Gość: Gliwicjusz 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 11:49 Stowarzyszenie nie chce Mariana Jabłońskiego? A może Jabłoński otworzy własne, nowe stowarzyszenie? www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=1487 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macpor Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 12:18 www.gliwiczanie.edl.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=357&sid=ecf4b51e64ec655abe6e82b80cd98a1b Myślę że forma tej rezygnacji jednoznacznie tłumaczy decyzję pozostałych członków stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 12:34 macpor napisał: > www.gliwiczanie.edl.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=357&sid=ecf4b51e64ec655abe6e82b80cd98a1b > > Myślę że forma tej rezygnacji jednoznacznie tłumaczy decyzję > pozostałych członków stowarzyszenia. to forma rezygnacji była przyczyną odwołania Jabłońskiego? Metamorfozy podróżują w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 16:51 Ciekawe dlaczego walne zgromadzenie wyróżnionej przez Frankiewicza organizacji zmieniło sobie prezesa? www.gliwiczanie.edl.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=353 Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 17:18 stasiek17 napisał: > Ciekawe dlaczego walne zgromadzenie wyróżnionej przez Frankiewicza > organizacji zmieniło sobie prezesa? Jeżeli jesteś "ciut" inteligentniejszy od sss9 (co zapewne jest bardzo łatwe) przeczytaj wypowiedź byłego Prezesa i wyciągnij z tego wnioski. Dla ułatwienia - pewne formy zachowania nie biorą się "znikąd". Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 17:33 > przeczytaj wypowiedź byłego Prezesa i wyciągnij z tego > wnioski. > Dla ułatwienia - pewne formy zachowania nie biorą się "znikąd". Nie oczekiwałem szarady umysłowej, tylko prostej odpowiedzi na proste pytanie. To dla ciebie za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 17:55 To jest naprawdę najprostsza i najbardziej oczywista odpowiedź. Inna by była znacznie dłuższa i znacznie bardziej złożona, na którą tu ani nie ma miejsca ani warunków. Przykro mi że jej nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 19:13 macpor napisał: > To jest naprawdę najprostsza i najbardziej oczywista odpowiedź. > Inna by była znacznie dłuższa i znacznie bardziej złożona, na którą > tu ani nie ma miejsca ani warunków. ROTFL a dopiero co czytałem coś o inteligencji... pewnie macpor jest "ciut" bardziej inteligentny, dlatego nikt go nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 19:34 > macpor napisał: > > > To jest naprawdę najprostsza i najbardziej oczywista odpowiedź. :) Oczywista oczywistość - prezes złożył rezygnację w takiej formie, że musieli go odwołać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:26 > > Myślę że forma tej rezygnacji jednoznacznie tłumaczy decyzję > > pozostałych członków stowarzyszenia. > > to forma rezygnacji była przyczyną odwołania Jabłońskiego? Metamorfozy podróżuj > ą > w czasie? Oczywiscie, powyzsze zdanie jest zupelnie logiczne i nie ma mowy o podrozowaniu w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz 30.03.09, 16:40 Gość portalu: Gliwicjusz 2010 napisał(a): > Stowarzyszenie nie chce Mariana Jabłońskiego? stowarzyszenie chce Mariana Jabłońskiego, choć niekoniecznie w zarządzie co pokazały demokratyczne tajne wybory, z kolei Marian Jabłoński nie widzi się poza zarządem tylko tyle i aż tyle szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomysł Re: Szok! Jabłoński odchodzi z Metamorfoz IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 18:13 A moze by jakąś funkcje honorową dla Mariana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Dlaczego Metamorfozy odstąpiły od dyr Huty Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:34 czytalam peany z tego powodu, ze to dzieki gliwickim metamorfozom bydynek bylej dyrekcji Huty Gliwice zostal wpisany do rejestru zabytkow. nieco poczulam jakby syk spuszczanego z opon powietrza, a przedmiotowy budynek poszedl sie njebac. kiedys zdrajcow wieszano na rozstajach drog, a pozniej golono glowy. miejsce gdzie stoi budynek dyrekcji HG jest pewnego rodzaju rozstajem. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dlaczego Metamorfozy odstąpiły od dyr Huty Gl 30.03.09, 22:04 Gość portalu: zaza napisał(a): > czytalam peany z tego powodu, ze to dzieki gliwickim metamorfozom bydynek bylej dyrekcji Huty Gliwice zostal wpisany do rejestru zabytkow. nieco poczulam jakby syk spuszczanego z opon powietrza, a przedmiotowy budynek poszedl sie njebac. > kiedys zdrajcow wieszano na rozstajach drog, a pozniej golono glowy. miejsce gdzie stoi budynek dyrekcji HG jest pewnego rodzaju rozstajem. 1. nie budynek tylko wyposażenie gabinetów 2. budynek poszedł się co ? 3. kto co albo kogo zdradził ? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dlaczego Metamorfozy odstąpiły od dyr Huty Gl 30.03.09, 23:02 mniejsza o bzdurne zarzuty. jaki jest skład nowego zarządu i co ma się zmienić w strategii Metamorfoz? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 31.03.09, 08:02 skład nowego zarządu podany zostanie na stronie www.gliwiczanie.pl - po jego pierwszym zebraniu, jeszcze w tym tygodniu (zgodnie ze statutem walne zebranie wybiera 3-osobowy zarząd, bez przypisywania funkcji) jeśli chodzi o strategię - to nasze cele się nie zmieniają, ale skupimy się na "pracy u podstaw", w związku z czym być może mniej nas będzie w mediach musimy podnieść atrakcyjność samego stowarzyszenia, bo np z wycieczek bardzo chętnie chętnie korzystały 100-osobowe tłumy gliwiczan, ale nie przybyło nam od tego członków to nie znaczy że rezygnujemy z imprez "dla ludzi" - po raz trzeci przez cały lipiec i sierpień trwać będzie rajd "Poznaj okolice Gliwic", a na przełomie maja i czerwca planujemy "Misteria nepomuckie" - szczegóły w najbliższym czasie ;) no i oczywiście nadal pracujemy na Cmentarzu Hutniczym Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: 31.03.09, 10:14 W Rynkowym już ogłosili nowego prezesa Metamorfoz: "W oficjalnym Stanowisku nowej prezes Stowarzyszenia Małgorzaty Malanowicz czytamy, że ........" www.rynkowy.com.pl/wiadomosci/?p=3650 Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 31.03.09, 10:29 to się niestety pospieszyli - ja się nikomu tak nie przedstawiałam, ani nigdzie się tak nie podpisywałam Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 31.03.09, 15:02 meg_s napisała: > to się niestety pospieszyli - ja się nikomu tak nie przedstawiałam, ani nigdzie > się tak nie podpisywałam widocznie przywykli, że korespondują z nimi tylko prezesi, radni, prezydenci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Polska specjalność. 31.03.09, 07:35 Typowo polska specjalność. Walka o władzę, obrażanie się, jakieś kretyńskie układy. Tracą na tym wszyscy. Marianowi chyba GUMELEJZON zaszkodził... Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon marian jabłoński na prezydenta gliwic 31.03.09, 11:53 a frankiewicz powinien wylecieć z urzędu na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś