Dodaj do ulubionych

Gdzie jest MyHa?

04.01.06, 19:25
Ukrywa sie? Spsocila cos i teraz jej wstyd? Maz powiedzial dosyc? Sprawa jest
chyba powazna...
Obserwuj wątek
    • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 19:50
      Hmmm,powazniejsza niz myslisz...
      • sss9 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 19:56
        jeździ na saneczkach ?
      • stasiek17 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 19:56
        też coś słyszałem, ale nie upoważniła mnie ... ;)
        • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 20:01
          Mnie tez nie,wiec cierpliwie czekam....
          • stasiek17 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 20:09
            a mówili w TV, że wiosna dopiero za trzy miesiące ....
            • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 20:10
              Wiesz,Stasiu,niektore ptaszki zapomnialy do cieplych krajow odleciec...
              • stasiek17 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 20:12
                aaaaa, to taki ptaszek ...
                • somepoint210 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 20:16
                  O choroba, to niechcacy trafilem w powazna sprawe:)
                  • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 20:25
                    Wiesz,czasami tak czlowiek niechcacy wdepnie ;-)
                    • myha1 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 21:11
                      a cóż Wy tu sobie na mnie używacie ?
                      :)))))
                      stęskniliście siem czy co?
                      • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 21:14
                        No,o dosc przyzwoitej porze wrocilas.Byle gorzej nie bylo....
                        • myha1 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 21:20
                          aka10 napisała:

> No,o dosc przyzwoitej porze wrocilas.Byle gorzej nie bylo....

:)))))
                          jestem w końcu przyzwoitą panienką ...abo?
                          • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 21:24
                            Musze Cie wierzyc na slowo,innego wyjscia nie mam.
                            • black.ok Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 21:44
                              A ja wierzę, bo ufam:) znaczy się tylko tym co zasłużyli.
                              • myha1 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 21:50
                                black.ok napisał:

> A ja wierzę, bo ufam:) znaczy się tylko tym co zasłużyli.

:)))
                                w Tobie cała nadzieja...a niektórzy wątpią ...?
                                • black.ok Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 22:02
                                  Wątpią tylko ci słabego ducha, bowiem błogosławieni są ci co nie widzieli a
                                  uwierzyli.
                                  • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 22:40
                                    Ci,co widzieli sie nie wypowiadaja.Hmmm... A ja,znaczy,blogoslawiona
                                    jestem.Niech i tak bedzie.Spijcie dobrze!
                                    • black.ok Re: Gdzie jest MyHa? 04.01.06, 22:47
                                      yes, yes, yes, Aka, dlatego tu jestem, aby życzyć Wam spokojnego snu, a Tobie w
                                      szczególności.

noooo, nie zrozumcie mnie źle, nie mam zamiaru nikogo wyręczać:)
                                      • myha1 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 09:26
                                        i życzę Wam wszystkim "zatroskanym" moja skromna osoba ...miłego dnia :)))))

Skoro Wam mnie brakuje ...to nie pozostaje mi nic innegio jak obiecać , że
                                        będę częściej z Wami :))))
                                        • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 09:27
                                          no, tylko niech to nie będą cacanki... :)
                                          • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 11:25
                                            Mam nadzieje,ze to Twoje postanowienie na 2006...Pozdrawiam w prawie poludnie.
                                            • somepoint210 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 16:32
                                              MyHa jak nic siem "obarzila":)
                                              Abo...biorac pod uwage znikniecie w tym samym czasie Annak na forum
                                              prowincjonalnym mozna dojsc do wniosku, ze...to jedna i ta sama osoba:)
                                              • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 16:34
                                                somepoint210 napisał:

> MyHa jak nic siem "obarzila":)
                                                > Abo...biorac pod uwage znikniecie w tym samym czasie Annak na forum
                                                > prowincjonalnym mozna dojsc do wniosku, ze...to jedna i ta sama osoba:)

pojawienie się tego samego dnia też daje do myślenia... ;)
                                                • somepoint210 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 16:39
                                                  Rany Boskie, to mamy we wladzach agenta wplywu:) Philby wysiada:)
                                                  Co teraz? Musimy powolac sztab kryzysowy?
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 16:41
                                                    zacznijmy od setki i sledzika.
                                                  • somepoint210 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 16:44
                                                    I to rozwiaze problem obcej agentury? Trzeba dzialac, poki nie jest za pozno.
                                                    Proponuje, by MyHa zlozyla przysiege wiernosci, a wczesniej zlozyla samokrytyke.
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 17:20
                                                    Niniejszym oglaszam stan wyjatkowy.
                                                  • somepoint210 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 17:37
                                                    Tak, MyHa do obozu internowania!
                                                    Ukonstytulowala sie FROG (Forumowa Rada Ocalenia Gliwic). Kto na czele?
                                                    Proponuje Sss9.
                                                  • myha1 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 17:55
                                                    somepoint210 napisał:

> Tak, MyHa do obozu internowania!
                                                    > Ukonstytulowala sie FROG (Forumowa Rada Ocalenia Gliwic). Kto na czele?
                                                    > Proponuje Sss9.

a tu Was mam!!!
                                                    Ledwo człowiek zniknie na chwilę a Wy zaraz spiskujecie za plecami???
                                                    ...ładnie to tak?

samokrytyki nie złożę ....bo i winna siem nie czuję :)))

a przysięge na wierność to i owszem!!!

Byłam i jestem z Wami...pomimo tego co niektórzy tu nawypisywali..albo czego
                                                    nie mieli odwagi jeszcze napisać :)))))

pojawiłam siem jak widzę w sam porę ....lincz wisi już dosłownie na włosku...

i nikt mnie wziął w obrone ?? ;(
                                                  • somepoint210 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:18
                                                    Zaraz sprawdze, czy Anna siem na forum prowicjonalnym wpisala w tym
                                                    momencie.....no prosze, post z 18:10:) I jak tu nie wierzyc w teorie
                                                    spiskowa:)))
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:35
                                                    to ja ponawiam: setka i śledzik. :)
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:45
                                                    Wodki nie pijam.Masz jakies dobre czerwone wino?
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:53
                                                    ba! ale słodkie Cointreau każdemu poprawi humor. :)
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:55
                                                    Niech bedzie,ale wobec tego i o kawe poprosze:-)
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:57
                                                    espresso lavazza raz ! :)
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 18:57
                                                    Trafiles w sedno.Pilnuj,zeby crema byla;-)
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:04
                                                    a może delikatny opłatek lodów waniliowych ?
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:04
                                                    Z prawdziwa wanilia?
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:05
                                                    tartą na oczach...
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:06
                                                    oooo,to jasne,ze tak....
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:07
                                                    Pannacotta tez moze byc,jak juz sie z ta wanilia bedziesz bawil...
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:11
                                                    tak więc, cointreau, espresso i opłatek lodowy z wanilią.
                                                    ja niestety, muszę się oddalić... bon appetit ! :)
                                                  • myha1 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:43
                                                    sss9 napisał:

> tak więc, cointreau, espresso i opłatek lodowy z wanilią.
                                                    > ja niestety, muszę się oddalić... bon appetit ! :)

:)))

no tak...i oddalił sie....a kawa dla podobno "ulubionej" moderatorki to
                                                    gdzie ? ;(
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:45
                                                    A zamowilas?Hmmm...?
                                                  • myha1 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:48
                                                    aka10 napisała:

> A zamowilas?Hmmm...?

...nie zdążyłam...bawiliście sie bez MyHy ;(
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:56
                                                    To gdzie bylas,jak Cie nie bylo?Chyba nie w pracy do tej pory!
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 19:57
                                                    oczywiście, że dla myhy też gorące espresso. obok stawiam jeszcze kieliszek
                                                    cointreau (niech nasiąka) i opłatek lodowy ze świeżą wanilią. :)

a my z somepointem po setce i śledziku. ;)
                                                  • aka10 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 20:00
                                                    Znaczy sie,ze u Ciebie w domu mamy siedziec przy tych trunkach?Wobec tego,to ja
                                                    adresu nie znam;-)
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 20:04
                                                    adres jest top secret, ale już powinien do waszych drzwi pukać (dwa razy) goniec.
                                                    ;)
                                                  • myha1 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 20:22
                                                    sss9 napisał:

> adres jest top secret, ale już powinien do waszych drzwi pukać (dwa razy)
                                                    gonie
                                                    > c.
                                                    > ;)

no to my z Aką trzymamy Cię za słowo...tak łatwo nam się nie wymiksujesz :))
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 20:40
                                                    hmm... jeśli goniec nie trafi, to obiecuję powtórkę. wiosną-latem ? :)
                                                  • myha1 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 20:47
                                                    sss9 napisał:

> hmm... jeśli goniec nie trafi, to obiecuję powtórkę. wiosną-latem ? :)

coś się nam próbujesz wykręcić....ładnie to tak?
                                                  • sss9 Re: hallo...tu jestem :))) 05.01.06, 21:05
                                                    a co ? nie dotarł ? holender... te zaspy !
    • sss9 Re: Gdzie jest MyHa? 05.01.06, 21:09
      poza tym, pizuo 120.000 a wy nic ? niy fajrujecie ? :))))
      • myha1 Re: Gdzie jest MyHa? 05.01.06, 21:11
        sss9 napisał:

> poza tym, pizuo 120.000 a wy nic ? niy fajrujecie ? :))))

oczywiście 120 tysiecznikiem jestes Ty?:)
        • sss9 Re: Gdzie jest MyHa? 05.01.06, 21:14
          raczej Aka. :)
          • aka10 Re: Gdzie jest MyHa? 05.01.06, 21:53
            No,to przyjmuje gratulacje i szampana otwieram!Hmmm,ale Wy przeciez jutro do
            pracy...
      • betoniarz-zbrodniarz Re: Gdzie jest MyHa? 05.01.06, 22:06
        pizuo 120 tauzenów? Aaaaa no ja... no to jak to leciauo? Aha - ale fajnie ze my
        som tukej cuzamen, pozrdowiom wos i uzas bydzie dali!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka