black-sandra 10.06.12, 14:01 .... chce sobie przykłuć kolczyka do nosa . Poradzcie jak mam dziewczynie to wyperswadować z głowy !!! Już jej mówiłam , że jak będzie mieć katar i zacznie wciągać , a nie wydmuchiwać to jej ten kolczyk wpadnie do gardła ale jakoś nie poskutkowało Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 14:16 Ty się ciesz, w sumie, że kolczyk w nosie ma być. Niektórzy mają bardziej drastyczne pomysły co do umiejscowienia kolczyka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 14:22 no tak ale Ona teraz siedzi na necie i mi gada , że w sumie można sobie każdą część obkolczykować na ciele i się mnie pyta gdzie ja bym chciała ? A jak wpadnie jeszcze , że chce w innych miejscach ? -- Może się zdarzyć , że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze , żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć ... Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 14:24 To powiedz jej,że cieszysz sie bardzo,bo w końcu będziesz miała do czego przypiąć smycz Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 14:32 To powiedz jej ,ze wezmę ją na miesiąc do siebie to już więcej tego głosno nie powie. "Girl surowa rodzica " "D Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 14:39 Zapytaj mojego syna czy ja sie tak łatwo odczepiam.....,prze...piiiiiiiii....ne Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 15:53 Albo w innej części ciała...... może być śmiesznie Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 14:31 A kolczyk w nosie pomocny jest przy budzeniu..... przywiązujesz sznurek do kolczyka i ciągniesz, jak krasulę....... Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 14:33 Powiedz jej ze wujek Lezio przyjedzie i zrobi jej tak wielki kolczyk w nosie jaki tylko bedzie chciala.Wlasnorecznie,kombinerkami i za darmo. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 14:37 A ciocia Girl przywiezie łańcuszek z najgrubszymi oczkami jakie znajdzie Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 14:40 No cóż córka stwierdziła , że wujek Lezio i ciocia Girl są nienormalni i drze mi się teraz na cały dom ałłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaa !!! Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 14:44 Wymyslilem sobie ze kolczyk to moglby byc taki gitesowy,jak w noskach nosza byki i inne krówki Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 14:45 To jej dorzuć, że ciocia Europa zadeklarowała pomoc w zainstalowaniu haka przy drzwiach.... na którym ciocia Girl swój darowany łańcuch zaczepi Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 14:51 Jak to, co? Powie:"walcie się:, albo inną równie sympatyczną formułkę Nie wiem, ile córa Czarnej ma lat, ale z pewnością my dla niej to już ...starcy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 14:57 córka ma lat 16 i takie 30 tki to dla niej już staruszki za wyjątkiem oczywiście mamusi która ma zawsze 18 lat Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 15:11 A mój młody niedawno powiedział, że "starcy" to wszyscy powyżej 30-ki Zatem, wg tej definicji, ja już nie żyję Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 14:56 Córce bardzo sie podoba pomysłowość cioć i wujków i dziękuje za dobre rady ale niestety mało skuteczne Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 14:57 Rozumiem,to takie zlagodzone przez mame slowko oznaczajace znudzenie:-spi.dalaj ! Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 14:58 właśnie , że nie . Ona naprawdę tak odpowiedziała i cała ta zabawa ją bardzo rozbawiła . Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 15:04 To powiedz jej tylko tyle,że jeśli już chce to nie robi się tego u kosmetyczki tylko w dobrym salonie piercingu ,żeby też nie złapać jakiegoś syfilisa,który się nie chce goić. musi też wiedzieć,że w nosie niestety bardzo boli,ale jak chce to trudno. jak jej nie pozwoli a jest zdecydowana to i tak któregoś razu przyjdzie z kolczykiem. Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 15:09 A pewnie,niech sobie robi.Sama musi wiedziec czy jej to na dluzsza mete bedzie pasowac. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 15:11 No ale blizna pozostanie,nie Lezio? A jak zechce byc modelką kiedy to moze to być przeszkodą Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 15:15 no jakoś po tych tekstach teraz to się wyciszyła i jest w szoku , że nagle wujostwo zdanie zmieniło i nie chcą już z niej krowy zrobić Odpowiedz Link
girl_32 Re: Moja córka... 10.06.12, 15:26 Krowa (stara)to ma już 18 lat więc krowy może nie ,ale cielaczka... Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 15:16 Zainspirował mnie ten wątek. Jutro wyruszę w poszukiwaniu nowej pary kolczyków. Do uszu, gdyby ktoś miał wątpliwości Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 15:20 Ty to juz dawno mozesz,Jewropko sobie wkladac do dziurek.Kolczyki. Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 15:23 Kolczyki do usznych otworów i owszem, dawno Ale, choć może to niektórych zadziwić, posiadam też inne otwory w ciele Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 15:35 Dziwne Sandra,ze akurat ciebie to akurat interesuje.Rozumiem,gdybym ja o to zapytal Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 15:40 jako że mieszkam na wsi nie wszystko mogę wiedzieć nie ? Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 15:46 Sandro, obawiam się, że o tych innych wiesz sporo PS Jakaś alergia mnie dopadła. Z OTWORU nosowego leci coś bez umiaru Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 15:52 Europko ale dlaczego się obawiasz ? czy to coś strasznego ? Odpowiedz Link
euroxia Re: Moja córka... 10.06.12, 15:55 Strasznego? Ależ skąąąąąd Może czegoś nowego się nauczę? Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 15:52 Ona wie,ale i tak sie nie przyzna. Otworek nosowy mozna zatkac czymkolwiek i przez jakis czas nic nie wyleci. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 15:57 no dobra , na temat otworków juz nic nie mówię . Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Moja córka... 10.06.12, 17:21 No ten jeden otworek to mozna zakolczykowac, obie polowy razem zeby tam nic nie weszlo, bo to co wychodzi to i tak wyjdzie, tak ze....kolczykowac dziurki. "Posluchajcie mili moi, caly swiat na dziurce stoi...." Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 17:52 No tak ale to tak samo jak w biznesie-zeby wyjac trzeba wlozyc,inaczej wychodzi sie na zero. Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 19:29 A zreszta tyle sie nagadalismy a nawet nie wiemy,jak dzieciatko Sandry ma w ogole na imie. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 19:52 No jak to jak ? - bardzo oryginalnie Brygida ale trzeba mówić do niej Brydzia bo dostaje furii Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 20:45 Brydzia?No slicznie.A jakby tak kto powiedzial:Frau Brigitte to co by bylo? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 10.06.12, 21:09 Powiedz Brygidzie, że jak już tak szaleje za "kolczykową" modą, to niech sobie założy kolczyk, ale na klips Tak jak robią sobie tatuaże miesięczne. Najgłupiej oszpecić ciało na stałe - moda się zmienia a blizny lub tatuaże zostają. Wtedy jest kłopot...a często wstyd. Powiedz Brygidzie - może zostaniesz babcią i wnuczka się spyta - babciu, a kto ci te brzydkie dziurki zrobił w nosie? -- hardy.bloog.pl/ Hardy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 21:21 może to i lepiej , ominie Cię wiele niespodzianek Odpowiedz Link
super.halusia Re: Moja córka... 10.06.12, 21:33 synowie też chcieli mi zafundować niespodzianki,ale jakoś zaprzestali,dałam radę Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 21:20 Dzięki Harduś Brygida twierdzi , że dzieci i tak nigdy mieć nie będzie Ale mimo wszystko poszła po rozum do głowy i stwierdziła , że skoro wszyscy tak się drzecie to nie bedzie mieć już tego kolczyka , mam nadzieję , że dotrzyma słowa Tak więc wielkie dzięki za pomoc , kurde normalnie założenie tego wątku całkiem bezinwazyjnie poskutkowało Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 10.06.12, 21:26 Nie ma sprawy, Czarna Też mam córkę...i jakoś na spokojnie w "te jej lata" sobie wszystko tłumaczyliśmy. Brygida nie musi mieć dzieci. Wtedy na pewno będzie ciągle proszona na "matkę chrzestną" i takie tam. Wtedy chrześniaczka też będzie się pytała Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 21:30 hahaha ale ta babcia była super , jakbyś Ty widział jej minę , wyglądała tak grzecznie i pokornie kiedy w końcu wykrztusiła , że nie będzie sobie zadnych kolczyków zakładała Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 10.06.12, 21:50 Po prostu to już przeżyłem z córką...wtedy nie były modne kolczyki, ale też różne takie Najlepsze było jak się mnie spytała (a miała...14? 15 lat?) - tato, co mam zrobić? Nie czuję już nic do xxx... Chcę się z nim rozstać. Jak mam to mu powiedzieć, abyśmy dalej zostali kolegami, aby się na mnie gniewał? Główka tatusia popracowała i córce powiedziała. Metoda okazała się na tyle dobra, że stosowała ją, w późniejszych latach, jeszcze kilkakrotnie Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 21:53 ok , w takim razie jak bede potrzebowała jeszcze pomocy to jakby co mogę na Ciebie Harduś liczyć ? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 10.06.12, 22:51 Ok. I nie musisz liczyć (zaskórniaków). Wystarczy się spytać Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 23:01 wcale nie mialam zamiaru Ci nawet proponować tych moich zaskórniaków Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 10.06.12, 23:24 W ostateczności nie musisz proponować, Czarna. Możesz od razu dać Co myślisz o tym, Lezio? To byłaby kobieta...dwustuprocentowa czy zerowa? Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 10.06.12, 23:27 To jest tak:kobieta moze zaproponowac ze da jesli sie sie zainwestuje dwustuprocentowo. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 10.06.12, 23:37 dawałam jak byłam mała , teraz w ostateczności rozważam wszystkie za i przeciw i ewentualnie dam albo i nie Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 11.06.12, 00:00 Sandrusia,to tylko czysta teoria z tym dawaniem. I wlasnie na wypadek,gdy kobieta zdecyduje na NIE,istnieja inne,rownie ciekawe kobiety,ktore decyduja dla nas na TAK. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 11.06.12, 00:20 Jak to dobrze, że istnieje alternatywa... Jak kobieta mówi że nie, to może. Jak mówi że może, to tak. Jak mówi że tak, to nie wiadomo o co jej chodzi Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 11.06.12, 00:32 Dlatego nie nalezy sie zbyt dlugo zastanawiac i nie dawac kobiecie zbyt duzo czasu do namyslu. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 11.06.12, 00:38 Całkowita zgoda. Zacznie się namyślać, to jeszcze pomyśli o jakimś wcześniejszym wspólnym wypadzie do butiku... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Moja córka... 11.06.12, 06:19 ale Wy pierdoły gadacie , no ale się nie ma co w sumie dziwić pora ku temu sprzyjała Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 11.06.12, 08:10 Bardzo szybko zauwazylas z tymi pierdolami,ktore byly napisane juz wczoraj. Piatka za spostrzegawczosc,Czarna Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 11.06.12, 09:26 Czarna w spostrzegawczości jest normą czy wyjątkiem? Odpowiedz Link
leziox Re: Moja córka... 11.06.12, 14:47 Wiele kobiet jest gapowatych Ale to dlatego ze od siedzenia z dziecmi w jaskini nie maja dalekosieznych spojrzen.Za to facet nie umie szybko znalezc czegos w lodowce albo szafie. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Moja córka... 11.06.12, 16:36 Może nie przez dzieci, ale ognisko u wejścia jaskini widok na świat w ciemności "zasłaniało" Za to mężczyźni...więc jesteśmy jako pełcie kompatybilni Odpowiedz Link