debi_bebi 22.06.10, 05:42 wtorkus Hm. Zauważyłam, że im bardziej w głąb tygodnia, tym lepiej mi się wyczarowuje kolejne dni bliższe weekendu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 06:43 Witam wszystkich Widzę, że melina jeszcze śpi poza jednym rannym ptaszkiem Debi...wyczaruj piątek i do tego ze słońcem, a będziesz wielka Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hokus pokus 22.06.10, 07:16 Kropeczko, co u Ciebie? Całe wieki Cię nie było, więc pozwól, że pierw się nacieszę tą miłą obecnością, a potem wezmę się za piątek Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 08:24 debi_bebi napisała: > Kropeczko, co u Ciebie? Całe wieki Cię nie było, więc pozwól, że pierw się nacieszę tą miłą obecnością, a potem wezmę się za piątek Ano całe wieki...aż trzy miesiące pisałam swoje wiekopomne dzieło Pracę oddała już do dziekanatu...więc wróciłam do Was. Za trzy tygodnie mam obronę, więc muszę teraz dużo pić, by mi poziom do obrony nie zmalał A w melinie widzę, że zamieniono leziowego kota na lazurowe wybrzeże. Teraz jak się człowiek napije, to zamiast liczyć dwa no nawet trzy koty, będzie musiał liczyć podwójną ilośc ziarenek piasku na plaży No to zabieraj się Debi do tego piątku...i o słońcu nie zapomnij Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:29 Ło, za trzy tygodnie, to prawie lada moment, i już będzie po wszystkim. No przynajmniej na ten raz Dobra, to zabieram się za piątek, bo trochę trzeba nad nim popracować. Wbrew pozorom piątki nie tak łatwo poddają się czarom Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:44 debi_bebi napisała: > > Ło, za trzy tygodnie, to prawie lada moment, i już będzie po > wszystkim. No przynajmniej na ten raz Na ten czas...i długi czas starczy > Dobra, to zabieram się za piątek, bo trochę trzeba nad nim > popracować. Wbrew pozorom piątki nie tak łatwo poddają się czarom Coś czuję, że to trochę potrwa...i będę musiala do piątku na ten piątek poczekać Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:54 No wiesz, nikt nie lubi, żeby go poganiac, więc piatkowi też dajmy trochę czasu, żeby doszedł do siebie Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:56 debi_bebi napisała: > No wiesz, nikt nie lubi, żeby go poganiac, więc piatkowi też dajmy > trochę czasu, żeby doszedł do siebie A po czym ten piątek tak dochodzi do siebie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:31 Herminko, no jakos trzeba się postawić do pionu, kiedy wszystko uparło się sflaczeć i opaść smętnie ku dołowi Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:34 A co to za kolor przebłyskije pod leśnymi powiekami? Nie moge dojrzeć dobrze Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:41 Wtorkus potworkus Niedobry budzik wyrwał mnie z łóżeczka o 6 rano. Potem ekspres do kawy też jakiś zaspany tak wolno parzył kawę, że przysypialiśmy obydwoje w kuchni, aż przeraźliwy sygnał drzemki wyrwał nas ze snu. Hermina spacer rano gdańską Starówką, ech... Chyba zrobię akcję, kto ze mną jedzie nad morze? Słonecznego dnia! Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:48 czlowiek_lesny napisał: > jak na leśniaka przystało.... zieleń A ja myślałam, że piwne...jak żubry w lesie Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:50 czlowiek_lesny napisał: > piwne to Leśny ma co innego Mięśnie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:56 Tak myślę, myślę, i wymysłiłam, że to moze chodzić o szczecinę Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:51 Leśny, ja myślę od ... kilku miesięcy I tylko Hermina mnie dobija opowieściami o plaży, Starówce, no, ale obiecała mi pierogi z truskawkami Odpowiedz Link
czlowiek_lesny Re: Hokus pokus 10.01.14, 00:38 mnie też obiecała pierogi i nigdy nie zrobiła... Odpowiedz Link
leziox Re: Hokus pokus 10.01.14, 20:47 Sam sobie winien jestes,Lesny,jesli w obietnice kobiet wierzysz. Zwlaszcza te o pierogach. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 09:57 czlowiek_lesny napisał: > Widać sporo i systematycznie ćwiczysz, jak na człowieka leśnego przystało Odpowiedz Link
leziox Re: Hokus pokus 22.06.10, 10:17 Pierogi czy nie,jak mnie kto obieca zerlo domowej roboty to pozré wszystko,wszystko moze za wyjatkiem wátrobki ktora smierdzi. Odpowiedz Link
pendula Re: Hokus pokus 22.06.10, 10:37 Darowanemu koniowi nie patrzy sie w zęby. Cos taki wychciewny?!! Jak bedzie watróbka to tez pozresz!!! Potem bedą goląbki na młodej kapuscie albo młode kartofleki polane skwarkami z kwasnym mlekiem. Odpowiedz Link
leziox Re: Hokus pokus 22.06.10, 10:52 Pewnie,jak mi kto lufe kalacha do plecow przystawi i zrec kaze to i watrobke w takiej sytuacji pozré.W innej musialbym sie nieco bardziej zmobilizowac...Lub nie jesc 3 dni. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus 22.06.10, 12:23 Nie chcę zakładać nowego wątku(nie ma takiej potrzeby). Kiciuś fajniusi (młodziutki), a telewizor SONY 21 cali color(udane modele były). Mam taki, jeszcze chodzi, gdzieś tam. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 10:47 czlowiek_lesny napisał: > nie, nie przesadzam z tym piwskiem... Nie to miałam na myśli...we wszystkim należy zachować umiar i rozwagę Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus 22.06.10, 11:58 Lubisz pierogi... kurcze, co to za problem, uwielbiam kleić różniaste. Ostatnio "lecą" z truskawkami i śmietaną na słodko, choć wczoraj były ruskie i z mięsem. Nie będę rzucać klusiami obiecuję. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 12:00 hermina26 napisała: > Mało, ze umiar to jeszcze rozwage. To juz naprawde przesada Tak sądzissz? Może i masz rację...za dużo tego dobrego Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Hokus pokus 22.06.10, 12:33 czlowiek_lesny napisał: > a odrobina leśnego szaleństwa to co?? > Tylko odrobina?... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus 22.06.10, 12:46 Odrobina, to faktycznie ociupka, tylko odrobina... do czego ? Z tony odrobina toć wielka bardzo jezd... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus - czarów więcej :P 22.06.10, 12:50 Biegać po lesie, tam są sosenki, a jak w taką się wyrżnie, to co wtedy? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus 22.06.10, 12:55 Jesteś zbereźnik. Nie pytaj cała jaka jest idąc z wiekiem. Poprzestańmy na młodości. Mam taką ładną pateleńkę. Choć, tak ładniutko Cię popieszczę, chcesz? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus - czarów więcej :P 22.06.10, 13:07 Zachłanny jesteś, po co Ci drugie? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hokus pokus 22.06.10, 13:36 Kto wie, kto wie, niech no tylko się jakiś urlop napatoczy, to Trójmiasto moje Odpowiedz Link
leziox Re: Hokus pokus 22.06.10, 13:41 No to ja sie tez zglaszam do armii majacej najechac trojmiasto Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hokus pokus - czarów więcej :P 22.06.10, 14:15 Oba są jak należy, nic nie ma ktrzywego. To Ty masz iść na kolanko, a nie na odwrót. Nie zamieniaj ról. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Hokus pokus 11.01.14, 22:24 To jest dopiero hokus pokus! Jak one sie trzymają? Odpowiedz Link