, 11:59 grunt to dobra rada, zapomniałam o tym , ale zrobione :) też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
braid no i po herbacie 11.10.05, 12:49 za chwile jakies zebranie ... tam chyba juz kawe sobie zabiore ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: no i po herbacie 11.10.05, 14:59 Ja właśnie po kawie, dużej, czarnej, słodkiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: cześć pracusie ...:) 12.10.05, 08:21 ...nadmiar pracy jest szkodliwy :)) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: cześć pracusie ...:) 12.10.05, 08:56 Dzień dobry! Kolejny słoneczny dzień - i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: cześć pracusie ...:) 12.10.05, 09:03 myha1 napisała: > ...nadmiar pracy jest szkodliwy :)) > > Miłego dnia ;))) witam przy herbatce .. nadmiar moze i szkodzi ..ale gozej maja pewnie ci co pracy nie maja .. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: cześć pracusie ...:) 13.10.05, 08:48 myślałam , że ja jestem śpiochem, ale są lepsi :))) witam i miłego dnia...jak dobrze że jutro piątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: cześć pracusie ...:) 13.10.05, 09:16 ;)) Witam .. kiedys w jakims teatrze rozrywki byla taka scena W pokoju spia dwie osoby .. naraz jedna sie budzi i czym predzej podbiega do okna .. Za oknem stoi jakis aniol i daje jej 100zl po chwili budzi sie druga ..i nie dostaje juz nic... A jaki byl moral ??? :)))) - Kto rano wstaje ...... Dzis przerwa przy kawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Cześć ..pracusie :))) IP: 150.254.85.* 13.10.05, 09:18 Witam serdecznie, pijac szybko kawe wiem, ze ten dzien jednak bedzie do kitu, choc pogoda jest sliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 13.10.05, 09:21 a u nas na razie pogoda nie określiła się ... widocznie potrzebuje więcej czasu niz My :))))) A co mamy do kawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 13.10.05, 09:24 widzisz Pit ... w Niemcach to by Cie wyslali na kurs "pozytywnego myslenia" oczywiscie udzial w nim musialbys skwitowac podpisem .. A potem to juz ani nie moze byc inaczej jak super ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Cześć ..pracusie :))) IP: 150.254.85.* 13.10.05, 09:29 braid napisał: > widzisz Pit ... w Niemcach to by Cie wyslali na kurs "pozytywnego myslenia" > oczywiscie udzial w nim musialbys skwitowac podpisem .. > A potem to juz ani nie moze byc inaczej jak super ;))) Wiesz Braid, to ja juz wole moj stress. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: Cześć ..pracusie :))) 13.10.05, 09:35 Braid na Ciebie to to bouy darymne pinondze. Niymy to jak Wacht am NEIN! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrmntr Re: Cześć ..pracusie :))) 13.10.05, 09:42 ramon6 napisał: > Braid na Ciebie to to bouy darymne pinondze. > Niymy to jak Wacht am NEIN! niy mo to jak zaczonć miło dziyń ! ze łoficerem do d... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: Cześć ..pracusie :))) 13.10.05, 09:44 xtrmntr napisała: > ramon6 napisał: > > > Braid na Ciebie to to bouy darymne pinondze. > > Niymy to jak Wacht am NEIN! > > niy mo to jak zaczonć miło dziyń ! Pobutka je uo 5:00 > ze łoficerem do d... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 14.10.05, 08:14 do roboty, do roboty... ;))) witam w ten zimny ranek ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 14.10.05, 08:30 witam...przez to wczorajsze nocne publikowanie zdjęć do galerii, dziś nie wiem jak się nazywam :))) Macpor jesteś mi winien duuuużą kawę :))))) a poranek taki szaro bury w dodatku :( Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 14.10.05, 09:25 sss9 napisał: > do roboty, do roboty... ;))) > witam w ten zimny ranek ! :) ;))) witam ... zawsze sie usmiecham jak jest o "takim zimnie mowa" Moj kolega w pracy ma zone ktorej rodzice przyjechali tu przed laty z dalekiej Syberi .. Czesto opowiada jak to jego tesc w taka pogode w podkoszulku chodzi ..i twierdzi ze dla niego to pogoda jak w pelni lata ( Syberyjskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 07:55 ...i od razu mam jedno pytanko...kiedy mi oddadzą jedną cenną godzinę mojego snu :)))))) Chyba w najbliższą sobotę, co?.... nie mogę już sie doczekać . A tak w ogóle to miłego tygodnia, przeżyjmy go jakoś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 09:29 dobre rano ! + 5 st. C. zima idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 09:37 Witam ... co tam, +5°C kiedy w kubeczku goraca kawa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 09:41 musiałem się przejść, niestety... ale teraz też popijam, inkę - masz tam takie coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 09:43 w sklepie tak ( choc sie inaczej nazywa) ale w pracy pije to co zakupi osoba "opiekujaca" sie kacikiem kawowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 09:44 a już myślałem, że Was moderatory zabanowały i założyliście jakieś nowe getto ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 17.10.05, 09:46 stasiek17 napisał: > a już myślałem, że Was moderatory zabanowały i założyliście jakieś nowe getto ; > )) :))) nas ? takich grzecznych chłopców ? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 18.10.05, 08:17 ....w ten ponury dzień , poprawie Wam może troszke nastrój : Murzyn kupił sobie mercedesa, czarnego, z przyciemnianymi szybami. Przyjechał do domu. - Kupiłeś? - Kupiłem. - Jakiego koloru? - Cielistego. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 18.10.05, 08:49 :))) cielisty... witam ! + 5 st. C. brrrrrr.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 19.10.05, 08:31 ...w ten piękny, słoneczny chociaż chłodny ranek :) Budzić się śpiochy !!...kawa nie pomogła ? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 19.10.05, 08:57 sss9 napisał: > +1 st.C. (!!!) > dzień dobry... ;) jesteś meteorologiem ? na Syberii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 19.10.05, 10:41 ...czy Wy naprawdę zapadliście w sen zimowy ? Za wcześnie , wszak jesień jeszcze trwa..w dodatku Złota Polska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 19.10.05, 11:32 +1st.C. - tyle pokazywał mój zewnętrzny termometr o 8 rano... :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 20.10.05, 08:32 ...a już myślałam , że zawsze ja pierwsza :))) dzieńdoberek !! Pogoda śliczna , chociaż troszke chłodno z rana ...w sam raz na spacer :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 21.10.05, 07:50 ...jaką kawę Wam podać na przebudzenie :)))))))) co mi szkodzi ..i tak robię dla siebie . ...wczoraj pisałam , że pogoda w sam raz na spacer ...no a dziś ,to najfajniejszy dzień tygodnia . Uwielbiam piątek...miłego wypoczynku wekendowego ...warto skorzystać z ostatnich dni pięknej Złotej Polskiej Jesieni. A jak już będziecie na tym spacerze to nie zapomnijcie sprawdzić , czy lokale wyborcze zostały na miejscu..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Cześć ..pracusie :))) 21.10.05, 07:57 Wam to dobrze, kawusia, herbatka, a ja dopiero ide spac:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 21.10.05, 08:10 somepoint210 napisał: > Wam to dobrze, kawusia, herbatka, a ja dopiero ide spac:) dobrej nocy wobec tego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 21.10.05, 08:13 allo, allo ! Dzin Dybry i Dobryjnoc ! ;) + 7st.C. !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 21.10.05, 08:19 sss9 napisał: > allo, allo ! Dzin Dybry i Dobryjnoc ! ;) > + 7st.C. !!! :) hej!! no gdzie Ty masz ten termometr powieszony??? wcale nie czuje sie takiej niskiej temperatury...:))) Jestem dziś smarkata , to może jest mi cieplej... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 21.10.05, 08:22 strona płn. lekko oświetlona wschodzącym słońcem. kawa rozgrzewa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ... :))) 22.10.05, 10:16 witajcie, witajcie! Kto umie i ma czym ...to ostatni moment na zrobienie zdjęcia do konkursu w galerii:))) Meg , jest nieubłagana , zapowiedziała do 16...moje targi nie przyniosły (jak na razie) rezultatu :)) Miłego dnia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Cześć ... :))) 22.10.05, 10:19 moderator musi być stanowczy, Myha - czy nie zadużo tych czerwonych haczyków ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 23.10.05, 16:55 aby tradycji stało się zadość, dzin dybry ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 24.10.05, 08:06 .....trochę o Was zapomniałam :)) Ale tak mnie wczoraj bolała głowa, że ....jeszcze dziś chodzę na zwolnionych obrotach:( Ale pogoda za to się klaruje ...no to miłego tygodnia . Miło tu u Nas , pra ? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 24.10.05, 08:29 sss9 napisał: > Dzień Dobry, +10st.C. :) a może Ty jesteś jednym z braci K.....zawsze doskonale przygotowany z meteorologii :))))) witaj, ale faktycznie przyjemna temperatuta . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 25.10.05, 09:57 :))) +16st.C - i będzie więcej. :) już dwie kawy wlałem w siebie. za dużo, za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 25.10.05, 10:10 nooo ...witam i ja . Podoba mi się taka jesień , chwilo trwaj ...jak najdłużej:))) SSS zdradź tą tajemnicę , masz specjalne układy z braćmi K......od pogody ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 25.10.05, 10:24 nieee... a oni są meteorologami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 25.10.05, 10:40 ah! złapałem - Krety... :))) ale tylko jeden z nich "robi" w pogodzie (?). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 25.10.05, 10:42 sss9 napisał: > ah! złapałem - Krety... :))) > ale tylko jeden z nich "robi" w pogodzie (?). ;) :)))))))))))))))))))) nareszcie , ....a drugi chyba robi pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 26.10.05, 07:44 pochmurno...ale ciepło , witam Was też cieplutko wobec tego . A temperaturę poda nasz meteorolog :)) Stasiek , czy są grzyby w naszych lasach :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Cześć ..pracusie :))) 26.10.05, 08:12 Są, wczoraj przywieźliśmy dwa pełne kosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 26.10.05, 09:03 No to i ja witam przy kawie ;) Dwa kosze??? wow ..to jest potem troche roboty zeby to "obrobic" wszystko ;)) Co robisz z taka iloscia??? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 26.10.05, 09:05 allo, allo! dzin dybry, już +16st.C i rośnie - będzie upał... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 27.10.05, 08:20 ..pobudka ! nawet nie wiemy ile gradusów za oknem :) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 28.10.05, 08:33 ..zapowiada Nam się piękny dzień...no i chyba cały wekend ma upłynąć pod znakiem ładnej pogody . Wprawdzie to taki specyficzny wekend ale...przyda się czasem chwila refleksji i zadumy nad sensem istnienia . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 28.10.05, 09:00 +7st.C ale słonecznie. no to dziś będę kontemplować forum... ;))) eeee... pewnie nie wytrzymam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 28.10.05, 09:04 sss9 napisał: > +7st.C ale słonecznie. > no to dziś będę kontemplować forum... ;))) > eeee... > pewnie nie wytrzymam... :) witaj, nie kontemplować , ale pisać ..:)) ...a ja mam dziś tyle pracy przed wolnymi dniami ....że ani kontemplować nie mogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 31.10.05, 08:51 sss9 napisał: > :))) już nie wytrzymałem... dla Tych co pracuja i dla całej reszty ...pogodnego dnia :) Myślę, że nasz "krecik" poda nam i dziś temeraturę . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 31.10.05, 09:25 ;))) +5st.C, ale wcześniej był przymrozek co widać jeszcze na zaszronionych samochodach. zima idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 02.11.05, 08:27 Hallo, czy wiecie , że tylko trzy dni i znowu mamy wolne ?....to lubię :))) ...tym bardziej to optymistyczne , że pogoda też ma jeszcze utrzymać się jak dotychczas . Ale o pogodzie opowie Nam Nasz " krecik" :))) No to miłego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 02.11.05, 09:02 dobry, dobry... rześko, ale ładnie +6st.C Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 02.11.05, 09:14 ;)) witam ...moze bedziesz podawal pogode bardziej "profesjonalnie " ;)) hehe Czasem w coniektorych prognozach prezenter rozroznia miedzy temperatura rzeczywista a odczuwana .. Czyli ... mamy dzis +6°C odczuwane jako +2°C ;)))) Byl tez podobny kawal rysunkowy ... faceta budzi radio-budzik ..prezenter mowi: .. - godzina 7:00 - odczuwana 5:30 ................................ ;))) ja mam tak czesto Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 02.11.05, 09:58 holender... daj parę razy info o temperaturze i już jesteś "meteorologiem"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 02.11.05, 10:01 sss9 napisał: > holender... daj parę razy info o temperaturze i już jesteś "meteorologiem"... ; :))))))) tak pięknie Cię nazwałam "krecik"..:) to już może rób za tego meteo ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 04.11.05, 07:53 Witam ... czy Wy tez tak macie ze najwiecej pracy zbiera sie na pitatek??? Ale za to kawa byla dobra ;))) Noo a jak tam temperatury? ( wlasciwe i odczuwane?) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 04.11.05, 08:04 :))) +5 st.C na termometrze, ok. 0 st.C odcz. ale rośnie słonko i będzie cieplej. jakoś strasznie ciężko było dziś wstać... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 04.11.05, 08:13 No witajcie ....piątek to mój ulubiony dzień tygodnia . I nawet nadmiar pracy czasem ,nie jest w stanie tego zmienić :)))) A pogoda zapowiada się cudnie ...miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 05.11.05, 10:00 Fajny dzionek...można coś zrobić dla kondycji i zdrowia , np. spacer , bieganie czy jazda na rowerze ...lub troszeczke wysiłku fizycznego w ogrodzie :)))) Pogoda jeszcze jak najbardziej do tego odpowiednia .. Miłego wypoczynku . Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 07.11.05, 08:01 noooo ,kawkę i ploteczki zakończyć czas....i do pracy :))) A ,że to tylko 4 dni i znwou wolne , to tym bardziej życzę miłego krótkiego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 07.11.05, 08:18 ??? Macie tam cztero dniowy tydzien pracy??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 07.11.05, 08:36 braid napisał: > ??? Macie tam cztero dniowy tydzien pracy??? ;))) :))))) popatrz ,jak nam się poprawiło ...he he he po prostu ....lubimy świętować :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 07.11.05, 09:49 brrrr... też mi dzień dobry... na szczęście 11 listopada zbliża się... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Cześć ..pracusie :))) 07.11.05, 10:02 sss9 napisał: > brrrr... też mi dzień dobry... > na szczęście 11 listopada zbliża się... ;) > > > Noo goraco to maja dzis zato na przedmiesciach Paryza i innych miast we Francji Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 07.11.05, 10:07 mają gorąco na własne życzenie... ciekawe kiedy spacyfikują tę bandę oprychów ? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 08.11.05, 08:36 dżdżysta, mokra i chłodna zrobiła się nam jesień... i jakoś tak wcześnie ciemnieje... nadchodzi stan depresji... zimowej. ale co tam ! dzień doberek ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Cześć ..pracusie :))) 08.11.05, 08:44 nie przesadzaj ...nie ma tak źle jeszcze:)) Dzień dobry...czy Wam się też dziś nie chce pracować ? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Cześć ..pracusie :))) 08.11.05, 08:50 :))) dziś ? a kiedy się chciało... ;))) czy nie czas na "nową" setkę ? Odpowiedz Link Zgłoś