Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 00:57 "przedmiotowa organizacje ruchu wprowadzic." berezowski.ovh.org/otrzymane/tref1A.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala z Wyszynskieg Oni- ZF i spółka, za nasze pieniadze nam szkodzą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 08:03 Ludzie do dzieła. Trzeba nam jak w 56' w Poznaniu czy później w stoczni Gdańskiej, samym zaprowadzić porządek. To co się u nas w Gliwicach dzieje to nawet nie psudodemokracja a demoNkracja, od słowa demon. A co to jest: www.berezowski.neostrada.pl/otrzymane/wojewoda1.jpg albo to: www.um.gliwice.pl/pub/msi/MSI_45_2005.pdf berezowski.ovh.org/listy/A4-1.jpg berezowski.ovh.org/listy/A4-2.pdf To jest zwykłae mydlenie oczu ludziom. Ja się temu dokładnie przyglądam, i powiem że gdybym sama nie dotykała tego draństwa, nigdy bym w to nie uwierzyła. Jak opowiadam gdzieś poza Gliwicami, że takie cyrki mają miejsce w Gliwicach, to mi nikt nie chce uwierzyć, i powiadają że zaczerpnęłam wiedzy z Białorusi od Łukaszenki, albo z Kuby czy Chin. Za Chiny nie chca uwierzyć że Tusk nie wypierniczy tego szkodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 ala szkodnik 11.04.08, 14:49 > Ludzie do dzieła. Trzeba nam jak w 56' w Poznaniu czy później w stoczni Gdański > ej, samym zaprowadzić porządek. Ciekawe, skąd weźmiesz do protestu wielkoprzemysłową klasę robotniczą? > To co się u nas w Gliwicach dzieje to nawet nie psudodemokracja a demoNkracja, > od słowa demon. Przymierzasz siędo występu w jakimś kabarecie? > A co to jest: www.berezowski.neostrada.pl/otrzymane/wojewoda1.jpg Kolejny spamujący troll? > To jest zwykłae mydlenie oczu ludziom. Zwykli urzędnicy stosują zwykłe metody? Chcesz coś dodać? > Jak opowiadam gdzieś poza Gliwicami, że takie cyrki mają miejsce w Gliwicach, t > o mi nikt nie chce uwierzyć Nie wymyślaj cyrków, to zaczną Ci wierzyć. > powiadają że zaczerpnęłam wiedzy z Białorusi od > Łukaszenki Masz zupeLną rację. Też bym to tak ujął. > Za Chiny nie chca uwierzyć że Tusk nie wypie > rniczy tego szkodnika Powinien zacząć od takiego szkodnika, jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc do boju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:55 Pozostaje mi tylko zagrzewać was do boju - dzielni orędownicy demokracji w wydaniu podwórkowym. Ruszajcie na Urząd Miasta, obalcie potwora, hej szable w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp15 Re: do boju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 12:42 Gość portalu: gośc napisał(a): > Pozostaje mi tylko zagrzewać was do boju - dzielni orędownicy demokracji w > wydaniu podwórkowym. > Ruszajcie na Urząd Miasta, obalcie potwora, hej szable w dłoń! Swoje zagrzewanie sobie możesz odpuścić, odkładając siły na schładzanie, jak Balcerowicz na schładzanie gospodarki. Takiego rozpędu nabralim, więc może być powtórka, a przynajmniej być powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 "nowy" kłamca 11.04.08, 14:45 > "przedmiotowa organizacje ruchu wprowadzic." > berezowski.ovh.org/otrzymane/tref1A.jpg Po kiego licha wygrzebujesz starocie, o których już tu dyskutowano? Spamu tutaj nie potrzeba trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j/w Re: "nowy" kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 15:26 > > Po kiego licha wygrzebujesz starocie, o których już tu dyskutowano? > Spamu tutaj nie potrzeba trollu. permanentnie konkretnie gdzie, hę? Odpowiedz Link Zgłoś