leziox 21.12.12, 17:53 Nie,nie,to nie chodzi o tego pisarza. Tak mnie sie tylko odruchowo napisalo. Mialem na mysli-kto polewa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 18:16 Ja dziś mogę! Uczciwie będę polewać, nie uronię ani kropelki, obiecuję! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 18:49 Ten Lezio jakiś niepoważny. Prosi polewać, a sam się upłynnia Odpowiedz Link
leziox Re: Borys Polewoj 21.12.12, 19:07 Wcale sie nie uplynnia tylko wiedzac o tym,ze zblakane owieczki przychodza do stajni znacznie pózniej,wybral sie spokojnie po flaszke i obecnie powrócil i moze odpisywac na rózne posty o róznej zawartosci IQ albo nawet i bez zawartosci. Ps.Dziekuje za zgloszenie,Debi,ty malo pijesz wiec i oszukiwac nie bedziesz przy podziale plynów wyskokowych. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 20:13 Dlatego właśnie zgłosiłam się Na dodatek sama dziś stawiam, niech idzie w ludzi, bo u mnie w barku tylko stoi, stoi, i nic z tego nie wynika Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 19:08 Cwaniak, flaszki opróżnił i czeka aż ktoś /frajer/ przyjdzie i coś doniesie - to się wtedy pojawi jako gieroj Polewoj Odpowiedz Link
leziox Re: Borys Polewoj 21.12.12, 19:41 A co,niby,to jeszcze malo ze dysponuje lokalem i go udostepniam dla podejrzanych elementów pci obojga?Nawet nie wiecie ile musze miesiecznie postawic flaszek dzielnicowemu zeby niespodziewanych wizyt panów w kolorze niebianskim nie bylo. A to wszystko kosztuje przeciez. Wiec nie marudzta,cieszta sie tym co mata.Ja nawet ostatnio wszystkie pluskwy z sofy gazem musztardowym wytluklem i juz nikt sie nie drapie po wyspaniu sie na melynie. O! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 20:22 Ja już bardzo się cieszę, zaraz się umoszczę wygodnie, i będę sobie słuchać waszych rozmów polewając Odpowiedz Link
leziox Re: Borys Polewoj 21.12.12, 20:36 A ty Debi to prawdziwy skarb jestes,skoro przynosisz tu takie cudownosci i to w ilosci trzech egzemplarzy.Zaraz polece do kuchni rozpakowac pierwsza flaszke. Kto sie dzis tu nie zawieruszy,sam sobie winien jest. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 20:46 Bo ostatnio myślę sobie, że chce mi się bardzo wszystkim dzielić, skoro mam i mogę. To rodzi dobrą energię. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 20:58 Skoro chcesz wszystkim się dzielić no to : daj mi nogę daj m nogę daj mi nogę, bo bez nogi żyć nie mogę żyć nie mogę. Do nogi może być dołączony załącznik - pół kilo ew trzy czwarte Odpowiedz Link
lidka449 Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:03 jakiś toast wznieśmy w górę serca lub coś w tym stylu ,toasty pijemy do dna Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:03 A ja Cię zapewniam, że bez mojej nogi możesz żyć o wiele lepiej, niż z moja nogą, która w końcu by się zaczęla rozkładać i śmierdzieć, i trzeba by ja bylo wywalić na śmietnik. I wtedy nikt by z niej nie miał pożytku, może poza wygłodniałymi padlinożercami. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:03 Czarek, ona nogi dac nie moze bo bez nogi zyc nie moze, nooo, co inne to moze dac i zyc bedzie ale...... Cola, polyj wody. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:20 Najlepiej jakby sama pedziała czym chce się podzielić. Oby tylko nie długami na ten przykład Odpowiedz Link
leziox Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:25 Ty Czarek nie marudziaj,bo oglaszasz wszem i wobec ze zone swoja kochasz ponad wszystko i ja wiem ze nie zrobilbys jej nic takiego,co nie szacowaloby z twoim wizerunkiem dobrego méza i ojca. Co innego ja,wiesz,mam fatalna opinie,wiec noge od Debi przyjme chetnie,pod warunkiem dolaczenia do niej reszty ciala.Zywego oczywiscie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:30 A skąd wiesz Lezio że mi chodziło o Jej żywe nogie a nie o nogie od stołu no bo mój wziął i okulał a Święta idą i gości bede mniał Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:27 Właściwie mogę wszystkim, oprócz członków własnych. Ale już płuckiem bym mogła, albo nereczką, bo czemu nie? Oczywiście, jak na razie, co do płucka czy nereczki, to tylko takie czcze gadanie na wyrost, bo nie wiem, jak bym gadała, gdyby naprawdę miało być. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:34 Jeszcze szpik i wątróbka. I to bez uszczerbku bo odrasta. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:38 Wątróbka odrasta? To nie wiedziałam! W takim razie dopisuje wątróbkę. Odpowiedz Link
leziox Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:44 No dobra,wiec jak bedzie z ta noga od stolu?Dalabys Czarkowi noge?Stolowa-jakby w potrzebie byl? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:50 Juz bym mu raczej dała cały stół, żeby sobie miał dwie kompletne nogi Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:58 Ale bywa że chodzi się nie na dwóch a na czterech zwłaszcza jak się po spożyciu z Melyny wychodzi. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Borys Polewoj 21.12.12, 21:45 Saleta oddał część Córce i lekarz powiedział w wywiadzie że to co oddał to odrośnie To jest ciekawe : Policjanci zatrzymali 40-letniego mieszkańca Żywca, który w sklepie spożywczym ukradł butelkę wódki. Odepchnął interweniującego ochroniarza, przez co ma jeszcze większe kłopoty. 40-latek wszedł do sklepu i z półki z artykułami alkoholowymi zabrał butelkę wódki. Zauważył to pracownik ochrony. Podszedł do rabusia, ale ten go odepchnął. Ochroniarz przewrócił się, a złodziej uciekł ze sklepu. Kary jednak nie uniknie, bo został zatrzymany przez dzielnicowych z żywieckiej komendy. Usłyszał już zarzut kradzieży rozbójniczej, za co grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności. Mężczyzna ten był już karany za podobne przestępstwa. Ciekawe czy był na kacu czy tak po prostu, chciał się napić na krzywy ryj Odpowiedz Link