kawaler_beauty Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:17 Witam Was mili Leziowianie. Wpadam do Was codziennie, ale niestety nie zawsze mam możliwość pisania. Zresztą i tak Wam nie dorównam. Wasze poczucie humoru i teksty są nie do podrobienia. Nie silę się więc na dowcip, bo spalę. Miłego dnia Leziowianie. O'le ! PaniomPanom "Moralne oburzenie - to w 2% moralność, w 48% oburzenie i w 50% zawiść." SHREK.N Odpowiedz Link
flisy Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:21 Paniom to kawa pewnie bardziej by sie przydała Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:24 flisy napisał: > Paniom to kawa pewnie bardziej by sie przydała Paniom to najbardziej fajne "ciacho" by się przydało, co przynosi do łóżka tę kawę Odpowiedz Link
flisy Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:25 Nie jestem ciachem ale przynieść mogę Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:27 flisy napisał: > Nie jestem ciachem ale przynieść mogę Wklej zdjęcie to sama ocenię jakie z Ciebie ciacho A kawaę i tak możesz przynieść...wielkie dzięki...czarna, bez dodatków paskudzących jej smak Odpowiedz Link
flisy Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:37 I dla Ciebie,,,czarna bez cukru jak dobrze pamiętam Odpowiedz Link
flisy Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:43 Bo warto zapamiętać prawdziwego smakosza kawy Odpowiedz Link
flisy Re: Flisy!! 14.01.10, 09:02 Nie jestem,po prostu lubię,,,a Mietki są fajne,,,ale nie tylko Mietki,,,te piosenki naprawdę potrafią wprowadzić w dobry nastrój freetom.wrzuta.pl/audio/aDDAJFh6xPz/orkiestra_samanta_ciagnij_w_gore Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:36 flisy napisał: > Prosze bardzo o to kawa Dziękuję... gdzie ciacho? Odpowiedz Link
flisy Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:43 Nie mam ciach,nie bardzo lubię słodycze Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 12:43 flisy napisał: > Nie mam ciach,nie bardzo lubię słodycze To nawet dobrze się skałda...bo ja lubię i więcej będzie dla mnie Odpowiedz Link
flisy Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 12:49 OK,dla Ciebie kawa i ciacha,dla mnie tylko kawa,bedzie taniej Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 13:41 flisy napisał: > OK,dla Ciebie kawa i ciacha,dla mnie tylko kawa,bedzie taniej Będzie przyjemniej razem pić kawę Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 08:26 debi_bebi napisała: > otworzyć Nic dziwnego...mi dopiero o piatej rano czasami dopiero opadaja powieki ...ale dzisiaj u mnie jakoś obeszło się przy wstawaniu bez protestów organizmu Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 09:42 Jak sie wlóczy po forach do poznych godzin wieczorno-rannych to nic dziwnego ze potem z wyra zwlec sie czlekowi nie chce. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 12:46 leziox napisał: > Jak sie wlóczy po forach do poznych godzin wieczorno-rannych to nic dziwnego ze potem z wyra zwlec sie czlekowi nie chce. Jak się pisze pracę magisterską, bo za młodu się nie chciało i wenę ma się do pisania tylko nocą , to ciążko rano zwłoki z łóżka ściągnąć Odpowiedz Link
kawaler_beauty Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 10:07 Przykro i przepraszam,że nie trafiłem w gusta. Nie znam Was na tyle. "Moralne oburzenie - to w 2% moralność, w 48% oburzenie i w 50% zawiść." SHREK.N Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 10:10 Trafiles.Oni tylko tak z przyzwyczajenia marudza.A daj im tylko flaszke albo i dwie,to jak sie nawala w trupa,to rózami zagryza i nie zauwaza ze to nie byla salatka.Wiec nie bierz do bani. Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 10:54 No toz mowie ze wasze gusta znam Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 14:16 Prace magisterska pisac nielatwa rzecz,ale jak kto chce to niech sie meczy.Na koniec swiata jak znalazl. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 14:29 leziox napisał: > Prace magisterska pisac nielatwa rzecz,ale jak kto chce to niech sie meczy.Na koniec swiata jak znalazl. Ja nie piszę dla koniec świata...ale dla siebie, dla własnej satysfakcji Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 14:31 Koniec swiata to nie osoba,spersonalizowac sie tez nie da.A jak sie chce miec satysfakcje to mozna miec.Na koniec swiata jak znalazl. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 15:49 leziox napisał: > Koniec swiata to nie osoba,spersonalizowac sie tez nie da.A jak sie chce miec satysfakcje to mozna miec.Na koniec swiata jak znalazl. Nie rób ze mnie ograniczonej "blondynki" ( przepraszam wszystkie niesłusznie posądzane blądynki )wiem, że koniec świata to nie osoba i trudno o personalizację tego wyrażenia..wbrew pozorom wiem o co Ci chodziło...a ja sobie zwyczajnie zairoznizowałam ...wiecej dystansu Odpowiedz Link
lounger Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 15:56 Z trudem otworzyłam i z jeszcze większym trudem otwarte utrzymuję. Czekam na księdza i pewnie ziewać mu będę Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 17:07 Kropeczka,mam wiecej dystansu niz ci sie wydaje.Juz raz mi to zreszta zarzucalas,pamietasz?Na dodatek zle zrozumialas moje intencje i niepotrzebnie sie irytowalas.Teraz sytuacja sie powtarza.Nie mam cie za papuge,chociaz czasami sie powtarzasz.Czy jestes blondynka,nie mam pojecia.Nadmieniam jednak ze kretynem mozna byc niezaleznie od tego co nosi sie na glowie i jaki kolor wloskow sie posiada.Wyjasniam tu ze nie mam cie za kretyna.Wiecej luzu,to nie bedziesz siebie samej irytowac. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 17:30 leziox napisał: > Kropeczka...Wiecej luzu,to nie bedziesz siebie samej irytowac. Alez ja ani trochę nie byłam i nie jestem zirytowana...umieszczem emotki byś widział mój uśmiech i rozbawienie....nic więcej To co piszę, pamiętam...powtarzam sie, bo nadal traktujesz mnie baaaardzo poważnie, a ja stale żartuję . Potraktować kogoś jak "blondynkę"-oboje dobrze wiemy, że nie o kolor włosów chodzi - a uważać kogoś za kretyna to dwie różne sprawy. Ja ani przez chwile nie czułam się uważana za kretyna...nie musisz się o to martwić i tego wyjaśniać Myślę, że możemy się napić...bo od tego ględzenia tylko mi sucho w gardle... Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 19:34 I jakby co-ja tu naprawde wszystkich traktuje powaznie. Bo nawet z najspokojniejszego obywatela moze sie kiedys niespodziewanie wylonic szaleniec z wlaczona pila motorowa w reku. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 21:03 Oczy mi sie nie chcialy otworzyc,ale koty mi skutecznie pomogly Co do kawy to lubie czarna jak noc i slodka jak grzech.Zadne piwo mi jej nie zastapi,a "ciacho" moze byc ewentualnie milym dodatkiem Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 21:36 No nie wiem,slyszalem ze bywaly w twoim zyciu sytuacje kiedy to piwo bylo o wiele wazniejsze od kawy a ciacho bylo prawie tak wazne jak piwo,zaraz po piwie naturalnie.Ale moze to tylko plotki ... Odpowiedz Link
marijola1 Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 21:49 Pepla Stanowczo rano wybieram jednak kawe !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 21:53 Nie mam na razie zadnych plotek w zanadrzu na temat rana u ciebie. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:06 A no to widac,bo inaczej juz wszyscy by sie dowiedzieli Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:23 A tam,wystarczy uwaznie czytac to co sama piszesz,po co jeszcze rozpowszechniac cokolwiek jak wszystko juz wiadomo. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:27 Zwazywszy ze nikt prawdopodobnie uwaznie tego nie czyta,moge sobie pisac co zechce Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:31 No alez jak najbardziej tak!Nie trzeba kupowac zadnej gazety porannej,forum wystarczy. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:36 No wiec rozumiem ze mam pozwolenie na wypisywanie wszystkiego co mi tylko do glowy przyjdzie! Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:43 Dziwie sie ze do tej pory o tym nie wiedzialas,skoro nawet masz swoja osobista szpilkie po znajomosci. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 22:59 Ale zaraz po znajomosci.A jak inni nie chca miec szpilek to ich sprawa w koncu ... Odpowiedz Link
leziox Re: Łeeee! Oczy mi się nie chcą 14.01.10, 23:13 No jasne ze ich.Tylko nie gadaj glosno bo trzeba bedzie szpilki na zapisy porobic. Odpowiedz Link