Dodaj do ulubionych

Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:37
Prześledziłam cały internetowy serwis UM Gliwice, i ani słowa nie znalazłam na temat tego konsumenta moich podatków, o jego wykształceniu rodzinie oświadczeniu majątkowym itd itp etc.
Dlatego zwracam się do posiadających tę wiedzę, o podanie jej do publicznej wiadomości, ponieważ jest podejrzenie graniczące z pewnością;
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91112976
że osoba ta uległa schorzeniu o randze co najmniej "ptasiej grypy"!
Obserwuj wątek
    • st-ach Re: Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski? 09.02.09, 22:44
      co jest co!
    • Gość: kibic Re: Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski? IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.09, 23:54
      basiora napisał(a):

> Prześledziłam cały internetowy serwis UM Gliwice, i ani słowa nie znalazłam na
      > temat tego konsumenta moich podatków, o jego wykształceniu rodzinie oświadczeni
      > u majątkowym itd itp etc.
      > Dlatego zwracam się do posiadających tę wiedzę, o podanie jej do publicznej wia
      > domości, ponieważ jest podejrzenie graniczące z pewnością;
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91112976
      > że osoba ta uległa schorzeniu o randze co najmniej "ptasiej grypy"!

Może spróbujesz jeszcze tutaj ale uprzedzam, ze schorzenie, ktore zasugerowałeś jest w 'poważnym stadium'. No ale spróbuj, do odważnych świat należy;-) :
      pl-pl.facebook.com/people/Marek-Jarzebowski/1298626484
    • pr51 basiora jest chora ... umysowo 10.02.09, 09:25
      > Dlatego zwracam się do posiadających tę wiedzę, o podanie jej do
      publicznej wia

Zalecam pilnie wizytę u psychiatry. Może pomoże i zajmiesz się czymś
      pożytecznym.
      • Gość: basiora Re: basiora jest chora ... umysowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:52
        >
        > Zalecam pilnie wizytę u psychiatry. Może pomoże i zajmiesz się czymś
        > pożytecznym.
        >

studiowanie wiedzy o tym Panu jest moim pragnieniem.
        o prezydencie coś tam jest wiadomo, o byle bezradnym też, a usta magistratu na swój temat milczą jak by je zamknięto na kłódkę.
        on też żyje za nasze grosiwo, więc należy jego dane upublicznić, i podać ile moich groszy idzie na alimenty dla tego cygana?
        • pr51 Re: basiora jest chora ... umysowo 10.02.09, 20:15
          > on też żyje za nasze grosiwo, więc należy jego dane upublicznić, i
          podać ile mo
          > ich groszy idzie na alimenty dla tego cygana?

Masz duże pole do posisu. Za twoje pieniądze żyje tabun lekarzy,
          policjantów, smieciarzy, kierowców i motorniczych. Zapewne płacisz
          też sprzedawcom w sklepach, krawcowej, szewcowi, mechanikowi,
          hydraulikowi, tynkarzowi i komu tam jeszcze według potrzeb. Masz
          prawo byc chora umysłowo i włazić całemu miastu ze swoimi butami do
          ich domów. Współczuję potrzeby zdobywania tak specyficznej wiedzy.

Dawniej, to taka wścibska baba stała w oknie podparta łokciami o
          parapet i patrzyła, kto z czym do kogo, a teraz ma Internet i musi
          się rozpierać łokciami o ramy ekranu, puszczając filuternie głupawe
          teksty w stylu:
          > studiowanie wiedzy o tym Panu jest moim pragnieniem

Widocznie masz nadmiar czasu, żeby zajmować się takimi pierdołami.
          • Gość: basiora Nie wybieraj za mnie spektrum które mnie interesi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:52
            Za twoje pieniądze żyje tabun lekarzy,
            > policjantów, smieciarzy, kierowców i motorniczych. Zapewne płacisz
            > też sprzedawcom w sklepach, krawcowej, szewcowi, mechanikowi,
            > hydraulikowi, tynkarzowi i komu tam jeszcze według potrzeb. Masz
            > prawo byc chora umysłowo i włazić całemu miastu ze swoimi butami do
            > ich domów. Współczuję potrzeby zdobywania tak specyficznej wiedzy.

bez frazeologii stary, że nie kto inny- tylko akurat ty, komuś z nas w czymkolwiek współczujesz.
            daruj sobie te dyrdymały które puszczasz jak bąka albo latawca:))
            • pr51 Re: Nie wybieraj za mnie spektrum które mnie inte 12.02.09, 22:17
              > bez frazeologii stary, że nie kto inny- tylko akurat ty, komuś z
              nas w czymkolw
              > iek współczujesz

Oszołomomom wyłącznie współczuję ... braku poziomu.
    • Gość: kibic Re: Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 21:52
      basiora napisał(a):

studiowanie wiedzy o tym Panu jest moim pragnieniem.
      o prezydencie coś tam jest wiadomo, o byle bezradnym też, a usta magistratu na swój temat milczą jak by je zamknięto na kłódkę.

Na pewno jest osobą publiczną , i dlatego masz prawo do pełnej wiedzy o nim. Spróbuj jeszcze raz na stronach UM. A może redaktorek zrobi kolejny program 'zadaj pytanie' w itv, właśnie z nim?

Tym agresywnym trollem na FG sie nie przejmuj, bo mu już żadne lekarstwa nie pomagają;-)
      • pr51 proste jak drut 10.02.09, 22:18
        www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_2419.pdf
        www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_1723.pdf
        www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_1137.pdf
        • Gość: sierściuch dzieki ci za to- lubu dubu lubu dubu jarzabek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:57
          pr51 napisał:

> www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_2419.pdf
          > www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_1723.pdf
          > www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_1137.pdf

nitz dodac nitz ujonć
    • andy_gl Re: Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski? 10.02.09, 23:05
      > Prześledziłam cały internetowy serwis UM Gliwice, i ani słowa nie
      > znalazłam na temat tego konsumenta moich podatków, o jego
      > wykształceniu rodzinie oświadczeni u majątkowym itd itp etc.

To kiepsko szukałaś, droga Basiu.

• pr51 basiora chciała tylko zaistnieć na Forum 11.02.09, 08:30
        > To kiepsko szukałaś, droga Basiu.
        >
        > www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_2419.pdf

Pewnie basiora chciała tylko zaistnieć na Forum, a nie znalazła
        mądrzejszego tematu.
        • Gość: kibic Re: basiora chciała tylko zaistnieć na Forum IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.09, 09:42
          Dawaj więcej, bo zaglądanie do kieszeni komuś, nie jest trudne.
          A basiorze idzie o inną wiedzę, ale dla ciebie jak zawsze to za trudne, bo nie rozumiesz co napisała:-)
          Poczytaj raz jeszcze, ale b.powoli.
          • pr51 Re: basiora chciała tylko zaistnieć na Forum 12.02.09, 22:18
            > A basiorze idzie o inną wiedzę

Nie mogłes tego lepiej ująć: inną wiedzę. Wiedza inaczej! To jest to!
            • Gość: kibic Re: basiora chciała tylko zaistnieć na Forum IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.09, 22:50
              > > A basiorze idzie o inną wiedzę
              >
              > Nie mogłes tego lepiej ująć

Wiedziałem, ze więcej nie wydolisz i tylko wdepnąłeś tutaj, żeby inaczej
              zaistnieć:-)
              • pr51 kibic chciał tylko zaistnieć na Forum 13.02.09, 10:28
                > Wiedziałem, ze więcej nie wydolisz i tylko wdepnąłeś tutaj, żeby
                inaczej
                > zaistnieć:-)

Najwyraźniej własne chamstwo i głupota zżerają cię od środka, a
                jesteś za leniwy, żeby najpierw sprawdzić, czy nie bredzisz.
                Jak na razie byłem pierwszy, który w tym wątku napisał coś do ad
                remu:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91115332&a=91172032
                Kapujesz, czy idziesz w zaparte rżnąć głupa?
                • Gość: kursor ZF chce istniec NON STOP pozostali eno zaistnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:00
                  ZF chce istniec NON STOP nieustannie i permanentnie, zas wszyscy pozostali; to malkontenci i pieniacze chcacy jedynie zaistnieć.
                  walnijze ty sie chlopie w ten pusty czerep pyrlikiem, moze wroci ci rozum!?
                  • pr51 kursor ze zboczonym kursem 14.02.09, 00:15
                    > ZF chce istniec NON STOP nieustannie i permanentnie

Masz jakieś zboczone uwagi. On po prostu istnieje nieustannie i
                    permanentnie, niezaleznie od tego, co ty chcesz.

> wszyscy pozostali; to
                    > malkontenci i pieniacze chcacy jedynie zaistnieć.

Robisz kursorze za wszystkich?

> walnijze ty sie chlopie w ten pusty czerep pyrlikiem, moze wroci
                    ci rozum!?

W porównaniu ze mna, to musiałbyś się rąbnąc w głowę czołgiem, to
                    może by twój rozum w końcu zakiełkował.
                • Gość: kibic Re: kibic chciał tylko zaistnieć na Forum IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.09, 13:24
                  > Jak na razie byłem pierwszy, który w tym wątku napisał coś do ad
                  > remu:
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91115332&a=91172032
                  > Kapujesz, czy idziesz w zaparte rżnąć głupa?

O czym dalej chamie rżniesz głupa? Chyba nadal nie rozumiesz tak prostego ad
                  remu basiory, bo pociskasz mi tu jakieś pierdoły, którymi jesteś permanentnie
                  porażony:-)
                  • Gość: kusy Re: kibic chciał tylko zaistnieć na Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 20:29
                    > O czym dalej chamie rżniesz głupa? Chyba nadal nie rozumiesz tak prostego ad
                    > remu basiory, bo pociskasz mi tu jakieś pierdoły, którymi jesteś permanentnie
                    > porażony:-)

czcigodny kibicu, podziwiam Cię za twój upór w tępieniu tego chwasta.
                    to szelma, ja go generalnie permanentnie spuszczam wraz z wodą w hajźlu.
                    • pr51 kusy rozumek dał głos 14.02.09, 00:18
                      > czcigodny kibicu, podziwiam Cię za twój upór w tępieniu tego
                      chwasta.

Kusy rozumek sam jest chwastem i musi się jakoś dowartościować.
                      Współczuję.
                      • odds goń sie głupku pr51 14.02.09, 00:37
                        j.w
                        • pr51 poziom inteligencji odds, a raczej jego brak 14.02.09, 13:59
                          > goń sie głupku pr51

Czy uważasz, ze błysnąłes inteligencją, czy chamstwem? Gdybyś był
                          inteligentny, to bys wiedział, że chamstwem. Kapujesz?
                          • odds świr pr51 sam ze soba rozmawia! 14.02.09, 16:41
                            pr51 napisał:

> > goń sie głupku pr51
                            >
                            > Czy uważasz, ze błysnąłes inteligencją, czy chamstwem? Gdybyś był
                            > inteligentny, to bys wiedział, że chamstwem. Kapujesz?

sam ze soba gadasz świrze pr31? Gdybys nie był świrem pr51 to byś wiedział ze
                            forum to nie kozetka u psychiatry.
                            • pr51 Re: świr pr51 sam ze soba rozmawia! 14.02.09, 21:57
                              > sam ze soba gadasz świrze pr31?

Gadam z chamem o ksywie odds.

> Gdybys nie był świrem pr51 to byś wiedział ze
                              > forum to nie kozetka u psychiatry

Jak dotąd nie jestem i wiem o tej kozetce, czego niestety sam nie
                              wiesz chamie odds.
                              • odds Re: świr pr51 sam ze soba rozmawia! 14.02.09, 23:26
                                pr51 napisał:

> > sam ze soba gadasz świrze pr31?
                                >
                                > Gadam z chamem o ksywie odds.

twoj psychiatra powiedziałby, że to schizofremia .Kapujesz świrze pr51?

• pr51 Gadam z chamem o ksywie odds 15.02.09, 10:43
                                  > twoj psychiatra powiedziałby, że to schizofremia .Kapujesz świrze
                                  pr51?

A wracając gó...arzu odds do ad remu, to poczytaj sobie to, co
                                  powinieneś. Kapujesz?

A jak gó...arzu odds nie potrafisz, to spadaj na drzewo.
                                  • odds cham i kretyn pr51 gada sam ze sobą 15.02.09, 14:46
                                    pr51 napisał:

> > twoj psychiatra powiedziałby, że to schizofremia .Kapujesz świrze
                                    > pr51?
                                    >
                                    > A wracając gó...arzu odds do ad remu

znowu sie zle poczułes głupku pr51.Mowiłem juz tobie ,ze chemia +terapia ci
                                    pomogą . Zaufaj swojemu psychiatrze! Ad remem głupku tego posta jest twoja
                                    choroba psychiczna. Kapujesz swirku pr51?

> to poczytaj sobie to, co
                                    > powinieneś. Kapujesz?

wystarczy jak czytam twoje wypociny , juz przy nich mam naprawde niezly ubaw.
                                    Kapujesz świrze pr 51?

• pr51 uciązliwy cham odds znów szczeka 15.02.09, 23:43
                                      Szczeka ten gó...arz odds i naszczekać się nie może. Napisz
                                      gó...arzu coś do ad remu, a jak nie potrafisz, to nie pchaj się na
                                      afisz.
                                      • odds problemy emocjonalne kretyna pr51 17.02.09, 12:52
                                        r51 napisał:

> Szczeka ten gó...arz odds i naszczekać się nie może. Napisz
                                        > gó...arzu coś do ad remu, a jak nie potrafisz, to nie pchaj się na
                                        > afisz.
                                        >

już nawet własnych postów nie potrafisz czytać ze zrozumieniem kretynie pr51 ?
                                        Ad remem postów była twoja choroba psychiczna i leczenie jej na forum. Kapujesz
                                        kretynie pr51?
                                        • pr51 uziążliwy cham odds dalej szczeka 17.02.09, 15:47
                                          > kretynie pr51 ?

Spieprzaj gó...arzu na drzewo. To jedyne, co do ciebie pasuje.
                    • Gość: kibic Re: kibic chciał tylko zaistnieć na Forum IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.09, 15:52
                      kusy napisał(a):

> podziwiam Cię za twój upór w tępieniu tego chwasta.
                      > to szelma, ja go generalnie permanentnie spuszczam wraz z wodą w hajźlu.

I b. dobrze, ze tak robisz z tą paskudą dlatego najlepiej wiesz, jak ciężko to spłukać, bo przykleja sie jak guma do ż.cia;-)
                      Moja tolerancja jego bąków i zabawa z nim, jest mi trochu potrzebna, bo czasami wymykają mu sie tzw. bąki niekontrolowane, a te wzbogacają moją wiedzę:-)
                  • pr51 cham kibic znów bredzi 14.02.09, 00:17
                    > O czym dalej chamie rżniesz głupa?

Jak chcesz pobredzic i rzygać, to zrób to w wariatkowie.
                    • Gość: kibic wariatkwo pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.09, 15:34
                      > > O czym dalej chamie rżniesz głupa?
                      >
                      > Jak chcesz pobredzic i rzygać, to zrób to w wariatkowie.
                      >

Dziękuję, nie skorzystam. Nie będę tam przecia, twojego chamstwa dublował:-)
                      • pr51 wariatkwo kibica 14.02.09, 16:01
                        > Nie będę tam przecia, twojego chamstwa dublował:-)

Nigdy by ci się nie udało, bo najpierw by musiało zaistnieć. Nie
                        wystarczy ci własne chamstwo?
                        • Gość: kibic Re: wariatkwo pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.09, 16:14
                          > Nie
                          > wystarczy ci własne chamstwo?

Tak, tak lusterko ci zawsze prawdę powie:-)
                          • pr51 Re: wariatkwo pr51 14.02.09, 21:54
                            > Tak, tak lusterko ci zawsze prawdę powie:-)

To jest to, co na drzewie uzywasz najczęściej.
                            • Gość: kibic Re: wariatkwo pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.09, 00:00
                              > > Tak, tak lusterko ci zawsze prawdę powie:-)
                              >
                              > To jest to, co na drzewie uzywasz najczęściej.
                              >

O jakim bredzisz? Bo do tego, o którym tutaj permanentnie pieprzysz przykleiłeś jak do butaprenu. Może, to jest główna przyczyna, ze tak trollujesz:-)
                              • pr51 Re: wariatkwo pr51 15.02.09, 10:46
                                > to jest główna przyczyna, ze tak trollujesz:-)

A tak przypominając ad rem okupującemu drzewo kibicowi, to powinien
                                poczytać sobie to, co powinien:

A jak z drzewa źle widać, to radzę skorzystać z kompa.
                                • Gość: kibic Re: wariatkwo pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.09, 23:11
                                  > A jak z drzewa źle widać, to radzę skorzystać z kompa.

Uważasz, ze twoja wstawka pt: 'prostak jak drut' ma cuś wspólnego z ad remem. Tobie na tym drzewie naprawdę dokładnie odbija yntelygentny bidoku:-)
                                  • pr51 cham kibic znów rżnie głupa 15.02.09, 23:45
                                    Jak chamie kibicu szukasz ad remu, to przeczytaj ze zrozumieniem
                                    wątek, to znajdziesz.
                                    • Gość: kibic porąbany pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.09, 00:17
                                      > to przeczytaj ze zrozumieniem
                                      > wątek,

Porąbany yntelygencie, tak zasr.... kolejny wątek, ze trudno sie w nim jego tematu doszukać:-)
                                      • pr51 porąbany kibic 16.02.09, 14:16
                                        > Porąbany yntelygencie, tak zasr.... kolejny wątek, ze trudno sie w
                                        nim jego tem
                                        > atu doszukać:-)

Jak się chce, to się da, a że ci się nie chce, to puszczasz wiąchy
                                        pod moim adresem. Wyborne! Jakbyś zużywał energię, na szukanie ad
                                        remu, a nie na małpowanie moich tekstów, to byś się szybko połapał,
                                        co i jak.
                                        • Gość: kibic porąbany pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.09, 20:24
                                          > Jak się chce, to się da

A jak sie da, to sie zrobi. Prawda pieprzący?;-)

> że ci się nie chce, to puszczasz wiąchy
                                          > pod moim adresem

Jak mi sie nie chce? Przeciwnie, twoje totalne dno ożywia moją energię. Prawda, ze wyborne:-)

Jakbym zużywał energię, na szukanie ad
                                          > remu,

No, no popuszczasz wreszcie tego wiącha pod swoim adresem

> to byś się szybko połapał,
                                          > co i jak.

Popatrz jak prędko sie postarałem, choć dla ciebie robię to gratis:-)
                                          • pr51 Re: porąbany pr51 17.02.09, 15:56
                                            > Prawda pieprzący?;-)

G... prawda kibicu.

> twoje totalne dno

Szukasz inspiracji, a znajdujesz w swoich migawach.

A teraz mój tekst:
                                            > > Jakbyś zużywał energię, na szukanie ad remu,

A twój chamski tekst, rzekomo mój:
                                            > Jakbym zużywał energię, na szukanie ad remu,

Po raz kolejny udowodniłeś, żeś cham kibicu.

dalej po chamsku opuściłeś:
                                            > > a nie na małpowanie moich tekstów,

Bo ci po chamsku nie pasowało do twoich przekrętów.

> > to byś się szybko połapał,
                                            > > co i jak.
                                            >
                                            > Popatrz jak prędko sie postarałem, choć dla ciebie robię to
                                            gratis:-)

Tym razem nawet zmałpować nie potrafiłeś i wyszło g...
                                            • Gość: kibic Re: porąbany pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.09, 20:58
                                              > A twój chamski tekst, rzekomo mój:
                                              > > Jakbym zużywał energię, na szukanie ad remu,

Przyznaje,ze mój;-) Ale dlaczego zaraz bredzisz, ze chamski? Kojarzysz go może
                                              z kimś:-)
                                              Mam chyba prawo używać własnej energii, gdzie chcę chamie jeden.

> > Popatrz jak prędko sie postarałem, choć dla ciebie robię to
                                              > gratis:-)
                                              >
                                              > Tym razem nawet zmałpować nie potrafiłeś i wyszło g...

Zawsze ci powtarzam, ze drzewo twoje, a wiec o czym bredzisz pieprząc 'urokliwa'
                                              małpo:-)
                        • odds pr51 jest dmny ze swojego chamstwa 14.02.09, 16:54
                          pr51 napisał:

> > Nie będę tam przecia, twojego chamstwa dublował:-)
                          >
                          > Nigdy by ci się nie udało,bo najpierw by musiało zaistnieć. Nie
                          > wystarczy ci własne chamstwo?

pr51 jest chamem pozbawionym umiejętności myślenia.
                          • pr51 cham odds wyznacza poziom chamstwa 14.02.09, 21:56
                            > pr51 jest chamem pozbawionym umiejętności myślenia.

Myslisz chamie odds, że potrafisz zaklinac rzeczywistosć? Za głupi
                            na to jesteś.
                            • odds cham pr51 wyznacza poziom chamstwa 14.02.09, 23:19
                              pr51 napisał:

> cham odds wyznacza poziom chamstwa

twój poziom chamstwa kretynie pr51 jest wyższy niż poziom oleju w twoje
                              głowie.Kapujesz?
                              • pr51 cham i kretyn odds spieprza na drzewo 15.02.09, 10:39
                                > twój poziom chamstwa kretynie pr51 jest wyższy niż poziom oleju w
                                twoje
                                > głowie.Kapujesz?

Spieprzaj na drzewo i nie zaniżaj poziomu Forum. Kapujesz gó...arzu?
                                • odds cham i kretyn pr51 gada sam ze sobą 15.02.09, 14:44
                                  pr51 napisał:

> > twój poziom chamstwa kretynie pr51 jest wyższy niż poziom oleju w
                                  > twoje
                                  > > głowie.Kapujesz?
                                  >
                                  > Spieprzaj na drzewo i nie zaniżaj poziomu Forum. Kapujesz gó...arzu?
                                  >

znowu kretynowi pr51 tak sobie wyleciało "coś" z łepetyny!
                                  Wypij sobie dobrą herbatę, prześpij się i zastanów. Może uda ci się dojść do
                                  tego...ze odkąd leczysz sie na forum jego poziom jest żaden. Kapujesz swirku pr51?

• pr51 wyjątkowo wredny i uziążliwy cham odds 15.02.09, 23:42
                                    Szczeka ten gó...arz odds i naszczekać się nie może. napisz
                                    gó...arzu coś do ad remu, a jak nie potrafisz, to nie pchaj się na
                                    afisz.
                                    • odds maniery kretyna pr51 17.02.09, 12:54
                                      pr51 napisał:

> Szczeka ten gó...arz odds i naszczekać się nie może. napisz
                                      > gó...arzu coś do ad remu, a jak nie potrafisz, to nie pchaj się na
                                      > afisz.

Ludzie nie szczekają, tylko mówią. Nie przekładaj zwyczajów, wynikających ze
                                      swojego domu rodzinnego, na wszystkich. Równaj w górę. Kapujesz kretytnie pr51
                                      • pr51 chma odds nadal w okacji 17.02.09, 15:51
                                        > Ludzie nie szczekają

Od kiedy to chamie odds zasługujesz na miano człowieka? Człowiek to
                                        brzmi dumnie.

> Nie przekładaj zwyczajów, wynikających ze
                                        > swojego domu rodzinnego, na wszystkich.

Własnie cię uczę chamie odds, żebyś tego nie robił.

> Równaj w górę.

Jak na razie równasz na drzewo. Wyżej twoje loty nie sięgają.

> Kapujesz kretytnie pr51

Już dawno skapowałem się, ze jesteś odds chamem.
                                        • Gość: kibic Re: chma odds nadal w okacji IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.09, 21:11
                                          * chma odds nadal w okacji

O czym człekokształtna tak dumnie brzmisz?

> > Nie przekładaj zwyczajów, wynikających ze
                                          > > swojego domu rodzinnego, na wszystkich.
                                          >
                                          > Własnie cię uczę chamie odds,

Nikt cię o to chamie nie prosił. Tak ulżyć, możesz sobie tylko z menelami przy jabolu;-)
                                        • odds rozumek pr51 ma za daleko do głowy! 17.02.09, 21:32
                                          pr51 napisał:

> Od kiedy to chamie odds zasługujesz na miano człowieka? Człowiek to
                                          > brzmi dumnie.

co za dno,już nawet własnych postów nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
                                          kretynie pr51 ?
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91115332&wv.x=2&a=91481880
    • Gość: AndrzejD Jarzebowski to karykatura urzędnika IP: *.eimperium.pl 12.02.09, 20:20
      www.um.gliwice.pl/pub/oswiadczenia/12533_337_2419.pdf - strona 4 punkt
      VII - to wiele tłumaczy. Ten pajac Jarzębowski jest tak samo nieudolny jak PRUiM
      w którym jest członkiem rady nadzorczej, i vice versa. To zdaje się PRUiM
      "remontuje" uliczki na naszej starówce.
      To jest absolutny skandal i kosmiczny pokaz nieudolności i niekompetencji żeby
      np. ulicę Krótką (która liczy sobie około 30 metrów długości, remontować od 15
      sierpnia ub. roku - czyli już PÓŁ ROKU !!!! Jarzębowski powinien zostać
      natychmiast wywalony na zbitą mordę wraz z całą radą nadzorczą i zarządem
      PRUIM-u za niekompetencję i olewactwo. Powinien być zresztą też wywalony ze
      stanowiska rzecznika prasowego UM. Wypowiedzi Jarzębowskiego - pod względem
      zarówno merytorycznym jak i składniowym, każą mi się zastanawiać nad stanem jego
      zdrowia psychicznego.
      • andy_gl Re: Jarzebowski to karykatura urzędnika 13.02.09, 00:07
        PRUiM jest tylko wykonawcą tym remontów. Za terminowość ich wykonania odpowiada
        inżynier kontraktu, czyli Invest Complex.
        • Gość: kierownik budowy Re: Jarzebowski to karykatura urzędnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:15
          andy_gl

jesteś budowlanym ignorantem.
          • pr51 Re: Jarzebowski to karykatura urzędnika 13.02.09, 10:39
            > jesteś budowlanym ignorantem.

Na razie pusciłes jakąs wiązkę inwektyw. Potrafisz w ogóle uzasadnić
            to, co napisałeś? Udowodnij, że nie jesteś jakimś oszołomem, a
            faktycznie zasługujesz na ksywę kierownik budowy.
    • radiostacjagliwice Re: Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski? 13.02.09, 10:00
      Gość portalu: basiora napisał(a):

> Prześledziłam cały internetowy serwis UM Gliwice, i ani słowa nie znalazłam na
      > temat tego konsumenta moich podatków, o jego wykształceniu rodzinie oświadczeni
      > u majątkowym itd itp etc.
      > Dlatego zwracam się do posiadających tę wiedzę, o podanie jej do publicznej wia
      Niejaki Marek J ps Rzecznik już nie raz zademonstrował swoje niezwykłe
      "umiejętności zawodowe" - np gdy wprowadził w błąd redaktora Jacka Madeję z GW
      autora m.in. artykułu:
      miasta.gazeta.pl/katowice/1,82938,6217148,Radiostacja_za_milion_zlotych_wyjdzie_z_mroku.html
      twierdząc, że "Jednak póki co miasto ma problem. Wokół wieży rosną chaszcze, a
      mieszkańcy urządzili dzikie ogródki działkowe. W takim otoczeniu trudno podjąć
      międzynarodowe delegacje." Podczas gdy prawda jest taka, że ogródki były
      zaplanowane i zrealizowane od początku istnienia radiostacji. Budowniczowie
      (Niemcy) zaplanowali je jako ogródki pracownicze, po wojnie nowi właściciele
      radiostacji kontynuowali dobry plan poprzedników. Ale M ps Rzecznik ma swoją
      wersję, z którą całkowicie zgadza się niejaki F znany pod ksywą Prezydent. A
      jeśli chodzi niejakiemu M o chaszcze to zapraszam:
      fotoforum.gazeta.pl/a/29093.html
      • pr51 zdjęcie słupka na poziomie d... 13.02.09, 10:56
        > fotoforum.gazeta.pl/a/29093.html

Słupek jak słupek. Powinien być ładniejszy. A gdzie zdjęcia
        radiostacji i otoczenia, rzekomo brzydkiego?
        • radiostacjagliwice Re: zdjęcie słupka na poziomie d... 13.02.09, 12:20
          pr51 napisał:

> > fotoforum.gazeta.pl/a/29093.html
          >
          > Słupek jak słupek. Powinien być ładniejszy. A gdzie zdjęcia<
          > radiostacji i otoczenia, rzekomo brzydkiego?<

Ten "słupek" to kolumna rzeczywiście zabytkowa, o czym świadczy ornament z
          faszystowskich liści dębu, które nasi zamalowali na biało-czerwono co razem daje
          dość "ciekawy" efekt.
          Gdybyś przyjrzał się fotografiom to może zobaczyłbyś, że tak naprawdę ten
          "słupek" i ten - używając Twojego nazewnictwa - "ptaszek" na nim to profanacja
          Godła i Barw Narodowych
        • radiostacjagliwice Re: zdjęcie słupka na poziomie d... 13.02.09, 12:24
          Więcej fotek niebawem.
          Nie umieszczałem po pierwsze z braku czasu i po drugie z litości, bo są dowodem
          na totalny brak wszystkiego w głowach ludzi odpowiedzialnych za ten stan rzeczy.
      • Gość: marta Re: Kim jest rzecznik UM Gliwice M. Jarzębowski? IP: *.na5.pl 14.02.09, 01:35
        Kim jest rzecznik? To proste. Jest alfą i omegą gliwickiego
        magistratu:
        - jest rzecznikiem prasowym UM
        - jest redaktorem naczelnym MSI Gliwice
        - jest naczelnikiem wydziału kultury i promocji miasta.
        A do tego wszystkiego zna się jeszcze na drogach i mostach (PRUiM).
        Ta jego wszechstronna znajomość wszystkiego kosztowała podatnika w
        zeszłym roku ponad 125 tys zł.
        Obrażanie obywateli - gratis.
        • Gość: marta Prawdomówność rzecznika IP: *.na5.pl 16.02.09, 21:20
          We wrzesniu p. Jarzębowski mówił, że tramwaju w Gliwicach nikt nie
          zlikwiduje. Dzisiaj mówi co innego. Może to on porozklejał wtedy te
          ulotki???

"Fałszywe władze Gliwic likwidują tramwaj
          Jacek Madeja 2008-09-11

Ulotki, które zapowiadają zlikwidowanie jednej w mieście trasy
          tramwajowej, pojawiły się w ostatnich dniach na gliwickich
          przystankach. Autorzy podpisali je: "Prezydent Zygmunt Frankiewicz,
          Radni Miasta Gliwice". - To fałszywki. Porozklejał je ktoś, komu
          zależy na wywołaniu kolejnej awantury w mieście - mówią w
          magistracie.

- To absolutna bzdura. Nikt nie zamierza likwidować tramwajów w
          Gliwicach. Wręcz przeciwnie, jeśli znajdą się pieniądze, pomyślimy o
          budowie nowej szybkiej linii tramwajowej, która będzie dojeżdżała do
          mającej powstać hali Podium - denerwuje się Marek Jarzębowski,
          rzecznik gliwickiego magistratu. - Ktoś się podszywa pod prezydenta
          i radę miejską. Znowu jakiejś grupie ludzi zależy na tym, żeby
          wywołać w Gliwicach awanturę - dodaje."
          • Gość: kibic Re: Prawdomówność rzecznika IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.09, 13:36
            marta napisał(a):

> denerwuje się Marek Jarzębowski,
            > rzecznik gliwickiego magistratu.

Może nie on sam, ale raczej jego prawdomówność, którą podważył osobiście tak niedawno sam jego prezio:-)

> Ktoś się podszywa pod prezydenta
            > i radę miejską. Znowu jakiejś grupie ludzi zależy na tym, żeby
            > wywołać w Gliwicach awanturę - dodaje."

Po ostatnich rewelacjach z magistratu, coraz wyraźniej określa sie ta grupa, tych domniemanych awanturników;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka