Dodaj do ulubionych

Pyskowice -podajcie dane tych dupków

IP: *.pik / 213.216.86.* 06.02.03, 23:14
głośno na necie ,te świnie już są skończone,aludzie niech wiedzą co to za
typy i rodzinki,i gdzie mieszkają.dla nich to będzie też kara.
Obserwuj wątek
    • polski-husarz Re: Pyskowice -podajcie dane tych dupków 06.02.03, 23:46
      Gość portalu: tata napisał(a):

> głośno na necie ,te świnie już są skończone,aludzie niech wiedzą co to za
      > typy i rodzinki,i gdzie mieszkają.dla nich to będzie też kara.
      Nie dasz rady! Do poki do puty nie dadza w Polsce pozwolenia na urzycie broni
      palnej to bedzie rozboj w bialy dzien!
      • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 06.02.03, 23:52
        Wybacz ,że w tym wątku ,ale chyba nietrudno rozszyfrować fana_
        arnolda .Myślę ,że wiesz kto to jest .
        • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 00:04
          Gość portalu: katowiczanka napisał(a):

> Wybacz ,że w tym wątku ,ale chyba nietrudno rozszyfrować fana_
          > arnolda .Myślę ,że wiesz kto to jest .
          Wybacz damo dworu! Nie mam pojecia! Zreszta nie bede w to wnikal! Bo to nie ma
          sensu! Mam to w ogrodku.
          • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 07.02.03, 00:20
            polski-husarz napisał:

> Gość portalu: katowiczanka napisał(a):
            >
            > > Wybacz ,że w tym wątku ,ale chyba nietrudno rozszyfrować fana_
            > > arnolda .Myślę ,że wiesz kto to jest .
            > Wybacz damo dworu! Nie mam pojecia! Zreszta nie bede w to wnikal! Bo to nie
            ma
            > sensu! Mam to w ogrodku.

Dlaczego mi zadałeś pytanie na katowickim forum ,tam mnie nie ma .Tu Ci
            odpowiem ,że tak
            • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 07.02.03, 00:52
              Szkoda ,że się nie odzywasz ,bo chciałam Ci pogratulować ,tego ,że tak fajnie
              się zamaskowałeś .Trzeba się było nie przyznać . I chciałabym Ci jeszcze
              powiedzieć,że Karlik dał Ci jeden punkt ,a u mnie masz dziesięć punktów.
              • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 00:54

> Szkoda ,że się nie odzywasz ,bo chciałam Ci pogratulować ,tego ,że tak
                fajnie
                > się zamaskowałeś .Trzeba się było nie przyznać . I chciałabym Ci jeszcze
                > powiedzieć,że Karlik dał Ci jeden punkt ,a u mnie masz dziesięć punktów.
                Nie,nie to nie maskarada! To rzeczywistosc!
              • willi2 Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 01:12

> Szkoda ,że się nie odzywasz ,bo chciałam Ci pogratulować ,tego ,że tak fajnie
                > się zamaskowałeś .Trzeba się było nie przyznać . I chciałabym Ci jeszcze
                > powiedzieć,że Karlik dał Ci jeden punkt ,a u mnie masz dziesięć punktów.

Czyli wygral notes z kalkólatorem ma sie rozumiec ?
            • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 00:52
              Damo! To przeciez nie ma znaczenia?! Znaczenie ma to co te debile z Nas chca
              zrobic! Aaaa... dosyc tych podkopow, ja ide na calosc!
              • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 07.02.03, 00:57
                polski-husarz napisał:

> Damo! To przeciez nie ma znaczenia?! Znaczenie ma to co te debile z Nas chca
                > zrobic! Aaaa... dosyc tych podkopow, ja ide na calosc!

Nasze odpowiedzi się minęły , widocznie nadajemy na tej samej fali .
                Popieram Twój zamysł ,szczerość jest najważniejsza , najgorsze jest
                zakłamanie .
                • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 01:01

> polski-husarz napisał:
                  >
                  > > Damo! To przeciez nie ma znaczenia?! Znaczenie ma to co te debile z Nas ch
                  > ca
                  > > zrobic! Aaaa... dosyc tych podkopow, ja ide na calosc!
                  >
                  > Nasze odpowiedzi się minęły , widocznie nadajemy na tej samej fali .
                  > Popieram Twój zamysł ,szczerość jest najważniejsza , najgorsze jest
                  > zakłamanie .
                  Ja jestem zaklamany...? Wybacz, ze bierzesz mnie za kogos innego! Nie bede sie
                  tlumaczyl!!!!!!!
                  Slask zawsze nalezy do Polski!!!!!
                  • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 07.02.03, 01:08
                    Nie biorę Cię za kogoś innego .Napisałam ,że popieram Twój zamysł ,że chcesz
                    iść na całość .To zdanie ,że najważniejsza jest szczerość ,a nie zakłamanie to
                    nie tyczy się Ciebie .Przecież miałam dużo czasu ,aby przekonać się o Twym
                    prawym charakterze .
                    • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 01:13
                      Aaa... Gosc Arnold? co...? Co myslisz o tym panu? Tylko pisz serio, bo nie
                      ukrywam, ze jestem zazdrosny....
                      • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 07.02.03, 01:22
                        polski-husarz napisał:

> Aaa... Gosc Arnold? co...? Co myslisz o tym panu? Tylko pisz serio, bo nie
                        > ukrywam, ze jestem zazdrosny....

Proszę Cię nie rozmawiajmy o nieobecnych ,Arnold mnie nic nie obchodzi .Ale
                        tu podsłuchuje nas jego fan i wysyła link na forum katowickie .
                        • willi2 Re: Do polskiego kuharza 07.02.03, 01:32
                          Od samego poczatku podejzewalem ,ze dzialacie we wzmowie (jesien 2002).
                          Takze wykryta zostala wasza "dziupla" niezle miejsce = Gleiwitz.
                          Robcie se dalej punkty
                          Konitwa = 11 pkt.
                          Katowiczanka = 0 pkt
                          Do boju Polsko !!!!

• polski-husarz Re: Do polskiego kuharza 07.02.03, 01:36
                            willi2 napisał:

> Od samego poczatku podejzewalem ,ze dzialacie we wzmowie (jesien 2002).
                            > Takze wykryta zostala wasza "dziupla" niezle miejsce = Gleiwitz.
                            > Robcie se dalej punkty
                            > Konitwa = 11 pkt.
                            > Katowiczanka = 0 pkt
                            > Do boju Polsko !!!!
                            >
                            >
                            Haaaaaaaaaaa!!!!!!! Do boju Willi2 idz do lekarza! Haaaaaaaaaaaa
                        • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 01:35

> polski-husarz napisał:
                          >
                          > > Aaa... Gosc Arnold? co...? Co myslisz o tym panu? Tylko pisz serio, bo nie
                          >
                          > > ukrywam, ze jestem zazdrosny....
                          >
                          > Proszę Cię nie rozmawiajmy o nieobecnych ,Arnold mnie nic nie obchodzi .Ale
                          > tu podsłuchuje nas jego fan i wysyła link na forum katowickie .
                          Nie, nie, nie...., nic nie podsluchalem, to wyszlo samo! On niby Cie nie
                          lubi..., ale pod nieobecnosc pewnych swer by Cie pewnie zaprosil na kawe do
                          kawiarni...
                          • Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 07.02.03, 01:45
                            polski-husarz napisał:

> Gość portalu: katowiczanka napisał(a):
                            >
                            > > polski-husarz napisał:
                            > >
                            > > > Aaa... Gosc Arnold? co...? Co myslisz o tym panu? Tylko pisz serio, b
                            > o nie
                            > >
                            > > > ukrywam, ze jestem zazdrosny....
                            > >
                            > > Proszę Cię nie rozmawiajmy o nieobecnych ,Arnold mnie nic nie obchodzi .A
                            > le
                            > > tu podsłuchuje nas jego fan i wysyła link na forum katowickie .
                            > Nie, nie, nie...., nic nie podsluchalem, to wyszlo samo! On niby Cie nie
                            > lubi..., ale pod nieobecnosc pewnych swer by Cie pewnie zaprosil na kawe do
                            > kawiarni...

Jest już późno i może coś uszło mojej uwadze ,ale nie bardzo rozumiem o co Ci
                            teraz chodzi .Willi_fan on nas podsłuchuje i bawi się naszą rozmową na
                            katowickim forum .
                            • polski-husarz Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 01:51

> Jest już późno i może coś uszło mojej uwadze ,ale nie bardzo rozumiem o co
                              Ci
                              > teraz chodzi .Willi_fan on nas podsłuchuje i bawi się naszą rozmową na
                              > katowickim forum .
                              Willi2 to dupek (przepraszam!)
                              Niech sie bawi, moze mi skoczyc..., On juz wie gdzie! A jak podskoczy za
                              wysoko to dostanie takie joby, ze mu wyjda bokiem!
                              • willi2 Re: Do polskiego husarza 07.02.03, 01:57

Zawsze mozesz skoczyc po ziomkow na forum warszawa
                                Pyrsk !!
                                • Gość: realizm Wasza dyskusja jest tak jalowa... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 11:44
                                  ...jak praca Policji w Polsce
          • Gość: tata Re: Do polskiego husarza IP: 213.216.86.* 07.02.03, 13:49
            z tych ,,inteligentnych wywodów''na tym forum jest jasne że polski husarz ma
            jakąś katowiczankę w ogródku,ta dama dworu szuka rycerza z zakutym łbem i że
            razem wsiądą na kucyka i odjadą za granicę do sosnowca.pozdrawiam i życzę
            pracy bo tego wam brakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka